- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.281
Sagolasin canimm yok cok sukur enerjim tam neler var neler Rabb'im sağlık versin hersey olur er yada gec ne yapalım daha ağır dertlerde var buna da sukur :) insaallah senin icinde oyle cnm ztn sizin problem yok asilama da yada tup mutlaka sonuc guzel olacaktır bekli de bu arada kendi kendine gelecektir :)Anladım canım. Çok da oynamamış aslında 28 26 çok fark etmiyor gibi geldi bana. İnşallah her şey gönlünüzce olur canım. Sonuçlar güzel çıkar umarım:)
Ben de tedavsisiz olmayacak belli de atama olayını bekliyorum aşılama için falan. Güzel olacak her şey, pozitif enerjini kaybetme:)
Yok kendi kendine gelmeyecek o belli..Sagolasin canimm yok cok sukur enerjim tam neler var neler Rabb'im sağlık versin hersey olur er yada gec ne yapalım daha ağır dertlerde var buna da sukur :) insaallah senin icinde oyle cnm ztn sizin problem yok asilama da yada tup mutlaka sonuc guzel olacaktır bekli de bu arada kendi kendine gelecektir :)
Amiiiiiin cnm rabbin evlat isteyen herkesin kucağını bos bırakmasın sağlıklı yavrular versin cümlemize ..Yok kendi kendine gelmeyecek o belli..
Ama olsun gelsin de nasıl gelirse gelsin
Senin için de hayırlısı olsun canım, bence seninki de hemen tutacaktır
Oyyyy canim ikizlermi cok sevindim allah sağ salim kucağina almayi nasib etsininteriorarchitect canim vajinal bakarmisin iki tanelermis:)
Amin insallah cok korkuyorum bise olcak diyeOyyyy canim ikizlermi cok sevindim allah sağ salim kucağina almayi nasib etsin
Canımm tebrik ederiiimm ikiz miymişşinteriorarchitect canim vajinal bakarmisin iki tanelermis:)
Amin cok tesekkur ederim evet ikizmis:) bakalim bizi neler bekliyor. Rabbim sizlerede nasip etsin insallahCanımm tebrik ederiiimm ikiz miymişşne güzel gönlüne göree
ben demiştiminteriorarchitect canim vajinal bakarmisin iki tanelermis:)
canım benim gözünaydın öncelikle senin adına çok sevindim Allah bağışlasın ikiz boncuklarını bana 1 kız 1 erkek gibi geldiinteriorarchitect canim vajinal bakarmisin iki tanelermis:)
Canm allahom ikisinide saglikli kucagina almayi etsin insallahinteriorarchitect canim vajinal bakarmisin iki tanelermis:)
canım benim gözünaydın öncelikle senin adına çok sevindim Allah bağışlasın ikiz boncuklarını bana 1 kız 1 erkek gibi geldi
Ediyorum ediyorum hep uzaniyorum :) senin nasl gdiyo hamilelik 3 tane olsa anlasilirdi dimi. Bide 7 olmaso gerekirken biri 6+3 digeri 6+1 Cikti bi sorun olur mu ki doktor olmaz normal dediben demiştimdikkat et kendine fazla haraket etme.. sakın kendini.. iş miş yapma..
Tam gonlumdeki insallah oyledir :)canım benim gözünaydın öncelikle senin adına çok sevindim Allah bağışlasın ikiz boncuklarını bana 1 kız 1 erkek gibi geldi
Amin amin cok sagol canimCanm allahom ikisinide saglikli kucagina almayi etsin insallah
Allah hayırlsını versin canım sağlıkla al kucağına inşallahTam gonlumdeki insallah oyledir :)
canım iyiym çok şükür seni sormalı?valla 3 gündür karnımda kasılmalar varinteriorarchitect nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Ağırlaşmaya başladın mı? Bebişin gelişimi nasıl?
Amin amin cok sagol. Seninde doguma cok azz kalms bi avazda kurtulursun insallah :)Allah hayırlsını versin canım sağlıkla al kucağına inşallah
Ben de idare ediyorum canım. Biraz biraz ağırlaştım. Benim de anlık ağrılar giriyor. Bazen kasıklarıma ve belime ağrı giriyor. Özellikle çatı bölgesinde ağrı oluyor.canım iyiym çok şükür seni sormalı?valla 3 gündür karnımda kasılmalar varkarnım taş gibi..
ağırlaşmada başladıbebeğimi en son 32 haftada görmüştüm 2150 gram 43.5 cm di bu cuma kontrolüm var senin durumun nasıl canım?
Hainteriorarchitect canim vajinal bakarmisin iki tanelermis:)
Hayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.interiorarchitect canim vajinal bakarmisin iki tanelermis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?