• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı transfer olacaklar

Günaydın bende transfer sonrası 2. Günümdeyim. Tedavi sürecim boyunca hep pozitiftim. Ama bu sabah çok karamsar uyandım. Negatif olduğunu hissediyorum🫣 çok erken ama galiba kullandığım ilaçlar duygularımı çok etkiliyor şuanda 🥹
Benim de ilk günler aynı senin gibi oldu canım negatif bir duygu halindeydim bi de ilk günden belirti aradım sürekli niyeyse ama kendimizi strese sokmamamız lazım ne kadar zor olsada🫣

Kızlar transferimin transfer günü hariç 3. günü sürekli su gibi akıntım oluyor çamaşır hep ıslanıyor sizde de oluyor mu neden oluyor bilginiz var mı

En iyisi😊Ben de 2 gündür evden cikmadim hic.Bugun biraz cikayim diyorum
Benim de ilk günler aynı senin gibi oldu canım negatif bir duygu halindeydim bi de ilk günden belirti aradım sürekli niyeyse ama kendimizi strese sokmamamız lazım ne kadar zor olsada🫣
Belirti aramıyorum aslında erken olduğunun farkındayım ama işte negatif bir duygu yüklendi bugün bana 🫣 bu söyledikleriniz burda ki diğer arkadaşların yazdıkları çok iyi geldi bana yalnız değilmişim onu anladım 🌸

Kızlar transferimin transfer günü hariç 3. günü sürekli su gibi akıntım oluyor çamaşır hep ıslanıyor sizde de oluyor mu neden oluyor bilginiz var mı
Benim fitilden dolayı oluyor bazen.Ben de sıskınlık ve gaz var transferden berı sadece karnım pıt pıt hareketli hep

Back
X