• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım

Doktor 50 nin altında gebelik kesin var diyemedi. Bende bugünü yani test gününü bekledim. Sabah kan verdim 1 saat sonra doktorum aradı 86 çıktı bu defa. Ama salı tekrar kan vereceksin dedi beklemedeyim ignelere devam dedi Bi tek estrofemi bırak dedi
Hadi bakalım inşallah bebegin sıkı sıkı tutunsun sana mübarek cuma günü bugün meryem süresini oku canım

Doktor 50 nin altında gebelik kesin var diyemedi. Bende bugünü yani test gününü bekledim. Sabah kan verdim 1 saat sonra doktorum aradı 86 çıktı bu defa. Ama salı tekrar kan vereceksin dedi beklemedeyim ignelere devam dedi Bi tek estrofemi bırak dedi
İnş. Hepimizin herkesin yüzü gülsün. Bebeklerimiz tutunsun bize 🍀

Güzel haber vermeye geldim :) Arkadaşlar ne olur şu idrar testlerine bel bağlamayın. Bu sabah benim yaşadıklarımı bir ben bilirim bir Allah. Şükürler olsun Rabbime ki isyan etmedim. Sabah negatif çıkan idrar testimden sonra kanda pozitifi gördüm :) Fakat kan verip sonucu beklerken negatiften o kadar eminim ki önce bir kahve içtim, bir sigara yaktım ( içemedim tabi iki fırttan sonra söndürdüm iyi ki) sonrada kurşun gibi ağır sehpayı kaldırıp taşıdım. Bilgisayarın başına geçip Laboratuar sonuçlarını görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı. Atlayıp eve geldim. İlaçlarımı içmek için. :)
Tebrikler canım benim. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.

Ben dün 3. Günümdü dünden beri test yapıyorum negatif çıkıyor erken gebelik testleride 😂 hep negatif yani zaten negatif olması gerekiyor çok erken de acaba dedim aslında çıkardıda testlerim mi bozuk 🫣😂
Daha çok erken 😇 benim 6.günüm benimde negatif çıktı ama daha çok erken bence bebişlerimiz tutunuyodur inşallah ❤

Back
X