- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 39
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.841
Bilgimiz olan birsey olursa tabiki yardim etmek isteriz. Eminim herkes elinden geldigince cevaplar canimYa ben hamilelikle ilgili soru sormak istyorum da nereye yazmam gerekiyor yardmci olur musunuz lütfen.
Canım şuan şoka girdim okuyunca.. . İnan bana çok çok üzüldüm, umarım herseyin hayırlısını versin allah. Bogazim düğüm düğüm oldu ne diyeceğimi bilmiyorum. Allahtan ümit kesilmez rabbim yardımcın olsun...Kızlar maalesef ben de haberler kötü. Cumartesi gecesi uyurken bir anda su geldi, sabah hemen doktora gittik. Evet maalesef kesede su yok, tüm su boşalmış. Bebeğimin kalbi hala atıyordu. Doktor devam etme ihtimalinin çok zayıf olduğunu söyledi, %1 den bile azmış.
Isterseniz hemen müdahale edip sonlandıralım veya bir hafta takip edelim dedi. Kalbi atarken hemen müdahaleye izin veremedim. Şimdi evde kalmadan yatıyorum, yarın yine doktora gideceğim. Bu duruma gelip olumlu sonuçlanana da rastlamadım maalesef.
Çok teşekkürler herkese. Hamişler siz üzülmeyin ama bu enfeksiyonu ihmal etmeyin sakın. Hayırlısı neyse o olsun diyorum. Elimden gelen bir şey yok maalesef.
Canimcim sor istedigini bildiğimiz kadariyla yardimci oluruzYa ben hamilelikle ilgili soru sormak istyorum da nereye yazmam gerekiyor yardmci olur musunuz lütfen.
çok tşk ederim canm. Biz 1 yıl korunduk iki aydır korunmuyoruz. Adetim normalde gecikmez. Subatin 3unde adet oldum. Martta olmadım. Bu ayın 14 ünde kan testi yaptrdim gebelik negatif çıktı. Ama hala adet görmedim. Sizce kanda cikmayabilir mi. Yani ultrasonda çıkan veya kanda çıkmayan var mı ¿Canimcim sor istedigini bildiğimiz kadariyla yardimci oluruz
Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah. Bidaha olmaz inşallah. Kız kardeşine de ihlas fatiha nas Felak okuyun inşallah geçer korkusu.. Ayrıca bebek için hayrlisi olsun insallah önümüzdeki ay siz de ben de gebe oluruzBu arada kızlar benim bugun bat adet olmadım ama ıdrar testi yaptım hgc negatif cikti bu ayda hüsran sanirimama inanın buna üzülecek Halim'de yok hem ülke de ki durumlar hemde yeğenim hafta sonu hastaydı atesli havale geçirdi cok moralimiz bozuk hastanedeler Suan da cok sukur iyi herşey yolunda fkt cok korktuk tekrar olur mu korkusu kız kardeşimin baya psikolojisi etkilendi
Canim adet olmayalı epey olmuş. Kanda çıkıyor aslında ama belki geç döllenme felan olmuştur. Kanda çıkmadigi halde bebek haberi alan arkadaşlar olduçok tşk ederim canm. Biz 1 yıl korunduk iki aydır korunmuyoruz. Adetim normalde gecikmez. Subatin 3unde adet oldum. Martta olmadım. Bu ayın 14 ünde kan testi yaptrdim gebelik negatif çıktı. Ama hala adet görmedim. Sizce kanda cikmayabilir mi. Yani ultrasonda çıkan veya kanda çıkmayan var mı ¿
Geçmiş olsun minige canım Rabbım şifa versin çocuklar çok sık hastalaniyor malesef. üzme lütfen kendini inşallah hiçbişey olmaz kuzuyaBu arada kızlar benim bugun bat adet olmadım ama ıdrar testi yaptım hgc negatif cikti bu ayda hüsran sanirimama inanın buna üzülecek Halim'de yok hem ülke de ki durumlar hemde yeğenim hafta sonu hastaydı atesli havale geçirdi cok moralimiz bozuk hastanedeler Suan da cok sukur iyi herşey yolunda fkt cok korktuk tekrar olur mu korkusu kız kardeşimin baya psikolojisi etkilendi
Kullandım canım, idrar yolları geçti ama vajinal başka bi bakteri tespit edilmişti.Canım bnm antibiyotik kullanmadin mi ki sen geçmemiş miydi enfeksiyonun
Bu arada kızlar benim bugun bat adet olmadım ama ıdrar testi yaptım hgc negatif cikti bu ayda hüsran sanirimama inanın buna üzülecek Halim'de yok hem ülke de ki durumlar hemde yeğenim hafta sonu hastaydı atesli havale geçirdi cok moralimiz bozuk hastanedeler Suan da cok sukur iyi herşey yolunda fkt cok korktuk tekrar olur mu korkusu kız kardeşimin baya psikolojisi etkilendi
Anladım canmm inşallah yarın giderim muayene olurum canm çok saol allah razı olsun insallah da dediğin gbi kist yokturCanim adet olmayalı epey olmuş. Kanda çıkıyor aslında ama belki geç döllenme felan olmuştur. Kanda çıkmadigi halde bebek haberi alan arkadaşlar oldu
Tabi kist felan gibi istenmeyen bi durum da olabilir ki inşallah yoktur.
Ben senin yerinde olsam bi muayene olurdum rahim ve yumurtalıklari bi inceletirdim.
Kullandım canım, idrar yolları geçti ama vajinal başka bi bakteri tespit edilmişti.[/QUO
ayy ne diyeceğimi bilemedim.. hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun.. Allah büyük.. Vardır herşeyin bir sebebi.. Dün okuyunca çok üzüldüm..
canım benim inan ne diyeceğimi bilmiyorum zaten ne desem de boş Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın çok çok üzüldümKızlar kalbi durmuş maalesef, yarın tamamen alacaklar.
Canm allah sabrini versin insallah hemencik yavrunu kucagina alKızlar kalbi durmuş maalesef, yarın tamamen alacaklar.
oyyyyy.... ne dicem bilemedim.. Allah tez zamanda sağlıklı bebişler versin cnm ...Kızlar kalbi durmuş maalesef, yarın tamamen alacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?