Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ağustosda doğum yapmanın avantaj ve dezavantajları neeler eğer bu ay hamile olursam ağustosa denk gelecek ve tabi aslan burcu bir bebek olacak bebek açısındanda değerlendirirmisiniz ağustos bebeklerşi
arkadaşlar ağustosda doğum yapmanın avantaj ve dezavantajları neeler eğer bu ay hamile olursam ağustosa denk gelecek ve tabi aslan burcu bir bebek olacak bebek açısındanda değerlendirirmisiniz ağustos bebeklerşi
Ben ağustos ayında ilk bebeğimi kucağıma aldım canım.Aslan burcu olacak.Bana göre harika tabi çok uysal paylaşımcı rahat bir çocuk.Sıcaktan dolayı çok sıkıntı yaşadım en sıcak zamanlarda en zor günlerimi geçirdim.Son 10 gün bitmek bilmedi.Bebek doğdu ve hava sıcak olduğu için onun açısından iyi oldu tabi.Üşütmedik hiç.Bir kaç aya kendini toparlayınca kışa girdik o zaman da ele avuca geliyordu artık :)
canım ya benim hamileliğim olmadı yani ağıutosu es geçtik sana hayırlı bir hamilelik dilerim ve merak ettim cinsiyetleri farklımı yani iki aslan tam lider ailesi
canım ya benim hamileliğim olmadı yani ağıutosu es geçtik sana hayırlı bir hamilelik dilerim ve merak ettim cinsiyetleri farklımı yani iki aslan tam lider ailesi