Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ders çalışman gerektiğini söyle canımmm sonuç olarak işi bırakmışsın bunun için eşin seni anlayışla karşılayacaktır bencee umarım bu ay istediğin gibi gider herşey
Teşekkür ederimm;) bence de iyi fikir sağol valla;)
Tatlimmm Bu topiği n en aranılan mesleğine sahipsin :) bende ebe lik bölümü mezunuyum ama calismiyorum kpss ye hazırlanıyorum
Canımmm annelik duygusu içime oturmadan önce o kadar mantıklı bakıyordum ki olaya. Ki bir kaç kez hapımın saatini falan aksatarak(yanlışlıkla) gebe de kalmıştım, ama kimyasaldı:( neyse sonra işte kimyasaldan 3 ay sonra korunmayı bıraktık 1 2 ay sonra kistim olduğunu öğrendim, tedavi falan derken ben de mantık, mesleki bilgi, her şey bitti.. Yapılması gerekeni biliyorum ama uygulayamıyorum:)
Eşim de bazen seni çok seven danışanların şu halini görse diyor:)) yani terzi kendi söküğünü dikemiyor malesef:)

Ee sen de bilirsin, sen ebeymişsin tam bu işin göbeğinde.. Ahh arkadaşım ahh:)

Kuzum ben hiç ebe olarak çalışmadım Yenidoğan Yoğun Bakım da çalıştım ama istifa ettim simdi ewdeyim aynen terzi kendi sokugunu dikemiyo

kızlar bugün kırmızı kartı yemekle beraber tam 6 aydır başarısız denemeler serisi yapmış olduk. Sizce rahim filmi çektirsem mi? çektiren arkadaşlar faydasını gördü mü?

Kızlar benim yarın adet günüm 3 aydır deniyoruz yumurtlama takvimine göre beraber olduk eşimle, son 1 haftadır belimde sol kasığımda ağrı ve sancım oldu son 2 gündür bişey yok bide yerleşme kanaması felan olmadı hamile değilmiyim:KK43:

maalesef tatlım, yine kırmızı kart :KK11::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Üzülme tatlım ben de aynı durumdayım
Kuzum ben hiç ebe olarak çalışmadım Yenidoğan Yoğun Bakım da çalıştım ama istifa ettim simdi ewdeyim aynen terzi kendi sokugunu dikemiyo
Sana da başarılar diliyorum inşallah atanmış anne oluruz ikimiz de;)
Kızlar benim yarın adet günüm 3 aydır deniyoruz yumurtlama takvimine göre beraber olduk eşimle, son 1 haftadır belimde sol kasığımda ağrı ve sancım oldu son 2 gündür bişey yok bide yerleşme kanaması felan olmadı hamile değilmiyim:KK43:
Bat ne zaman senin?

image.webp
Arkadaşlar ruziye arkadaşım hala adet görmemiş ve bugünkü testi bu..Yardımcı olurmusunuz???

kızlar acil yardım ovulasyon testi yaptım az önce ve ikinci cizgi koyu çıktı ve benim yumurtlama günüm değil sizce gebelik testi yapsam mı?

Kizlar ben resim ekleye bilmediyim icin masal arkadasimizdan rica etdim oda sağolsun ekledi ben 2 gundu test yapiyorum once dusmuyor saatler sonra silik kizci cikiyor adetim 3 gun geckti aranizda boyle olubda hamis olan varmi yardimci olursaniz sevinirim

canım bence pazartesiye kadar beklepzrtesi de kan ver.hayırlısı olsun hakkında

aynı şeyi bende düşünüyorum bir kimyasal bir de boş gebelik yaşadım eşim 12 kardeş k.validem maşallah seri bi şekilde doğurmuş biz niye daha 1 den başlayamıyoruz yani nedenini bi bilsem ona göre davrancam
bende doğal yoldan kendiliğinden hamile kalacagıma dair inancımı yitirmek üzereyim . Nasil neden olmuyor nerak ediyorum arkadaslarim ve kuzenlerim en fazla uc denemede hamile kaldilar :110: benim bu ayda adet geliyor

Back
X