Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

bende doğal yoldan kendiliğinden hamile kalacagıma dair inancımı yitirmek üzereyim . Nasil neden olmuyor nerak ediyorum arkadaslarim ve kuzenlerim en fazla uc denemede hamile kaldilar :110: benim bu ayda adet geliyor
Ümidimı yitirmek istemiyorum ama elimde olmadan etkileniyorum etrafımdakiler artık diyorlar 2. Kez böyle oluyo neden oluyo sor doktoruna 3. Hamileliğinï tedavi olarak kal bi daha bunları yaşama bunları duymak o kadar üzüyor ve beni o kadar eziyo ki :-(

bende doğal yoldan kendiliğinden hamile kalacagıma dair inancımı yitirmek üzereyim . Nasil neden olmuyor nerak ediyorum arkadaslarim ve kuzenlerim en fazla uc denemede hamile kaldilar :110: benim bu ayda adet geliyor
Arkadaşım seninle benim kaderimiz aynı görünüyo..Yazdıkların hep benimle uygun aynı kaderi paylaşıyoruz benim bu 5. Adetimdi ve 5 aydır denemeler sonuç vermiyo şimdi 6. Aydayım adetim ayın 4.dü..Çok kötü ya bilmiyorum napıcamı ben de..Kocamın üzerine de gitmek istemiyorum bu konuda ama artık ben de hamile olmak istiyorum..Çok üzülüyorum her ay o kurmızıları görünceya:KK14::mad:

kızlar bugün kırmızı kartı yemekle beraber tam 6 aydır başarısız denemeler serisi yapmış olduk. Sizce rahim filmi çektirsem mi? çektiren arkadaşlar faydasını gördü mü?
Canim ben de hamile kaldığım ay 7. Aydı tanınmış bir dr bir kadın bana 8 ayda hamile kalamıyorsa gelsin demiş bir yıl beklemek gereksiz geliyordu bana zaten eğer hamile kalmasaydım diğer ay ona gidecektim yani kendimizden şüphe duymaya 8. Ayda başlamalıyız üzülme biraz daha sık dişini bence

Kızlar Dr a gitmiştim klomen vermişti kullandm 5 gün. 3 gün de ant. Yum günümde gittim kontrole. Yumosu gördük bakalım bu ay ne olacak ama catladıgının akıntısını görmedim inş çatlamıstır. Ben içim rahatlasın diye gitmiştim Dr a stres yapmayayım diye. Cok sükür rahatladım da. Tavsiye ederm siz de gidin 1 sene beklemeden. En azından bişey yoksa içiniz rahat olur bence.
Dr um dedi ki benim 2 cocugum var 2sine de klomenle hamile kaldım. Kaliteli yum olmasını sağlıyor bi çok hastam da bu sekilde hamiş oldu dedi.
Rabbim isteyen herkese saglıklı hamişlikler nasip etsin inşAllah

kızlar bugün kırmızı kartı yemekle beraber tam 6 aydır başarısız denemeler serisi yapmış olduk. Sizce rahim filmi çektirsem mi? çektiren arkadaşlar faydasını gördü mü?
Canım 6 ay derken takvimsel mi yoksa adet sayına göre mi hesap yapıyorsun? Ya benim takvimsel 4 ay oldu tam ve 5 defa adet gördüm. 23-24 gün olunca döngü böyle oldu. Doktora gidince adet sayısına göre söyleriz dimi?

Homely_angel Homely_angel canım ben de senin gibi doktara gitsem mi diye düşğnüyorum, bir de ben 4 ay önce kist tedavisi gördüm, kist gitmedi ama normalleşti. Dr 3. Ay hamile kalamazsan gel demişti ama ben doğru düzgün çalışma yapmadığım için gitmedim, bir dahaki ay adet olursam gidicem, ama direkt rahim filmi çekmiyorlar. Önce yumurtalık takibi, hormon testleri falan, eşine test sonra rahim filmi.. Ben öyle biliyorum ama

Kizlar ben cook kotuyum3gun gecikmeyle adetim geldi bu sabah test yapmak icin kalkdim kirmizilarla karsilasdim myssteriouss yeni bat 16 kasim :KK43::cry:

Back
X