- 15 Kasım 2023
- 940
- 545
- 33
Kese için en az 1500’lü değerleri görmek gerekir.Kese görmediniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese için en az 1500’lü değerleri görmek gerekir.Kese görmediniz mi
Bence senden 2 gün sonra yine tahlil isteyecekler o zaman artış daha çok olacak, bak gör benden de 2gün, sonraya istedilerÇok az yükselmiş. Umudum kalmadı. 10. Gün 225’di 12. Gün 272 geldi.
İstedi doktor. Umarım artar. Çok ağladım, üzüldüm.Bence senden 2 gün sonra yine tahlil isteyecekler o zaman artış daha çok olacak, bak gör benden de 2gün, sonraya istediler
Geçen sene 1180 di değerim keseme bakıldı benimKese için en az 1500’lü değerleri görmek gerekir.
Ağlama daha bisey yok ortadaİstedi doktor. Umarım artar. Çok ağladım, üzüldüm.
Moralini bozma bence ters bişey olsa düşerdiÇok az yükselmiş. Umudum kalmadı. 10. Gün 225’di 12. Gün 272 geldi.
Zaten ilaçlarla suni olarak vücudu gebeliğe alıştırıyorlar ki bebek tutunmaya başldığında vücut onu kabul etsin diye. Gebelikte oluşan hormonları suni olarak alıyoruz diye biliyorum.İnşallah çok sağolun..
bu arada burda okuduklarıma nazarem belirtiler ile ilgili bişey söylemek istiyorum. Yurt dışında görüştüğüm bir doktor dedi ki, kasıkta ağrı, göğüslerde hassasiyet ves. Tutunup ya da tutunmadığına dair güvenli belirtiler değilmiş. Kullanılan ilaçlar, özellikle östrojen ve progestan vücutta yükseldikçe bu “ağrılar” zaten oluyormuş, hissedilenler çoğunlukla ilaçların etkileri MIŞ
Benimde mesela midem bulanıyor. Ama sanmıyorum gebelik şüphesinden. Çünkü transfer günü dahil bugün 4. Gün oluyor. Benim 5. Gün embriyosu transferi. Çok erken diye düşünüyorum bir yandan da acaba mı diyorum ilaçlar yüzündenBunu deneyimlemiş biri olarak kesin bir dille şunu diyebilirim ki. Estrofem ilacını yoğun kullandığım dönemde ( hamileliğin başlarında) göğüs ağrım çok oluyordu. Taş gibi oluyordu. Çok rahatsiz edici şekilde. Bu ilacı azaltmaya başlayınca min seviyelere düşürünce (günde 1 tane) göğüs ağrım hiç yok dereceye kadar düştü. İlaçların etkisi oluyor. İştahım çoktu. İlaçları bırakınca otomatikmen kapandı. Yani belirtiler aldatıcı. Asıl belirtiler hamileliğin ilerleyen dönemlerinde ( 5 haftalıkken başlıyor her hafta başka türlü belirti ile ilerliyor). İlk beta öğreniminde belirti olmuyor.
Bende aynısından kullanıyorum. Karından da yakıyor canım.kızlar oksapar iğne kullanıyor musunuz koldan yaptım çok yaktı karından mı yapsam acaba kullananlar nasıl kullanıyor
Ben karından yapıyorum canım koldan önce bı denemiştim daha çok yanmıştı.karindan da yakiyor ama daha kolay geldi bana dün göbek deliğine daha yakın yapmışım daha çok yandikızlar oksapar iğne kullanıyor musunuz koldan yaptım çok yaktı karından mı yapsam acaba kullananlar nasıl kullanıyor
Canım bozma moralini senin degerin 30 larda 40 larda olup ta az az artmıyor 200 un üstünde ve artisin var bence herşey yolundadır bazen bizim çok korktugumuz şeylere olabilir bunlar normal diyiveriyor doktorlar.doktorun kan sonucuna negatif birşey söylemediyse eğer sende moralini bozma senin stresinde etkiliyor bak vücudunu içini ferah tut dua et eğer nasibimizde varsa herturlu korkumuza rağmen rabbim nasip edecek inşallah Allah'ım ol der olurÇok az yükselmiş. Umudum kalmadı. 10. Gün 225’di 12. Gün 272 geldi.
