Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım

Ben trasnferdn sonra pozitifi de gördüm hala bir belirti yok transfer zamanı da hiç belirti aramadım bence süreci güzel geçirmeye odaklanın çünkü stres oluyor insan
İşte şu içimizi bir sustursak ne guzel olacak aslinda surekli bi belirti arıyorum. Hayirlisi olsun tabi.🙏 Allah kucaginiza almayi nasip etsin🙏

İşte şu içimizi bir sustursak ne guzel olacak aslinda surekli bi belirti arıyorum. Hayirlisi olsun tabi.🙏 Allah kucaginiza almayi nasip etsin🙏
Amin. Canım hakkaten o iç sesi susturmakta mesela bende hala onunla boğuşuyorum

Hic belirti yok erken sanirim transfer + 4. günüm. (Dondurulmuş 3.gün çift embriyo) Sizlerde var mi belirtiler ne zaman baslar acaba.
Benimde hiç belirtim yok varsada günde 20 ilaç üç iğne yapıyorum onlar yapıyordur.20 Ağustos test günüm üçüncü transfer yas 41 oldu rabbim.hepimise hayırlısını kolaylıkla nasip etsin

Merhaba diger 4 transfer neden tutmadi acaba hic arastirdinizmi
Daha önce geçirilmiş cerrahiler nedeniyle rahim kalınlaşmıyor. Transfere kadar en kalın 8 mm oldu bugune kadar. Çok yüksek dozlarda ilaç kullanmama rağmen. Bir çok tedavi de iptal edildi. Zor hasta grubuna giriyorum maalesef. Açıkçası birden fazla dr gezdim pek net bir açıklamada yapılamadı zor olur ama deneriz şeklindeydi hepsi. Net bir çözüm önerisi gelmedi.

İnsallah 1 hafta kaldı test günüme. Çok heyecanlıyım. Erken test yapıp öğrenen çok oldu burda. Çok imreniyorum gördükçe cesaret edip yapamyrm negatifi gorrm diye. Gerçi test günüme daha 1 hafta var taze transfer ve 5. Gün embriyosu

Benim karın ağrım vardı sadede pozitif oldu baska da bir şeyim yoktu hiç korkmayın

Umut hep var öyle düşünelim arkadaşlar. Ben de umutsuzluğa çok kapılıyorum ama sonra diyorum olacak vaktini bekliyor. Umarım o vakit gelmiştir hepimiz için. Size chat gpt nin duasını göndereyim çok hoşuma gitti. Belki siz de kendinize uyarlarsınız. Dua eder misin benim için demiştim. 🥰

Eklentiler

• IMG_4421.webp
    IMG_4421.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 5
Hic belirti yok erken sanirim transfer + 4. günüm. (Dondurulmuş 3.gün çift embriyo) Sizlerde var mi belirtiler ne zaman baslar acaba.
Benim bugün sol kasigim aşırı batıyor göğsüm tekrar ağrımaya başladı ve aşırı gaz sancısı çekiyorum. Transferle beraber 5. Gün

Back
X