- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.781
Kzlar preseed jeli duyan yada kullanan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım hiç bilmiyorum.takip etmedim.ovulasyon alsam mı bilemedim valla.ama tam ovulasyon günlerini değerlendirip hamile kalamayanlar da var.allah nasip ederse olur bakalım.hayırlısı.o testleri güvenmiyoruz ki! yumurtlama gününü biliyor musun bu ay?
Tebrikler canim mesajini okudumda heyecandan gozlerim yasardi allah bebeyini kucagina almayi nasip etsinkan tahlili sonucum çıkmış kızlar öğleden sonraya kalmamış, elim ayağım titriyor resmen, betahcg 217,5 çalışamıyorum sevinçten![]()
Canim moralini bozmak istemem ama benim de testimde saatler sonra ikinci kizci cikti 3 gun geckmeyle adetim geldi ama senin durumunda olub hamile olan cok insan var ins hamilesindirEki Görüntüle 1666081 selam Kızlar dün test yaptım sonradan çıktı bu çizgi sizce dikkate almalı miyim
Malesef kızlar ben regliyimBakın kimlerin Bat'ları gelmiş de geçmiş bileeee... Hadi kızlar bize bebek yolda diyin :)
@senem94 - 14 Ekim
ada_aras - 18 Ekim
@HERSEYDUAUZERINE50 - 19 Ekim
@aspnr - 20 Ekim
dsby - 21 Ekim
@ROSE ROSE - 21 Ekim
ZehreNur - 22 Ekim
@Enfal97 - 22 Ekim
@umutlarbitmedi - 23 Ekim
@country - 23 Ekim
ayrıca yani 22-35 normal kabul ediliyor ya benim de döngüm o tarihler arasında oluyor ama değişiyor.kızlar ses seda yok forumda. sizlere 100 puanlık bir soru:
adet düzensizliğim var adet düzenleyici kullanmalı mıyım sizce dr a danışarak.
ayrıca yani 22-35 normal kabul ediliyor ya benim de döngüm o tarihler arasında oluyor ama değişiyor.
Eger adet dongusunun ortasindaysan su an muhtemelen yumurtlama donemindesindir. Benimki cok duzenli oluyor, ya 14 yada 15.gun yumurtam catliyor,o donem ayni agrilar bende de oluyor.muhtemelen ayni durumu yasiyor olabilirsin,bu gunleri iyi degerlendirmelisin,bebise giden adimlar bunlar:)Hayırlı günler arkadaslar ya bisey dicem yumurtlama gununde kasık agrisi gogus agrisi vs oluyor ya benim 4 gunden beri adetimin 12. Gunü basladi artarak devam eden bir gogus agrisi var dokunamiyorum bile bilginiz var mı ben hala yumurtlamaya devam mı ediyirum yoksa baska bir durum mu Yada etkisi geçemedi mı hala acaba
Amin canım benimm çok geçmiş olsun bende 8 gün önce oldum aynı durumdan rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAğustos ayı hamilelik haberi ile başlayan bu topikte pek çok arkadasimla birlikte hamilelik haberimi vermiştim. Ancak ilerleyen dönemde beraber başladığımız bu yolda bir kaç arkadaşımız maalesef bebeğini kaybetti. Hayırlı olduğunu temenni ettiğimiz ancak üzücü bir haber de benden . :-( dış gebelik şüphesi ile başlayıp kavite içinde ıkiz kese görmemizle heyecanlanmistik. Normal bir gebelik haberinin ustune ikiz kese gormek gercekten cok mutlu etmisti bizleri. ancak kalp atışları olmadı ve boş keselik dolayisi ile crs günü kurtaj oldum
Umarim bundan sonra hep sağlıklı haberler alırız.![]()
Sana katiliyorum canim ama ben 3 aydir hiç uzayan seffaf akinti ve beraberinde yumurtlama belirtisi yakalayamadim.şimdi de acaba yumurtlamayla ilgili bir sikintim var mi sorusu aklima takilmaya başladi.ovu testi yapmaktansa dr a mi gitsen bilemedim.bugun 33. Gunum.haftaya gelirse bir sey yapmam ama gelmezse belki dr a gözükebilirm.zaten düzensiz diye uzerine duşmuyorum ama ciddi bir sey cikar mi diye de düşunmuyor değilim.Sinir stres kullandığın ilaç hava durumu aklına gelecek hersey adet tarihini etkiler bebek düşüncesi bile çok etkili normal adet tarihleri arasında olabiliyorsan bence ilaç kullanma derim ben
Canım çok geçmiş olsunAğustos ayı hamilelik haberi ile başlayan bu topikte pek çok arkadasimla birlikte hamilelik haberimi vermiştim. Ancak ilerleyen dönemde beraber başladığımız bu yolda bir kaç arkadaşımız maalesef bebeğini kaybetti. Hayırlı olduğunu temenni ettiğimiz ancak üzücü bir haber de benden . :-( dış gebelik şüphesi ile başlayıp kavite içinde ıkiz kese görmemizle heyecanlanmistik. Normal bir gebelik haberinin ustune ikiz kese gormek gercekten cok mutlu etmisti bizleri. ancak kalp atışları olmadı ve boş keselik dolayisi ile crs günü kurtaj oldum
Umarim bundan sonra hep sağlıklı haberler alırız.![]()