Çok erken. Transfer hariç 5-6 . Günden sonra bazı şeyler olmaya başlayabilir. Ama belirti aramayın.Benimde mesela midem bulanıyor. Ama sanmıyorum gebelik şüphesinden. Çünkü transfer günü dahil bugün 4. Gün oluyor. Benim 5. Gün embriyosu transferi. Çok erken diye düşünüyorum bir yandan da acaba mı diyorum ilaçlar yüzünden![]()
Canım 5.gun embriyosunda yerleşme ilk 48 saat içinde olabilir diye okumuştum yerleşme kanaması olabilir bence inşallah öyledirBenim ilk tüp bebeğimde de transferin akşamı soluk pembe akıntı gelmişti bunda da transfer dün oldum bu sabah soluk çok açık kahve geldi sizce benim rahmin ters biraz zorlanıyorlar transferde onunla alakalı olabilir mi geçen sefer öyle olduğunda sağlıklı gebelik elde ettik ama yerleşme ilk günden olmaz herhalde değil Mi rahim işlem gördüğü için oluyordur
Amin canım inşallah , çok teşekkür ederimCanım bozma moralini senin degerin 30 larda 40 larda olup ta az az artmıyor 200 un üstünde ve artisin var bence herşey yolundadır bazen bizim çok korktugumuz şeylere olabilir bunlar normal diyiveriyor doktorlar.doktorun kan sonucuna negatif birşey söylemediyse eğer sende moralini bozma senin stresinde etkiliyor bak vücudunu içini ferah tut dua et eğer nasibimizde varsa herturlu korkumuza rağmen rabbim nasip edecek inşallah Allah'ım ol der oluryarın tekrarlarsin doktorundan da güzel haberleri alırsın inşallah
![]()
Bakalım hayırlısı artık ama benim inanılmaz bel ağrım ve ara ara buran kasık ağrılarım da bar dün hiç birşey yoktu gece başladı şimdi de var bu iyiye işaret diye düşünüyorum lekelenmeden korkuyorum ama ben diğer tüp bebeğim de de 5 . Gün başlayıp 12. Haftaya kadar devam etmişti ve çok korkutucu bir süreçti umarım Bu defa daha sağlıklı bir gebelik geçiririmCanım 5.gun embriyosunda yerleşme ilk 48 saat içinde olabilir diye okumuştum yerleşme kanaması olabilir bence inşallah öyledir![]()
Canım bel agrisida belirti olabilir sık sık uzanıp dinlen belini dinlendir.Onceki gebeligimde benimde pozitif görünce kanamam oldu sonra kahverengi leke 12.haftaya kadar devam etmisti.benim bu defa çok belirtim yok 2.gun vajinama doğru batma vardı ara ara bugün 4.gunum bir belirtim yok şuan sadece adet sancısı gibi sancılarım oluyor arada onlarda ilacın etkisi galiba transfer öncesinde oluyorduBakalım hayırlısı artık ama benim inanılmaz bel ağrım ve ara ara buran kasık ağrılarım da bar dün hiç birşey yoktu gece başladı şimdi de var bu iyiye işaret diye düşünüyorum lekelenmeden korkuyorum ama ben diğer tüp bebeğim de de 5 . Gün başlayıp 12. Haftaya kadar devam etmişti ve çok korkutucu bir süreçti umarım Bu defa daha sağlıklı bir gebelik geçiririm
Seninde sağlık bir tüp bebek geçmişin bar değil miCanım bel agrisida belirti olabilir sık sık uzanıp dinlen belini dinlendir.Onceki gebeligimde benimde pozitif görünce kanamam oldu sonra kahverengi leke 12.haftaya kadar devam etmisti.benim bu defa çok belirtim yok 2.gun vajinama doğru batma vardı ara ara bugün 4.gunum bir belirtim yok şuan sadece adet sancısı gibi sancılarım oluyor arada onlarda ilacın etkisi galiba transfer öncesinde oluyordu