- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.141
İnş canım alicazzz bebisleri ohh gezdiricez daha öpüp koklayacagiz. Ne hayallerim var benimÖyle ol hep inşallah sorunsuz bi hamilelik yasa canım benim... Benimde senin için gönlüm rahat bu sefer inşallah kucağına gelecek bebeğin Allâhin izniyle öyle bi rahatlik var içimde
İnşallah canımmm hepsi gerçek olsun inşallah :)İnş canım alicazzz bebisleri ohh gezdiricez daha öpüp koklayacagiz. Ne hayallerim var benim
Ayyy cok ama cok mutlu oldum tebrik ederim canim insallah sağ salim kucağina alirsin meleyiniEki Görüntüle 1779035
Homely_angel interiorarchitect ruziyye @dilfeza ve diğer arkadaşlarım bu topic bana uğurlu geldi. 2 bebek kaybettim. inş. Bunu kucağıma almayı nasip etsin rabbime şükürler olsun. Şuan mutluluktan Ağlıyorum. allahım herbirimize anne olmayı nasip etsin. Dualarınızı eksik etmeyin.
Amin canm inş. inş.Ayyy cok ama cok mutlu oldum tebrik ederim canim insallah sağ salim kucağina alirsin meleyini
Canım 3 gün geçti adetten ondan olabilirmi?Çizci baya koyu cikmis galiba erken dollenme olmus
Kalp atisini alayım da yapayım dedim busefer bilemedim. Kararsızim. . .Takvim yapsana @triton-x
Belkide ondandir ben hep sabirsiz davranib adet gecikmeden yaparim silik cikarCanım 3 gün geçti adetten ondan olabilirmi?
Ben busefer sabr Ettim. Bende hep erken ogreniyordum. Silik oluyordu.Belkide ondandir ben hep sabirsiz davranib adet gecikmeden yaparim silik cikar
Ben busefer sabr Ettim. Bende hep erken ogreniyordum. Silik oluyordu.
Canım allahım herkese nasip etsin en kisa zamandaCanım benm çok tebrik ederim sağlıklı bir hamilelik gecirirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Cnm insallah kucagina alirsin rabbim hep bole mutluluktan aglatsin dualarim seninleEki Görüntüle 1779035
Homely_angel interiorarchitect ruziyye @dilfeza ve diğer arkadaşlarım bu topic bana uğurlu geldi. 2 bebek kaybettim. inş. Bunu kucağıma almayı nasip etsin rabbime şükürler olsun. Şuan mutluluktan Ağlıyorum. allahım herbirimize anne olmayı nasip etsin. Dualarınızı eksik etmeyin.
Amin canım inş. Hepimiz sağlıkla alırız.Cnm insallah kucagina alirsin rabbim hep bole mutluluktan aglatsin dualarim seninle
ayyyy yaşasınnnn!!! hayırlı olsun cnmmmEki Görüntüle 1779035
Canım allah razı olsun.ayyyy yaşasınnnn!!! hayırlı olsun cnmmm
gözün aydin Allah kucağına almayi nasip etsin inslh çooook sevindimmnEki Görüntüle 1779035
Ay canım benim gözün aydın Rabbim sevincini tam eylesin inşallah çok sevindim ya topic te hamiş sayısı her geçen gün artıyor. Çok maşallahBen busefer sabr Ettim. Bende hep erken ogreniyordum. Silik oluyordu.
Canım amin ekim annesi olucaz inş ikimizde :)gözün aydin Allah kucağına almayi nasip etsin inslh çooook sevindimmn
İnş canım amin Amin hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım inş. Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin. Herkesin duaları kabul olsun inş.Ay canım benim gözün aydın Rabbim sevincini tam eylesin inşallah çok sevindim ya topic te hamiş sayısı her geçen gün artıyor. Çok maşallah
Duyarsın merak etme, stres yapma yeterHomely_angel cnm insallah duyarim kalp atislarini cunku daha stresli ilkine gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?