benimde düzensizleşti 25 günde oldum ben ama muayeneye gitmedim kist varmı diye,bana kistten bahsetmediler hiç,tüh ya geçmi kaldım acaba şimdi...slm canlarım ben de mayıs haziran döneminde yaptırdım ilk denemeyi olmadı tabii.bakalım bende ağustosta düşünüyorum dondurulmuslarla ama bu ayki adette br kontrole gideyim dedim ilk denemeden kist falan olusmus mu diye ama 33 gün oldu adet yok hala.kafayı yicem ne iş bu böyle ???sizin de adet düzeni bozuldu mu böyle?
anladığım kadarıyla 3. için tüp yaptırıyosun,maşallah hauırlı olsun diyelim senin içinde...kandildede isteyen herkes için bol bol dua edicem...allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsinbende ağustosta başlıcam ilk tüp bebek denememden ikizlerim var 6 yaşındalar bu ikinci denemem amerikan hastanesinde olucak ramazana denk geldi mecburen size tavsiyem rahat olun güzel bi vitamin alın kullanın bitkisel şeyler yumurtalıkların çok uyarılmasına sebep olur kalvaltınızı tam yapın yumurtalı sütlü falan yarın kandil bolbolda dua edin allahın izni ile kavuşursunuz bebeklerinize
ilk olarak hayırlı olsun ,allah yardımcın olsun..bende bu ay başlıyacam kısmet olursa adanada seyhan başkent hastanesinde .benim ilk denemem olacak 26 yaşındayım.sebebszi infertilite 7 yıllık evliyim.heyecanlanıyom allah hepimize yardım etsin
selam herkese benım ılk denememdı ılk negatıfım..2 gun once aldım sonucu..
bugun kontrole gıttım bır adet pırlanta gıbı kıstım olmus..bı dahakı ay gel dedı doktorum gecmezse ılac verıcek
ama tedavıye baslayabılırsem agustosta tam transfer ve 3 gunluk surec bayrama denk gelıyo kararsızım suan bı dahakı ay mı yoksa eylul mu dıye??
dondurulmuslarla olucak..hakkımızda hayırlısı en kısa zamanda pozıtıflerı goruruz ınsallh..
sanırım oluşan kistler hep basit kistler,ya kendiliğinden atılır yada doğum kontrol hapı kullandıktan sonra geçer,benim korkum eğer varsa ağustos ayındaki tedavimin ertelenmesi,o zaman okullar açılıyor yanarım ben....arkadaşlar tüp bebek tedavisinden sonra neden kist oluşuyor,hiç aklıma gelmemişti bu ihtimal.korktum valla ya gittiğimde bendede olduysa ya birde ilaç tedavisi filan off.gerildim
bende ağustosta başlıcam ilk tüp bebek denememden ikizlerim var 6 yaşındalar bu ikinci denemem amerikan hastanesinde olucak ramazana denk geldi mecburen size tavsiyem rahat olun güzel bi vitamin alın kullanın bitkisel şeyler yumurtalıkların çok uyarılmasına sebep olur kalvaltınızı tam yapın yumurtalı sütlü falan yarın kandil bolbolda dua edin allahın izni ile kavuşursunuz bebeklerinize
herkesler tatilde heralde kimsecikler kalmamış buralarda...
arkadaşlar mayıs haziran döneminde basarısız br denemem oldu benm de.dondurulmuşlarla agustosta başlamak üzere gel dedi doktorum ama ben hala temmuz adetini olamadım .42.günüm(((ne yapsam bilmiyorum.acaba mı diyerek ama yine de çok beklenti geliştirmeyerek 35.gün bir test yaptım ama yok negatif (((doktor 10-15 gün bekle gel dedi (((((((ilk defa böyle br adet dengesizligi oluyor sebep te zaten erkek infertilitesi.böyle bir durum yasayan var mı?
Zorlu bir döneme başlayacağız nede olsa. Ondan sebep herkes tatil fırsatlarını sonuna kadar değerlendiriyor sanırım. Canım sen nerde başlayacaksın? Normal mi dondurulmuş mu?
ben dondurulmuşla başlıycam,mayısta ilk denememdi,bakalım hayırlısı olsun,adet olmayı bekliyorum.istanbulda anadolu sağlık merkezinde başlıycam kısmetse,sen nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?