Doğuma Hazırlık Ağustos ayında doğan Bebişler ne giyer ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Huhu12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
94
30
88
35
Arkadaşlar merhaba. Bebeğimi ağıstos başı kucağıma alacağım hayırlısıyla. Şimdi yeni doğan o ayda ne giyer ? Yaz malum uzun kollu mu giyer kısa kollu mu ? Zıbın mı takım mı? İlk gebeliğim yardımcı olun bana lütfen. Sonra eylül ekim o aylarda nasıl giyer? Kafamda deli sorular... Deneyimli anneler nolur güzel deneyimleri paylaşın

konuyu takipteyim :)

Yenı doğan olduğu ıcın ozellıkle ılk zamanlar uzun kollu ınce ve tek kat gıydırmek gerekır. Ayağına çorap gıydırın muhakkak.

Bırde su da var bölge olarak nerede oturuyorsunuz. Batı daha sıcaktı. Karadenız daha serın geçer. Vs vs.
Bölgeye göre kendınızde ayarlarsınız.

Malatyadayım ama ilk yazımız sıcak mı olur soğuk mu hiç bilmiyorum. Çorap kolay. Zıbın mı pijama mı giyer acaba Hanfendi çok güzel şeyler var kız bebekler için yenidoğan takımları kullanışlı mı

Canim bende agustos ikinci haftasi doğum yapıcam büyük ihtimal bende o tarihlerde malatyada olucam malatya çok sıcak oluyo ilk hafta uzun kollu giydirirsin sonra kısa kollu zibin giyer büyük ihtimal 1 ay felan eylülun ikinci haftasi yavaş yavaş serinlemeye başlar diye tahmin ediyorum

Kizlar hep 0-3 arasimi aliyorsunuz. Benim kafam o konuda karisiyo.

Benimde ilk cocuk yeni doganlari uzun kollu kendinden eldivenli yandan citcitli alt ust takim veya ayakli- ayaksiz tulum seklinde tercih ettim yerleri incecik ama uzun kollu olmasina ragmen kalin kumastan degil.. yeni dogan cok usur falan diyolar bide evde klima calisacak mesela benim surekli gece gunduz kapatmiyoruz merkezi sistem bir oda degil tum ev ayni isida kaliyor onun icin oyle tercih ettim..

ilk çocuğumda doktor bana şöyle demişti. " kendin nasıl giyiniyorsan ona bi kat fazlasını giydir " bebekler kendini ısıtamaz hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…