Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canim sogan kurunu uyquladiqin aymi hamile kaldin ?bende bugun 1 haftadir uyquluyorum ins ise yarar
Kuru yaptıgım ay hamile kalamadım amacertesi ay kaldım canım. Yani bu ay. Son adet tarihim 19 Eylül. Ve bu tarihten sonra da sabah aksam üçer tane incir yedim havucla beraber ve hamile kaldım. Bence mutlaka dene

Kuru yaptıgım ay hamile kalamadım amacertesi ay kaldım canım. Yani bu ay. Son adet tarihim 19 Eylül. Ve bu tarihten sonra da sabah aksam üçer tane incir yedim havucla beraber ve hamile kaldım. Bence mutlaka dene
Biligi verdiyin icin tesekkur ederim mutlak dediklerini uyqulayacam

Aynen sen gibiyim şimdi de aklıma ne takıldı? Eğer olgunlaşan yumurta çatlamazsa kist oluyormuş ya.. Ayy kaş yaparken göz çıkarmak olmasın???

Benim ki dün çatladı sanırım, ben vücudumu anlıyorum galiba. öyle ağrı, acı, batma olmuyor bende ama akıntı fazla. dün akşam ovulasyon testi de yaptım, ikinci çizgi de baya koyuydu. sanırım çatladı veya çatlamak üzere ;) Soğan, havuz, incir hepsini birlikte yapmamak lazım sanki. bünye bir anda şoklanmasın.

Canımmmm ne tatlısın sen yaa... Sen ben Homely_angel Homely_angel ve @ardaemre beraber başlamıştık.. İnan herkese çok seviniyorum biZden biri kalsa artı ümitlenicem... İnşallah sağlıkla hamile kalırız yaa.. @ardaemre kimyasal geçirdi biliyorsun dimi?? Ondan da ses yok.. Canımm duy sesimizi nasılsıınnn

Evet dördümüzde hala bekleyişi sürdürüyoruz :( evlilikten önce çok yakın arkadaşlarımla da evliliği konuşurduk, hiç birimizde hareket yoktu. Hatta ikisinin sevgilileri bile yoktu. Ben yolu bir açtım, şu an hepimiz evliyiz :) umarım bebek konusunda da öyle olur. En yakın zamanda hepimiz hamilelik aşamalarını konuşuruz :KK36:

Slm Cnm benim malesef kimyasal değilmiş dış gebelikmis tam 1.5 aydır uğraşıyorum kan vermekten bıktım artık Ikı kez iğne yaptılar mucize gibi Çarşamba 120 olan deger dün 17 çıktı Çarşamba gene vericem kan ama bittim arttık ben :KK43:

çok çok geçmişler olsun, çarşamba günü sıfırlanır inşallah.

herkese günaydın, birşey sorucam benim tam göbek deliğimin bir el basımı kadar altında tam ortada tatlı tatlı bir ağrı var , şiddetli değil ama sanki hiç de geçmiyo gibi, psikolojikmi acaba bilmiyorum. normal mi sizce ?

Günaydın kızlar
Bugün genetik ve kan pıhtılaşmasi için kan verdim tabi bunu verirken doktor Soy ağacı çıkarıyor ailede genetik bir rahatsızlık var mı diye biz 4 kardeşiz eşim 12 kardes doktor bir Soy ağacı çıkardı sanki 40 yıllık çınar ağacı maşallah uzadı da uzadı :-) çok güldümmmm :-)

herkese günaydın, birşey sorucam benim tam göbek deliğimin bir el basımı kadar altında tam ortada tatlı tatlı bir ağrı var , şiddetli değil ama sanki hiç de geçmiyo gibi, psikolojikmi acaba bilmiyorum. normal mi sizce ?
Günaydın canim
Bendede ilk zamanlar kasılma şeklinde ağrı oluyordu orda ama sorun değil demişti dr seninki şiddetli değilmiş zaten içerdeki yaramaz yapiodur

Merhaba Kızlar,
Benimde regl günüme bugünle 5 gün var çok sabırsızlanıyorum.Acaba olacakmı die bu ay ilk denememiz ve 1.5 senelik evliyim,adetime 10 gün kal idrar testi yapmıştım erkendi biliyorum ama dayanamadım.Hayal kırıklığı yaşadım tabikide,şimdi bi karar aldım adet günümden bi kaç gün geçmedikçe yapmıcam diye,belirtileriniz nelerdi,benim özellikle sağ kasığımda batmalar var ve çok fazla bel ağrım var.bi kaç gün öncede kireç gibi az bişii akıntım gelmişti çok garipti ilk dafa öyle bişile karşılaçmıştım.folik asite başladım 2 ay önce devamlı kullanıyorum,iştahım çok açıldı ve göbeğim çok şişti gazım var çok ama hamilelik belirtisimi yoksa içtiğim folik asitmi bu belirtileri yapıyor billemedim.folik asit kullannanlar varmı aranızda böyle iştah açma ve gaz yapıyormu acaba,başkada belirtim yok ama istemek ve beklemek gerçekten çor zormuş :(

gulit_me gulit_me benim yumyum bu ay daha erken oldu ve batlarımız aynı denk geliyor. Bu ay birlikte verelim bu haberi inş :KK5:
Ayyy inşallahh ağzından bal damlıyor :KK15: ne güzel olur, kasımda aşk başka olur;)
Merhaba Kızlar,
Benimde regl günüme bugünle 5 gün var çok sabırsızlanıyorum.Acaba olacakmı die bu ay ilk denememiz ve 1.5 senelik evliyim,adetime 10 gün kal idrar testi yapmıştım erkendi biliyorum ama dayanamadım.Hayal kırıklığı yaşadım tabikide,şimdi bi karar aldım adet günümden bi kaç gün geçmedikçe yapmıcam diye,belirtileriniz nelerdi,benim özellikle sağ kasığımda batmalar var ve çok fazla bel ağrım var.bi kaç gün öncede kireç gibi az bişii akıntım gelmişti çok garipti ilk dafa öyle bişile karşılaçmıştım.folik asite başladım 2 ay önce devamlı kullanıyorum,iştahım çok açıldı ve göbeğim çok şişti gazım var çok ama hamilelik belirtisimi yoksa içtiğim folik asitmi bu belirtileri yapıyor billemedim.folik asit kullannanlar varmı aranızda böyle iştah açma ve gaz yapıyormu acaba,başkada belirtim yok ama istemek ve beklemek gerçekten çor zormuş :KK43:
Canım ben kullanıyorum folik asit. Ben de şişlik, iştah açma ve kilo problemi yaptı:( ama umarım seninki belirtidir:anneadayı: güzel haber verirsin en kısa zamanda umarım :KK46::anneadayı:

Back
X