Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

gulit_me canım sancım ne artıyo ne azalıyor sabah kontrolm var bekliyorum daha var 17 gün ama benşm bebeğim 1 hafta önde bi de dediğin gibi normal olsun istiyorum bakalım yarın belli olur inşallah

gulit_me canım sancım ne artıyo ne azalıyor sabah kontrolm var bekliyorum daha var 17 gün ama benşm bebeğim 1 hafta önde bi de dediğin gibi normal olsun istiyorum bakalım yarın belli olur inşallah
Hadi hayatım inşallah yarın gönlünce güzel haberi alırsın:)) ama sakın kendini strese sokma.. Bir duş falan al istersen, yarın kontrolden sonra ilk fırsatta bizi haberdar et canım benim

Evvet bunları bn daha öncede okumuştum canım ancak hamile kaldığım ay öğrendim nasıl kalındığını :)) o ay cok ciddi çalışmıştık en derin ilişki olmuştu Ve karnım yukarıdaydı

Herkese selaaammmm artık bizde bebiş istiyoruz ..buradakilerle aynı heyecanı yaşadığımı düşündüğüm için topige geldim hoş geldim ugurla geldim isteyen herkese nasib olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…