Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Homely_angel Homely_angel merhaba yorumlarına bakiyorumda yazmadan geçemeyeceğim o kadar pozitif o kadar olumlu ılımlı yumuşak bir dille yaziyosunki senin yorumlarını okumadan gecemiyorum ve birçok bebek bekleyen kişiye umut verici oluyorsun ayrıca mesleğini ve yaşını çok merak ettim :) allah gönlüne göre versin en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik haberi alırsın ;)

Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle 5+5 hamileyim ama malesef moralim salı gününden beri bozuk 5+2 de Dr. A gittim karından baktı ve görür görmez bu kese bozuk görünüyor deyip bıraktı ne kesenin boyunu ölçtü ne haftasını söyledi nede elime ultrason görüntüsü verdi .dediğim gibi görür görmez bıraktı o yüzden moralim çok bozuk pazartesi başka bir Dr. Da Randevum var şimdi heyecanla pazartesi yi bekliyorum aynı zamanda da korkuyorum inşallah güzel haberler le dönerim. Bunun dışında herhangi bir ağrım ve lekelenmem yok bunlarla avutuyorum kendimi. Benim için dua edin nolur. Allah isteyen herkese En kısa zamanda tattırsın anneliği sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Canım üzülme dualarım seninle..İnşaAllah herşey yoluna girer üzme kendini ve bebişini..Görceksin herşey çok güzel olucak inşaAllah:KK36:

hanımlar benim sorum arada kaynadı herhalde bi baksanız çok sevinirim canım çok sıkkın :(

hanımlar benim sorum arada kaynadı herhalde bi baksanız çok sevinirim canım çok sıkkın :KK43:

Ben ovulasyon testinde T bölgesi C 'dekine biraz yakınken o günü değerlendirdim ertesi gün ikisi aynıydı ama o günü ve sonrasını değerlendiremedim ve hamile kaldım burada tüp bebek merkezinde çalışan biri yazmıştı yumurtlama gerçekleştiğinde spermin orda hazır olması lazım o yüzden 1 gün öncesini de değerlendirmek önemli diye mantıklı geliyor yani umutlar yüksek :):)

Ay yy Allah razı olsun canım içimi rahatlattın salı gününden beri moralim sıfır dı nasıl iyi geldi bu yorumun anlatamam Allah ne muradın varsa versin inşallah şu mübarek günün hatırına. Inşallah bu hamileliğini de sağlık lı bir şekilde geçirirsin dualarım seninle hersey gönlünce olur inşallah.
Duaların için çok teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kucağıma alırız inşallah güzel haberlerini beliyorum Pazartesi'ye

hanımlar ben yaklaşık 8 gündür yumurtlama testi yapıyorum. düne kadar test hep silik çıkıyordu. dünkü yaptığım test biraz daha koyuydu fakat yine de tam olarak test çizgisi kadar değil, bu günkü yaptığım test ise iki çizgi de aynı koyulukta. ancak enson eşimde dün gece ilişki oldu ve bu gün şehirdışına gitti. teste göre yumurtlama bu gün olmuş oluyo, açıkçası önümüzdeki en az bir hafta ilişki olması mümkün değil, dünkü ilişkiden dolayı hamile kalma şansım varmı sizce ?
Canim spermalar 3 gun yasiyorlar hamile kalma şansin var bence

Biz 8 haftalık olduk, çok şükür kese göründü 6+2 haftalıkken . Midem çok kotu ama ne yapacağımi şaşırıyorum.

Ben ovulasyon testinde T bölgesi C 'dekine biraz yakınken o günü değerlendirdim ertesi gün ikisi aynıydı ama o günü ve sonrasını değerlendiremedim ve hamile kaldım burada tüp bebek merkezinde çalışan biri yazmıştı yumurtlama gerçekleştiğinde spermin orda hazır olması lazım o yüzden 1 gün öncesini de değerlendirmek önemli diye mantıklı geliyor yani umutlar yüksek :):)
ay inşallah öyledir. ya ben bu testi de eşimden gizli yapıyorum biliyomusun çok kafana takıyosun çok kendini takip ediyosun diye kızıyo bana bu yüzden, yarın gitmesi için o kadar çok ısrar ettim ki, çok uğraştım ama gitmem gerek dedi bu sabah yola çıktı. niye ısrar ettiğimi de anlamadı bir türlü :) tartıştık birde üstüne bu yüzden. anlayamıyo erkekler ya bakamıyolar bizim gibi benimki çok tepkili bana bu yüzden senin yüzünden olmuyo deyip beni suçluyo aslında haksız da değil sanki ?

