• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı transfer olacaklar

Kızlar bnde hastaneden geldim çok canım sıkkın kesenin birinde kalp atışını duydum ama diğer kese olduğu gibi kalmış büyümemiş hala 5 haftalık gözüküyor ne olucak bilmiyorum doktorda doğru düzgün konuşmadı açıklayıcı olmadı urfaya geldiğim için doktorumu değiştirmek zorunda kaldım ve burdakinden hiç memnun kalmadım benim soru sormayı hiç istemiyor ters konuşuyor hep bişey soruyorum senin benden farkın yok herşeyi yap diyor okula gidemedim için rapor istedim raporu bile başka kişinin adına oluşturmuş tekrar gidip değiştirmek zorunda kaldım rapora gebeliği yazmayın dedim yapılan tahlilleri kadar herşeyi yazmış sinir oldum yaa okula vericem herkes öğrenecek bn daha kimsenin öğrenmesini istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum psikolojim çok bozuldu

Doktor çok önemli tabiki biran önce değiştireceğine eminim. Ters konuşan insanlar hiçbir sektörde sevilmez zaten boşvet sen onu. İnşallah birsonraki gidişinde gelişir bebişn🤲🤲

Kese randevusundan bir gün önce başlamıştı benimde lekelenme aynı korkularla gittim ama şükür keseyi gördüm lekelenme de kesildi. Şimdi kalp duyacakmıyım diye stres başladı. Allahım yardım etsin bize ne zormuş 🥲
Of bugün hiçbirşey yoktu, hafif yürüdüm eve geldim uzandım yarım saat geçmedi lekelenme oldu yine kahverengi. 🥺 doktor bişey yok sakin ol dinlen diyor 😭 nasıl sakin olayım

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak, 2 gün önce özel hastanede verdiğim kan sonucum 2348 di, bugün devlete gittim tekrar kan verdim 1366 çıktı, acaba hastana farkı bu kadar çok oluyor mu ya? Bugün 5-6 bin beklerken bu sonuç çok düşük geldi bana

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak, 2 gün önce özel hastanede verdiğim kan sonucum 2348 di, bugün devlete gittim tekrar kan verdim 1366 çıktı, acaba hastana farkı bu kadar çok oluyor mu ya? Bugün 5-6 bin beklerken bu sonuç çok düşük geldi bana
Aslında şu şekilde göstermiş >1366 , doktoru aradım 1366 dan büyük demek oluyormuş net değeri göstermemiş belki 2-3 bin civarında yada daha da yüksek demekmiş yani bugünkü sonucumun hiç bi anlamı olmamış, inşaAllah katlanarak artmıştır

Kahverengi. Günlük pedde görüyorum silme ile gelmiş oluyor. Transfer +17. Gün bugün
Kırmzıı felan değil, sulu kahve pembe arası yine de korkutuyor.
ay benimde dünden beri kahverengi lekem vardı. Onu çok takmadım kafama ama bugün lavaboda kırmızı kanama gördüm şok geçirdim resmen 🤦🏻‍♀️ hemen doktorumu aradım fotoğrafını istedi sonra gel bakalım dedi. Gittim kese düzgün kanama alanı yok. 10 gün rapor verdi. Coraspirini kesti. Kanama alanın olsaydı yatışını verecektim dedi. Şükür bişey yok ama o an ki şokumu anlatamam. Hayırlısıyla şu 3 ayı bir atlatsaydık 🙏🏻

Aslında şu şekilde göstermiş >1366 , doktoru aradım 1366 dan büyük demek oluyormuş net değeri göstermemiş belki 2-3 bin civarında yada daha da yüksek demekmiş yani bugünkü sonucumun hiç bi anlamı olmamış, inşaAllah katlanarak artmıştır
Bazı hastaneler belli bir değerden yukarısını ölçemiyor. O yüzden büyüktür işaretiyle belirtiyorlar. Evet bugünkimin bir anlamı olmamış gerçekten 🤷🏻‍♀️ 2000 üstü değeri görmüşsün neden tekrar kan verdin ki ?

Bazı hastaneler belli bir değerden yukarısını ölçemiyor. O yüzden büyüktür işaretiyle belirtiyorlar. Evet bugünkimin bir anlamı olmamış gerçekten 🤷🏻‍♀️ 2000 üstü değeri görmüşsün neden tekrar kan verdin ki ?
Evet öyleymiş, benim geçen sene yaptırdığım transferimde tutmuştu sonucum çok iyi ilerledi diye kancermeyi bırakmıştım ve 1 hafta sonra kimyasal olmuştu, o yüzden bu sefer h dikkat edeyim diye

Evet öyleymiş, benim geçen sene yaptırdığım transferimde tutmuştu sonucum çok iyi ilerledi diye kancermeyi bırakmıştım ve 1 hafta sonra kimyasal olmuştu, o yüzden bu sefer h dikkat edeyim diye
Anladım canım tabi haklısın insan tedirgin olur. Doktorun ne zaman randevuya çağırdı ? Ben 1000 üstü değeri görünce 1 hafta sonra çağırmıştı. Aslında bu hafta sonuna doğru keseyi görebilirsin. Görsen rahat edersin 🙏🏻

İnşallah artmıştır gönlünüzü ferah tutun 🙏🏻

Back
X