ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar buraya geliinnn .....

bende ağustosta başlıcam ilk tüp bebek denememden ikizlerim var 6 yaşındalar bu ikinci denemem amerikan hastanesinde olucak ramazana denk geldi mecburen size tavsiyem rahat olun güzel bi vitamin alın kullanın bitkisel şeyler yumurtalıkların çok uyarılmasına sebep olur kalvaltınızı tam yapın yumurtalı sütlü falan yarın kandil bolbolda dua edin allahın izni ile kavuşursunuz bebeklerinize

Son düzenleme:
benimde düzensizleşti 25 günde oldum ben ama muayeneye gitmedim kist varmı diye,bana kistten bahsetmediler hiç,tüh ya geçmi kaldım acaba şimdi...

anladığım kadarıyla 3. için tüp yaptırıyosun,maşallah hauırlı olsun diyelim senin içinde...kandildede isteyen herkes için bol bol dua edicem...allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin

bence en stressiz olduğun zaman yaptır derim,süre uzasın ama kafan rahat olsun,zaten stresli bi süreç yaşıyoruz..

arkadaşlar tüp bebek tedavisinden sonra neden kist oluşuyor,hiç aklıma gelmemişti bu ihtimal.korktum valla ya gittiğimde bendede olduysa ya birde ilaç tedavisi filan off.gerildim

arkadaşlar tüp bebek tedavisinden sonra neden kist oluşuyor,hiç aklıma gelmemişti bu ihtimal.korktum valla ya gittiğimde bendede olduysa ya birde ilaç tedavisi filan off.gerildim
sanırım oluşan kistler hep basit kistler,ya kendiliğinden atılır yada doğum kontrol hapı kullandıktan sonra geçer,benim korkum eğer varsa ağustos ayındaki tedavimin ertelenmesi,o zaman okullar açılıyor yanarım ben....

bnm çikolata kistlerim vardı halada var ve dondurulmuşlarla transferim oldu 3 gün önce.. dr gebelikte gidecek o kistler gitmezsede doğumda alırız demişti... belki verilen hormonlarla çıkıyodur olmayanlarda.. bu arada siz niyetine girin tedavinin xzaten kısmet ne zmnsa ozmn oluyo şubatta başladım nisanda opu oldu ve transferim yeni oldu nasip kısmet düşünün artık .... şimdiden hayırlısı olsun.. benle ilerleyen bi arkadaşımın müjdeli hbrni aldım darısı başımıza....

ne güzel.. bnmde bir oğlum var o normal yolla olmuştu 2 için uğraşıyorum allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun yüzünü güldürsün rabbim...

Merhaba kızlar. Bende Ağustos'ta Umut Tüp Bebek Merkezinde başlıyorum ilk denememe. Ağustos inşallah hepimize uğurlu gelir. Beklemek çok zor... Bekledikçe takvime baktıkça zaman geçmiyor.

herkese selam,

agustosta ikinci tup bebek tedavime baslayacagim bende eger hersey yolunda giderse...pazartesi muaynemi oldum iyi dedi doktor baslamak icin bir engel yok dedi...bendeki sorun fsh yuksek amh dusuk,kent hastanesinde tedavi gorecegim....

herkese bol sanslar....

arkadaşlar mayıs haziran döneminde basarısız br denemem oldu benm de.dondurulmuşlarla agustosta başlamak üzere gel dedi doktorum ama ben hala temmuz adetini olamadım .42.günüm(((ne yapsam bilmiyorum.acaba mı diyerek ama yine de çok beklenti geliştirmeyerek 35.gün bir test yaptım ama yok negatif(((doktor 10-15 gün bekle gel dedi(((((((ilk defa böyle br adet dengesizligi oluyor sebep te zaten erkek infertilitesi.böyle bir durum yasayan var mı?

bilmiyorum arkadaşım hiçbir fikrim yok,doktorun ne dedi bu duruma?

Zorlu bir döneme başlayacağız nede olsa. Ondan sebep herkes tatil fırsatlarını sonuna kadar değerlendiriyor sanırım. Canım sen nerde başlayacaksın? Normal mi dondurulmuş mu?

ben dondurulmuşla başlıycam,mayısta ilk denememdi,bakalım hayırlısı olsun,adet olmayı bekliyorum.istanbulda anadolu sağlık merkezinde başlıycam kısmetse,sen nerdesin?

ben dondurulmuşla başlıycam,mayısta ilk denememdi,bakalım hayırlısı olsun,adet olmayı bekliyorum.istanbulda anadolu sağlık merkezinde başlıycam kısmetse,sen nerdesin?

Ben Umut tüp bebek merkezinde başlayacağım. İlk denemem olacak. Çok sabırsızlanıyorum :18::18::18:

kizlar benimde tedavim ramazana kaldi acaba cem beye tdaviye baslicak yokmu.......memorial atasehirde,,,,,,,,,

konuyu ben açtım ama tedaviye ben başlayamıyorum,kocaaaamaaaan bir kistim oluşmuş,ertelendi yani,çok moralim bozuldu((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…