Ağustos Ayı TüpBebek Yaptırmaya Karar Verenler Buraya

smiley face

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
974
1.335
63
Merhaba Bayanlar ,
Klomen tedavisinde 7 haftalık bebiş düşükten sonra , 3 ay aradan sonra 2 ay üstüste femara kullandım ve kistlerim olduğu için sanırım yumurtalar gelişmedi .
Çareyi tüp bebek tedavisinde olduğunu öğrendik .kadın doğum uzmanım prof.ali rüştü ergür önerdi. öngörüşme ve muayeneye gittik
amh ve hsg testlerini istendi . amh sonucu : 0,98 yumurtalıkta rezerv azlığı olduğu saptandı .
Hsg cekimi için ise adet olmayı beklediğimden tüpbebek tedavisi ağustos ayına kaldı .
Tüp bebek tedavisine başlamadan hsg cekimini istiyorlar mı genelde , acıkcası birazda tedirginim rahim filminden .
Hsg cekimi için Echomar cevat bayrağa gideceğim.
Sizler de bu yolda edindiğiniz hazırlıklarınızı ve tecrübelerinizi paylaşırsanız , birbirimize bu süreçle olumlu yönde destek olacağımıza inanıyorum . Allahın izni ile hepimiz en yakın zamanda iyi bir anne oluruz :)

Öncelikle merhaba. 7 haftalik düşük neden oldu bu arastirildi mi? Cevat hoca da ben hsg cekindim sanirim 2 ay onceydi 1-2 saniyeligine siddetli bir regl agrisi geciriyo gibi hissediyosunuz sonra gule oynaya evinize gidiyosunuz. Gecen yil avicenna da narkoz alarak cektirmistim hsg yi 1 hafta kendime gelememistim echomar bu isin en iyisi hic korkma ayrica hsg olmadan net bir sekilde rahim seklin ve tuplerin saglam mi net karar verilemez. Ornegin tupte sivi birikimi varsa o tüpün alinmasi gerekir cunku bebek olustugunda o sivi bebegin gelisimini engeller

Dusuk sebebiyle ilgili kan pihtilasmasi seker genetik ve hormon testlerini yaptirip hsg cekinmeden sorunu bulmadan tup bebek yaptirirsan yine dusuk yaparsin muhtemelen

İlk düşük olunca genetik araştırma yapılmadı , ama hormon seker kan pıhtılaşması sebepli değildi , boş keseydi embriyo 5 yoktu . Bende hgs çekilip öyle tüp bebeğe karar vereceğiz tabi sonrasında hangi merkeze gideceğimizi de karar vereceğiz . Sizin hgs cekiminden sonra sorun çözüldü mü bir gelişme yaşadınız mı

Hsg sonucu temiz cikti ki zaten hsg lik bi sorunum yoktu cok sukur

Istanbul goztepe mesical park aynur ersahin deyim cok memnunum ilacsiz 8 bin tl ye mal oldu transfer oncesinde bana ozellikle dusuklerim oldugu icin intralipid serum verilecek

Benim hsg de rahimde perde olduğu çıktı , geçen hafta histereskopi oldum , bu ay tüp bebek tedavisine başlayamadık . bir sonraki adet dönemini bekleyip rahmi dinlendirmem gerekriği söylendi.

Benim hsg de rahimde perde olduğu çıktı , geçen hafta histereskopi oldum , bu ay tüp bebek tedavisine başlayamadık . bir sonraki adet dönemini bekleyip rahmi dinlendirmem gerekriği söylendi.
Aynen sabret kucaklarimiz dolacak Allahin izniyle aimdi sabirla bekliycez cok dua et baska sorun cikmasin

amin inşallah başka sorun çıkmasın tüp bebek düşünmemizin nedeni zaten bendeki rezerv azlığı amh 0,98 yaş 32. hayırlısı ile hepimiz sağlıklı evlatlarımıza kavuşalım Allahın izni ile

Anladım şimdi bende istanbul anadolu yakasında doktor araştırma aşamasındayım .allah herkese bu yolda kolaylıklar versin
Ben doktorumu siddetle oneriyorum detaylarla hic canini sıkmiyo her zaman guleryuzlu pozitif asistanlarida oyle zaten zahide yetis e cikiyo tv programina gayet meshur bi doktor arkadasimda ona yaptirdk tup bebegini simdi kocaman kizi var 1 yasinda

Teşekkür ederim , bende bir araştırıp görüşmeye gidebilirim belki ama , kocaelinde oturuyorum biraz mesafe uzaklığı var . fakat artık herşeye katlanacağız : )

Istanbul goztepe mesical park aynur ersahin deyim cok memnunum ilacsiz 8 bin tl ye mal oldu transfer oncesinde bana ozellikle dusuklerim oldugu icin intralipid serum verilecek
Merhaba bende ekim başında ilk kez muayeneye gidcm ve artk tüp bebek için ilk adımı atmş olcğz bi tanıdık vesilesi ile aynur hocayı duydum ve araştrdm siz onun hastası oldğnz için size de sormak istyrm yeterince ilgili mi memnun msnz,raporlu mu 8 bin tuttu,başka bir şehirden gelcz ve tek şansım var açıkcası o yüzdn çok tereddütlüyüm...yardımcı olursnz memnun olrm :)

Bizde pgt durumu söz konusu olduğundan biraz fazla tuttu Ben çok memnunum Aynur hanımdan ayrıca laboratuvar ekibi çok iyi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…