Ağustos ayında tüp bebek yaptıracaklar buraya...

Ayse1995

yavruma kavuştur ALLAH'ım
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
309
357
103
30
Arkadaşlar ben çakmak erdem hastanesinde tedaviye başlıyorum birbirimize destek olalım istiyorum

Yalnız söylediğiniz hastanede yapılmadı transferim..Siz söylediğiniz hastanede tedavi görenlerden mi destek istiyorsunuz?

Farketmez
Bende bugün regl oldum yarın gitcem hastaneye ilaçlara başlanacak
Senin nasıl oldu hangi igneyi kaç gün kullandın kaç yumurtan gelişti
Kaç tane transfer yapıldı anlatırmısın Hangi hastanede yaptırdın

Allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah pozitif sonucu alıp bizede umut ol inşallah

Benim sürecim uzun sürdü. Zaten yumurta geliştirici GonalF biliyorsun onunla başladık...Yumurtam zor geliştiği için uzun süre kullandım hatta bir ara E2 değerimde düşüş gözlendi. Bırakıcağız galiba derken doktorum 3 gün ara ile tekrar başlattı ve E2 değerim tekrar yükselmeye başladı...O nedenle sayı veremiyorum sana...Diğer iğnelerde Orgalutran ve Ovitrelle idi. Yumurta gelişimini hiç sorma:cry: ben de pek olmuyor. 2 tane gelişti biri döllendi. 3. gün embriyosu olarak donduruldu...Aradan 1 ya da 1,5 ay sonra transfer yapıldı. Doktorum Opu (yumurta toplama) sırasında rahmime çentik attığını belirtti.
Rahimi uyardığı için tutma ihtimalini artırdığını belirtti inşallah tutar.:dua:
İnşallah senin de tedavin başarıya ulaşır...

Ben iğnemin 3. Günü yarın konturole gitcem merional 300 ml verdi bana

Yumurtalık rezervim düşük benim eşim de sıkıntı yok

Genelde gonal f veriyorlar ama bilmiyorum bunun etkisi daha azmı yoksa fazlamı :kahve:

benim sorunum da aynı, yumurta rezervi azlığı. eşimde de sorun yok...sadece tüp bebek denedim. zaten aşılama vs olmazdi bana...tüpler iyi durumda değil...

Ben bi aşılama denedim negatif sonuç 4 ayrı Dr. Gittim hepside aşılamadan sonuç alamazsın tüp bebek denemem söyledi
Benim Amh 1.10 fsh 12.75 ti

senin fsh kaç amh tahlili istediler mi

sen çok iyisin bana göre. benim AMH: 0,01
fsh değişiyor hep. ama en yüksek 50 gördü. ben teknik olarak menapozdayim...

Yaa üzüldüm ama benim yaşım 22 olduğu için yaşıma göre değerler kötü

İnşaAllah senin ki tutacak banada umut olcaksın

Yaa üzüldüm ama benim yaşım 22 olduğu için yaşıma göre değerler kötü

İnşaAllah senin ki tutacak banada umut olcaksın
İnşallah canım bir tutsun herkesin tutar gibi geliyor...Sen de hiç merak etme yaşın çoook küçük. Senin yumurtalar kalitelidir. Üstelik zamanın da var...Düşünsene ben 35 im, sen 22. Bebek düşünmüyor musunuz diye soran olursa ben daha gencim, evliliğin tadına varacağım diye söyle :))

Back
X