Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

evet tatlım önce siz eşinle bir başbaşa kalın da, gereksiz akrabalar müsaade etsin, ona göre karar verirsin. senin yerine ben gıcık oldum valla onlara :)
Benim yumurtlalık ve hormon testlerim yapıldı canım, eşime de testler yapıldı. hepsi gayet iyi. o yüzden rahim filmini de çektirip son kontrolü de başarıyla geçsem mi diyorum :)
gerçi ben anladım, bizim çocuk da bizim gibi inat ve dediğim dedik olacak. ne zaman isterse o zaman gelcek sıpacık.
Anladım canım bi o kaldıysa yaptırabilirsin, ama stres de çok etkili
Biliysum
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adet günüm dün akşam kahverengi br leke geldi sabah kaktığımda bişey yoktu yerleşme kanaması olurmu? bugünü nasıl geçircem bilemiyorum inşallah bu mubarek günde hayırlı haberleri alırız.

Son durum ne acaba canım?
interiorarchitect interiorarchitect nasılsın canım ağrın sızın yoktur umarım.. Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin canım

Anladım canım bi o kaldıysa yaptırabilirsin, ama stres de çok etkili
Biliysum

Son durum ne acaba canım?
interiorarchitect interiorarchitect nasılsın canım ağrın sızın yoktur umarım.. Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin canım
Canımmmm benim
Başta adet ağrısı gibi ama çok şiddetlisi 2 3 saat sürdü şimdi hafif var ama çok şükür iyiyim psikolojik olarakda psikolog hanim daha iyiyim en azından diğer gebeliğe umutla bakabiliyorum şu an yani eskiye göre daha dirayetli durabiliyorum çok şükür sizin etkiniz o kadar çok ki bana çok iyi geliyorsunuz Allâh hepinizden tek tek razı olsun

kocana neden kiziyorsun ki canim? Benimki yaptigim testlerden habersiz oldugu icin daha cok rahat :KK12: bense kendi kendime strese giriyorum olmadı diye.
Ya aynı ben benimkinin de hiç haberi yok yaptığım testlerden..Kendi kendime gelin güvey oluyorum :KK31:İçimde şimşekler çakıyo da kimseye söylüyemiyorum:KK34:

Canımmmm benim
Başta adet ağrısı gibi ama çok şiddetlisi 2 3 saat sürdü şimdi hafif var ama çok şükür iyiyim psikolojik olarakda psikolog hanim daha iyiyim en azından diğer gebeliğe umutla bakabiliyorum şu an yani eskiye göre daha dirayetli durabiliyorum çok şükür sizin etkiniz o kadar çok ki bana çok iyi geliyorsunuz Allâh hepinizden tek tek razı olsun
Canımm iyi ol zaten çok sevindim iyi olmana;) bence de iyi ki var bu topic, birbirimize destek oluyoruz:)
gulit_me gulit_me canım kahverengi akıntı geldi yine ama dün akşamki nden fazla ama hala adet olmadım ama Karnım çok agriyo galiba adet olcam
İnşallah olmazsın diyelim o zaman;)

Ya aynı ben benimkinin de hiç haberi yok yaptığım testlerden..Kendi kendime gelin güvey oluyorum :KK31:İçimde şimşekler çakıyo da kimseye söylüyemiyorum:KK34:
günydın cnm senin bat fln ne zaman bnm bugün yarın bat tam bilmiyorum çok belim ağrıyor gelsede önümüzdeki aya hazırlansak

Back
X