Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kısmet te olanı yaşıyorsun bende önceki hamileligimde adet günümde test yapmıştım çıkmıştı ve 3 haftalikti hcg de sonrasında dedim Adetim 1 hafta geçmeden test yapmayacam diye tabi dayanamadım 1 defa yaptım adet tarihin den 1 gün sonra çıkmadı 10 gün yoktur diye gezdim ilaçlar kullandım 10. Gün test aklıma geldi tekrar yaptım pozitif tabi değişen bişey yok onada Dr çok yeni 3 4 hafta arası dedi
Sen geç mi öğrendin hamileliğini? Geç döllenme mi?

merhaba bizde durum kötü ya bulantılar yuzunden oglumun okulundan izin alıp izmire kaçtım 24 saat bulantılar sabah kusmaları kokular mahvetti beni onun dısında ıyıyız guzel gunlerin gelmesini bekliyoruz artık :)))

Kısmet te olanı yaşıyorsun bende önceki hamileligimde adet günümde test yapmıştım çıkmıştı ve 3 haftalikti hcg de sonrasında dedim Adetim 1 hafta geçmeden test yapmayacam diye tabi dayanamadım 1 defa yaptım adet tarihin den 1 gün sonra çıkmadı 10 gün yoktur diye gezdim ilaçlar kullandım 10. Gün test aklıma geldi tekrar yaptım pozitif tabi değişen bişey yok onada Dr çok yeni 3 4 hafta arası dedi
Öyle tabi canım... Ama işte sütten ağzı zaman yoğurdu üfleyerek yer misali benimki de ... Bakalım nasip kısmet nasıl olacak rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize

Aynen, yani yargılamıyorum, yargılayamam ama düşün korunuyomuş, tabi ben o zaman anlamıyorum, geçen annemle konuştuk da.. Ayy neyse, gece ggece dedikodu yapmayayım:KK66:
Ayyy inanmıyorum yaa... İnsanlar çok gaddar gerçekten yapalım yapalım dedikodu bazen gerekiyo hele de böyle mevzularda dostlarla çok güzel oluyo:-)

Kizlar bende insallah allahin izniyle bugun bebegimi gorcem bi haftadir aglamaktan ocim disima cikti dr haftaya goremezsek sikinti deyince rabbim herkesinkiyle birlikte benm kuzumu bana bagislasin

Homely_angel Homely_angel Merhaba canım dün akşam ne yazikki kirmizilar yine geldi. Yeni bat im 30 Kasım. İnş. Senden güzel haberler alırız.ve bekleyen tüm arkadaşlardan ins. Bide sen bu ay incir yedin değil mi bende bu ay incir denicem. Kür falan yapmak istemiyorum adetim en azından düzenli bide onun düzenini bozmak istemiyorum.incir yemek ins.fayda eder sende ins.bende de. :)

hayırlısı olsun canım, güncellerim şimdi. ahh bu kırmızılar kabusumuz oldu resmen. Bu ay yumurtlama aşamasında incir yedim ben, sonucu görmemize de 4 gün kaldı bakalım :) ama 3-4 gündür regle benzer ağrılarım var. acaip bi şişlik ve göğüslerde hassasiyet. bekliyeceğiz ve göreceğiz :KK51: Nooooolur bebişim tutunmuş olsun :KK33:

Kızlar inşallah hepimiz en kisa zamanda hamilelik haberleri mızı aliriz:KK200::anneadayı::KK200: benim adetim e 9 gün var fakat iki gündür bacaklarimda acıma goguslerimde inanilmaz sislik ve hassasiyet ki goguslerim adetten sadece 2 gun once az siser ve gaz sancim var bugunde belimde bacaklarimda adet ağrısı gibi ağrı oldu bunlar gebelik belirtisi olabilirmi acaba

olabilir tatlım, benzer belirtileri olup sonra bebiş haberi aldığımız arkadaşlarımız oldu burada ;)

Kizlar bende insallah allahin izniyle bugun bebegimi gorcem bi haftadir aglamaktan ocim disima cikti dr haftaya goremezsek sikinti deyince rabbim herkesinkiyle birlikte benm kuzumu bana bagislasin

eveeeeeet bugün büyük gün, her şey güzel olucak merak etme hatta bize de fotoğraflarını getirirsin belki ;)

Ay inşallah bendede olur tatlim 5 aydır deniyoruz eşim çok heyecan lani yo sonuç negatif olduğunda da bana hissettirmedigin istemese de canı çok sikiliyo:KK43:

tahmin edebiliyorum bizde de durumlar aynı :( 7 aydır deniyoruz ve her ay kırmızı kartı yedik. inşallah bu ay bekleyen herkesten bebiş haberi gelir.

tahmin edebiliyorum bizde de durumlar aynı :KK43: 7 aydır deniyoruz ve her ay kırmızı kartı yedik. inşallah bu ay bekleyen herkesten bebiş haberi gelir.
Inşallah canım yani önceden 2 ayda bir adet olsam öf bu ne derdim şimdi hemen gelsin adet tarihi diyorum inşallah en kisa zamanda alırız güzel haberlerimizi:KK200::anneadayı::KK200:

bilmiyordum zararı mı var

internetten araştırdığından aşırıya kaçmamak kaydıyla içilebilir diyor, adaçayını kesin yasaklıyor. Ancak kasları rahatlatan bitki çayları sakıncalı olabiliyor diyor bir yandan da. dolayısıyla bence çelişiyor.

Kizlar bebegim gozukmedi haftaya kadar dusmesini bekliycez dusmezse kurtaj olcam hakkimizda hayirlisi boleymis

Kizlar bebegim gozukmedi haftaya kadar dusmesini bekliycez dusmezse kurtaj olcam hakkimizda hayirlisi boleymis
Cok uzuldum canim. Hcg degerinin dusmesini mi bekleyeceksin anlayamadim. Belki daha erkendir. Senin herseyin gec cikiyor. Hamileligini de cok gec ogrenmistin. Hayirlisi canim

Öyle tabi canım... Ama işte sütten ağzı zaman yoğurdu üfleyerek yer misali benimki de ... Bakalım nasip kısmet nasıl olacak rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize
Amin canım, yanlış akıntıladım ama, evet gaddarca geliyor bana da, ama küm ister ki bebeğini öldürmeyi, vardır kendince sebepleri.. Şimdi daha hassasız ya biz..
Canım ne dwnir bilemedim, geçmil olsun.. Hayırlısı ile yeniden sağlıklı bir evlat sahibi olursun umarım

Back
X