Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy benimde çarşamba kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah keselerimizi görürüz canımMasallahh saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallah canim![]()
Bende 6 gun once ogrendim, adet doneminin bi gun gecikmesiyle test yaptim iki cizgi cikti 3 gun sonra doktora gitmeden bi daha yaptim daha netti :) Hastaneye gidip kan testi yaptirdim sonuc hamileyim
Sali kontrolumuz var
![]()
ayyy benimde çarşamba kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah keselerimizi görürüz canım
ben üçbuçuk senelik evliyim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı bu ikincisi tecrübelerime göre kese 5. haftada görünüyor 6. yada 7. haftadada kalp atışı duyuluyorBende canim bende gecen sali ultrasonda gozukmeyince bi tuhaf olduk esimle.. :) Ilk bebis olunca bilgisiz oluyoruz dogal olarak. Insallah goruruz canimIlk bebis mi seninde caniim, ne kadarlik evlisiniz?
![]()
ben üçbuçuk senelik evliyim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı bu ikincisi tecrübelerime göre kese 5. haftada görünüyor 6. yada 7. haftadada kalp atışı duyuluyor
bende 4 hafta 2 günlükken gittim görünmedi ama belki benim geç döllenme olabilir yani keseciğini görürsün inşallah şuan 4 hafta 4 günlük hamişim çarşamba gününe kadar 5 hafta 3 gün olucak bakalım bekleyip görücezAnladim canim cok uzuldum ama Rabbim gonlune gore vermis insallah siki siki tutunurlar bize :) Benim sali gunu 4 hafta 3 gunluk oluyor..
o
bende 4 hafta 2 günlükken gittim görünmedi ama belki benim geç döllenme olabilir yani keseciğini görürsün inşallah şuan 4 hafta 4 günlük hamişim çarşamba gününe kadar 5 hafta 3 gün olucak bakalım bekleyip görücez
evet canım banada verdi folikasit düzenli içelim bide akşamları 1 bardak süt iç yada gün ortasındada olabilir süt bebeğin gelişimini çok etkiliyor ben hergün 1 bardak içmeye başladım ki keseyi bu hafta göreyimAnladim tatlim bebegin gelisimi icin vitamin verdi insallah ise yararda gorurum :)
merhabaaamerhaba arkadaşlar bende hamileyim galiba daha bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı çok heyecanlıyım :) pazartesi günü kan testi yaptıracağım
evet canım banada verdi folikasit düzenli içelim bide akşamları 1 bardak süt iç yada gün ortasındada olabilir süt bebeğin gelişimini çok etkiliyor ben hergün 1 bardak içmeye başladım ki keseyi bu hafta göreyim
sütü kuzenime doktoru önermişti bende oradan biliyorum meyve suyunu sıkmamı içiyosun canımSutu bende iciyorum canim gunde iki yada bi bardak annen demisti banada, yani sira meyvesuyu da iciyorum.
sütü kuzenime doktoru önermişti bende oradan biliyorum meyve suyunu sıkmamı içiyosun canım
ahh keşke bende sevsem normalde hiç süt içmeyen birisiyimdirBeni iyi hissettiriyor ya sutu severim :) Genel olarak sikma iciyorum canimm yemegin yaninda hazirindan iciyorum cay vs icemiyorum.
a
ahh keşke bende sevsem normalde hiç süt içmeyen birisiyimdir
bi bayan 6. haftada bile keseyi görememiş o yüzden bizde hemen göremezsek üzülmeyelim cnm[/bi bayan 6. haftada bile keseyi görememiş o yüzden bizde hemen göremezsek üzülmeyelim cnm[/bi bayan 6. haftada bile keseyi görememiş o yüzden bizde hemen göremezsek üzülmeyelim cnm[/bi bayan 6. haftada bile keseyi görememiş o yüzden bizde hemen göremezsek üzülmeyelim cnm
hayırlı olsun ne güzel bende 4 hafta 4 günlük hamileyim,keseyi gördünüzmü çok merakettim:)MERHABA ARKADASLAR BENDE 5 HAFTA 5 GUNLUK HAMILEYIM SIZLEREDE HAYIRLI OLSUN
hayırlı olsun ne güzel bende 4 hafta 4 günlük hamileyim,keseyi gördünüzmü çok merakettim:)