Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım benim ya seninki ne tatlı olmuştur şimdi maşallah :) bakalım diğer kontrolde görürüz inş. hareketlerini, ohh sırt üstü yatmıştı bizimki :) Canım inş. bizde senin gibi tekmelediği günleri görürüz ve kucağımıza alırız sağlıkla sıhhatle inş. bizde seni özledik, yaz arada :)

Canım doğru haklısın ben de bu haftaya kadar normal diye düşünüyordum ama ne biliyim işte zaman yaklaştıkça korktum:)[/QUOTE]
bence hiç korkma canım. o bebek oraya bir şekilde girdi allahın hikmeti orada kalacak hali yok mutlaka çıkacak, evet zordur mutlaka sancı çekmek ağrılar ama sonuçta geçici bir durum çocuk çıktığında sancı da bitecek. hem de bebeğinin gelişimi tam olarak tamamlanmış olacak, sen şu an 37 haftalıksın ve bebeğinin gelişiminin tamamlanmasına daha 3 hafta var yani iki hafta önce doğmuş olacak. tam olarak geişimi tamamlanmadan olabilir. zaten bazı riskli durumlar olduğunda doğum başladıktan sonra bile ameliyata alabilirler. bebeğin senin karnında 1 gün bile fazla kalması onun için çok önemli, bence bu durumu unutma. ben rahat edeyim diye bebeğimin daha sağlıklı olması ihtimalini gözadı etmek istemem. sonuçta benim annem de beni öyle doğurdu ve büyüttü. anne olmak bence karnında taşımaktan çok o doğum sancıları ile başlıyor.

oyy sınav haftaları hatırlamak bile istemiyorum
daha iyiyim galiba canım. ya da kendime bile rol yapıyorum bilmiyorum. Ama boş kalmamaya, düşünmemeye çalışıyorum. Hayırlısı böyle demekten başka çare yok.
6 gün sonra yeni foto geliyoooo

Cok üzüldüm canım ya neden öyle oldu doğumdan sonra haber veririm canım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin allahım.[/QUOTE]

sebep net değil
14. haftada gece uyurken su geldi ve iki gün sonrada kalbi durdu.
tamam canım sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberini. dualarımız da sizinle :)

İnşallah canım, elimden gelse hiç beklemeyeceğim ama bir regli geçsin bakalım
Doktorlara kalsa 2-3-6 ay bekleyin diyorlar ama ben ilk regliden sonra önce testlerimi yaptırıp, gerisini Allah' a bırakacağım.
İnşallah senin bekleyişin de artık mutlu haberi getirsin. Belli mi olur belki de bu sefer aynı anneler grubunda oluruz, 40 haftayı beraber geçiririz :)

interiorarchitect cnm dun tam yaziyodum nerelerde die telim kapandi bi daha da giremedim simdi yazdigini okudum sewindim tekmelemelere annesi bende sabirsizlikla o gunleri bekliyorum
Canım benimmm çok yoğun geçiyo günler bu aralar o yüzden çok yazma fırsatım olmuyo ancak işte böyle arada derede :) çok güzel bi duygu canım en kisa zamanda sende miniginı hissedersin inşallah :)

Çok teşekkür ederimmmmm canım benimmmm dua edin de hepsini güzelce geçeyim tembel teneke anne olmayayım :) rabbim tez zamanda sana da tekrar bu güzellikleri nasip etsin inşallah hayırlısıyla :)

Valla canım bende çok merak ediyorum nasıl olmuş diye :) rabbim kucağımiza aldığımız günleri de göstersin sağ salim bi şekilde inşallah... Valla olabildiğince yazmaya çalışcam inşallah bundan sonra zaten şu sınavlar biterse kuş gibi hafiflerim :)

Valla bende şu sınavlar bitsin ve bi daha kimse sınavdan bahsetmesin istiyorum ama daha 1 sene var
İlk ay zaten insan ne olduğunu anlamıyor mutlu muyum yoksa acaba mutsuz muyum da mutlu gibi mi yapıyorum biraz ruhsal olarak dengesizlesiyo ilk adet geçince ama kendine geliyorsun ve o ay bi umut kaplıyo içini inşallah umudun bebeğine dönüşür canım benimmm çok dua ediyorum...

inşallah senin ve miniğinin duaları kabul olsun :)

Canım benimmm çok yoğun geçiyo günler bu aralar o yüzden çok yazma fırsatım olmuyo ancak işte böyle arada derede :) çok güzel bi duygu canım en kisa zamanda sende miniginı hissedersin inşallah :)
Insallah cnm cuma randevu var nasil ozledim bi gorsem hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…