- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
- Konu Sahibi smiley face
-
Hsg sonucu temiz cikti ki zaten hsg lik bi sorunum yoktu cok sukurİlk düşük olunca genetik araştırma yapılmadı , ama hormon seker kan pıhtılaşması sebepli değildi , boş keseydi embriyo 5 yoktu . Bende hgs çekilip öyle tüp bebeğe karar vereceğiz tabi sonrasında hangi merkeze gideceğimizi de karar vereceğiz . Sizin hgs cekiminden sonra sorun çözüldü mü bir gelişme yaşadınız mı
Ben temmuzda yaptirdim 5 tane 3. Gun embriyosu olustu kismetse Eylul de transferi yaptirmak istiyorumağustos ayında tüp bebek planlayan yok mu birbvirimize yoldaş olalım :)
Aynen sabret kucaklarimiz dolacak Allahin izniyle aimdi sabirla bekliycez cok dua et baska sorun cikmasinBenim hsg de rahimde perde olduğu çıktı , geçen hafta histereskopi oldum , bu ay tüp bebek tedavisine başlayamadık . bir sonraki adet dönemini bekleyip rahmi dinlendirmem gerekriği söylendi.
neden eylüle kadar bekletiliyor tıbbi bir açıklaması olduğundan mıBen temmuzda yaptirdim 5 tane 3. Gun embriyosu olustu kismetse Eylul de transferi yaptirmak istiyorum
Benim tercihim ve doktorda onayliyor rahim ne kadsr dinlenirse sansin o kdr yuksek diyor su an bana %75e kadar sans veriyor daha once kendim hamile kalabildigim icinneden eylüle kadar bekletiliyor tıbbi bir açıklaması olduğundan mı
Ben doktorumu siddetle oneriyorum detaylarla hic canini sıkmiyo her zaman guleryuzlu pozitif asistanlarida oyle zaten zahide yetis e cikiyo tv programina gayet meshur bi doktor arkadasimda ona yaptirdk tup bebegini simdi kocaman kizi var 1 yasindaAnladım şimdi bende istanbul anadolu yakasında doktor araştırma aşamasındayım .allah herkese bu yolda kolaylıklar versin
Merhaba bende ekim başında ilk kez muayeneye gidcm ve artk tüp bebek için ilk adımı atmş olcğz bi tanıdık vesilesi ile aynur hocayı duydum ve araştrdm siz onun hastası oldğnz için size de sormak istyrm yeterince ilgili mi memnun msnz,raporlu mu 8 bin tuttu,başka bir şehirden gelcz ve tek şansım var açıkcası o yüzdn çok tereddütlüyüm...yardımcı olursnz memnun olrm :)Istanbul goztepe mesical park aynur ersahin deyim cok memnunum ilacsiz 8 bin tl ye mal oldu transfer oncesinde bana ozellikle dusuklerim oldugu icin intralipid serum verilecek
Şuan durumunuz nedir? Bende başladım inşallah bakalım göreceğizBen temmuzda yaptirdim 5 tane 3. Gun embriyosu olustu kismetse Eylul de transferi yaptirmak istiyorum
Transfer sonucunu bekliyorum Cuma gunuŞuan durumunuz nedir? Bende başladım inşallah bakalım göreceğiz
Bizde pgt durumu söz konusu olduğundan biraz fazla tuttu Ben çok memnunum Aynur hanımdan ayrıca laboratuvar ekibi çok iyi tavsiye ederimMerhaba bende ekim başında ilk kez muayeneye gidcm ve artk tüp bebek için ilk adımı atmş olcğz bi tanıdık vesilesi ile aynur hocayı duydum ve araştrdm siz onun hastası oldğnz için size de sormak istyrm yeterince ilgili mi memnun msnz,raporlu mu 8 bin tuttu,başka bir şehirden gelcz ve tek şansım var açıkcası o yüzdn çok tereddütlüyüm...yardımcı olursnz memnun olrm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?