Ben de haftaya çarşamba gideceğim durumu netleştirmek için. Su anda ne hamileyim ne de değilim diyebiliyorum. İnanın hamile kalmak o kadar önemli değilmiş, ondan sonrakki süreç çok zor...

Biz önce bebeği, sonra kalp atışını duymayı bekliyoruz. Ondan sonra gelişip gelişmediğine bakılacak. Beklemedeyiz...

Homely_angel Homely_angel ben dusuk yaptim. 5 haftalik kuzum bugun beni birakti.
Çok üzüldüm minigim, ardaemre, sen ben aynı dönemde hamile kaldık ve maalesef hep olumsuz olaylar yaşamışız. Rabbim sağlık versin hepimize. Neden hepimiz benzer seyler yaşıyoruz? Manyetik dalgalardan olabilir mi?? Bu kadar olumsuzluk peş peşe. Eylül ayında hamile kalıp sağlıklı olan şimdiye kadar duymadım:KK42:

Çok üzüldüm minigim, ardaemre, sen ben aynı dönemde hamile kaldık ve maalesef hep olumsuz olaylar yaşamışız. Rabbim sağlık versin hepimize. Neden hepimiz benzer seyler yaşıyoruz? Manyetik dalgalardan olabilir mi?? Bu kadar olumsuzluk peş peşe. Eylül ayında hamile kalıp sağlıklı olan şimdiye kadar duymadım:KK42:
Amin canim bnm. Inan cok kotuyum ilk hamilelik ilk dusuk. Bi anda sevinip sonra uzulmek dun var oldugunu bilipte bugun yok olmasi cok zor cok.
Ben takip edemedim sizde de mi sorun cikti :(

Biz 8 haftalık olduk, çok şükür kese göründü 6+2 haftalıkken . Midem çok kotu ama ne yapacağımi şaşırıyorum.
Kalp atışını duydunuz mu acaba.

Homely_angel Homely_angel ben dusuk yaptim. 5 haftalik kuzum bugun beni birakti.

Canım şimdi okurken gördüm takip ettim mesajlarını tanımıyorum ama üzüldüm. Hamile kalabilmişin ama tutunmamış. Acaba kanama ile mi değer süşmesi ile öi oldu. Allah yeniden yüzünü güldürsün. En kısa zamanda.

Amin canim bnm. Inan cok kotuyum ilk hamilelik ilk dusuk. Bi anda sevinip sonra uzulmek dun var oldugunu bilipte bugun yok olmasi cok zor cok.
Ben takip edemedim sizde de mi sorun cikti :KK43:

Ben de ilk bebeğimi 10.haftada kalp atımının durması sonucu kaybettim. O yuzden Neler hissettiğini anlıyorum canım. Bizde de önce ektopik yani dış gebelik dendi. Bhcg takibi yapıldı. Beta artıyor ama kese yok bişey yok. Heterotopik olabilir dendi. Yani ikiz gebelikte biri kavite (rahim içinde) biri sol tüpte. İki doktora gittim. İkisi de farklı şeyler söyledi. Beklemek istedim. Kendi doktoruma güvenerek. Çarşamba günü durumu netleştirmeyi umuyoruz. Ancak 25 gün bir Allah bir ben biliyorum çektiğimi. Hala korkularım, endişelerim var. Ancak sen de biliyorsun bizim elimizden gelen bir şey yok. Doktor yat desin, kalkmayız, hareket et desin koşarız... Ye desin yeriz, diyet desin oruçlu gezeriz. Ancak biizm elimizden hiçbir şey gelmiyor. Ben Yusuf suresini okumaya çalışıyorum bu süreçte. Manevi olarak biraz rahatlamaya ihtiyacım var çünkü.

Olup olmamasına değil de resimi buraya atınca gozukmemesine sinir oldum :KK34:

Eklentiler

• 2015-10-09-14-14-21-535.webp
    2015-10-09-14-14-21-535.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 57
Canım şimdi okurken gördüm takip ettim mesajlarını tanımıyorum ama üzüldüm. Hamile kalabilmişin ama tutunmamış. Acaba kanama ile mi değer süşmesi ile öi oldu. Allah yeniden yüzünü güldürsün. En kısa zamanda.[/QUOTE]
Hem kanama basladigi icin hemde bthcg yeterli derecede yukselmediginden boyle oldu canim cok saol duan icin.
Hala kanama devam ediyor bi umut olmicagini bile bile belki hala ordadir diye avutuyorum kendimi ama tabi oyle bisey yok. P.tesi yine kan vericem bakalim o zaman kac cikacak :(

Back
X