- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
- #5.101

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar test negatif ciktibu ayda hüsran ne zmn gelecek acaba bu kuzucuk bize ... Basımda ağrıyor adet olucam kesin meşhur ağrılar bunlar fkt goguslerim cok fena oldu bu ay beni cok suphelendirdi
![]()
ama daha kırmızılar yok, demek ki umut var
![]()
benim umutlar kasıma kaldı@ROSE ROSE - 21 Ekim
@clashik - 24 Ekim
@huzunlukalp - 27 Ekim
denizce84 - 29 Ekim
@arzerk - 30 Ekim
@zoombi - 30 Ekim
Kızlar batlar geçti, sizden haber yok. bizi terk ettiniz galiba
@Gezginanneadayi89 - 2 Kasım
senin de bugün geçmiş, var mı bir işaret?
ay inşallah yaa, karnımda ve kasıklarıma doğru regli ağrısına benzer bi ağrı var. Aslında tam ağrı da denemez, bir rahatsızlık hissi. Arada bir belime doğru uzanıyor. Nooolur tutun artık bebişim de 9 aylık bekleyiş başlasın
hepimize bu ay yazalım hamişleri inşallaaaah![]()
N nadirensevda - bat tarihi bekliyoruz
@huzunlukalp - bat tarihi bekliyoruz] -
Kuralımız bat a kadar test yok!!!
Her güne bir hamiş haberi gelir inşallaaah :)
ama daha kırmızılar yok, demek ki umut var
![]()
Geldi geldi kırmızıda geldi az oncedilfeza aynen bende katılıyorum kırmızı yok umut var önemlı olan da bu zaten
Inşallah hayırlı zamanda alırsın güzel haberi canım benim. Bizler ne kadar istesek te ancak vakti gelince olur biliosun.Yeni bat 27. Gunde olursa 1 Aralık görünüyor canım ama tabi yumurtlama günüme de bağlıbu ay 11. Gunde olmustu erken geldi kırmızılar .. Gecen ay 16. Gunde yumurtladım ondan gec oldu adetim ... Allahım bu ay guzel olsun hersey ne oluuuuurBir sure kafamdan atmalıyım sanırım su düşünceleri.
Umutsuzluğa kapılma lütfen :-( zamanını bekliyor bebeğin... Bence de aklında soru işareti olacağına eşinde bi görünsün derim doktora...Geldi geldi kırmızıda geldi az onceNe zmn olacak acaba resmen artık mucize gibi geliyor tekrardan bebek sahibi olmak gecen ay benim butun test tahliller rahim filmi temizdi sanırım esimin test olma vakti geldi birincisi oldu diye ona sorsan ikinci de olur acele etme hatun diyip duruyor
![]()
Geçmiş olsun Canım bi doktora mi görünsen? ağrı kesici alacaksın minoSet al canım benimKızlarr kasıklarım mı desem ama tam ortası böyle, felaket ağrı girdi. Doğrulamıyorum!!! İlaç alaıcam, dayanamıycam çünkü, peki bebiş varsa bir şey olur mu? Daha bat a 6 gün var
Birden girdi şimdi şimdi! Yani acile gitmek de istemiyorumGeçmiş olsun Canım bi doktora mi görünsen? ağrı kesici alacaksın minoSet al canım benim
Canim bana dr parol dışında ağrı kesici kullanma dedi dayanabiliyorsan hiç almaBirden girdi şimdi şimdi! Yani acile gitmek de istemiyorumama sağol, parol olur mu? Minoset yok da
Ay sen gebesinCanim bana dr parol dışında ağrı kesici kullanma dedi dayanabiliyorsan hiç alma
Parol da olur canım bunların zararı yokBirden girdi şimdi şimdi! Yani acile gitmek de istemiyorumama sağol, parol olur mu? Minoset yok da
Ayyy canım dün gece aynı ağrı bende de oldu kalkıp lavaboya gitmek istiyorum sancı giriyo tam bi sancı ara verdi koştum lavaboya bu sefer mide bulantısı da başladı gaz sancısımis sende de ole olmuş çok geçmiş olsunAy sen gebesinbenim belli bile değil, büyük ihtimal yok da, yine de tedirdin oldum.. Dayanamıyorum şuan, sanrıım gazla birleşti, afedersin tuvalete de çıkamıyorum zaten.. Yerimden kaldırmıyor ağrı şuan.. Zaten dayanamadım aldım parol
![]()
Sağol canım, aynen bi tuhaf oldum işte.. Şimdi daha iyiyimAyyy canım dün gece aynı ağrı bende de oldu kalkıp lavaboya gitmek istiyorum sancı giriyo tam bi sancı ara verdi koştum lavaboya bu sefer mide bulantısı da başladı gaz sancısımis sende de ole olmuş çok geçmiş olsun