- 8 Mayıs 2023
- 182
- 24
- 13
- 31
- Konu Sahibi Mavi Sihirbaz
Bu ay adet olmazsam aşılama yapacağız dedi doktor. Acaba şu anda özelde aşılama fiyatları ne civarda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi şehirBen 13.500 tlye yaptırdım iğne ilaç derken 15 i geçmişti
Bir de ne zamanHangi şehir
Anladım öyleyse tüp bebeğe gitmek daha mı mantıklı acabaManisa yeni daha 21 ağustosta yapıldı
Doktor aşılama ya da tüp bebek yaptır karar senin diyor. Senin aşılama tuttu muvücudun ve hormonların için hangisi daha uygunsa ona yönelmelisin bence
26.08.2023 de aşılama yaptırdım haftaya cumartesi kan vercem aşılama fiyatı 9 bin verdim ben iğnelere ise 7.300 TL civarı ödedim Ankara'da yaşıyorum burda yaptırdımBu ay adet olmazsam aşılama yapacağız dedi doktor. Acaba şu anda özelde aşılama fiyatları ne civarda?
Ben Şanlıurfa özel akademia da yaptım bu gün 3 günüm ilaçlarla birlikte 7 bin tl tutu mikrocip uygulandıBu ay adet olmazsam aşılama yapacağız dedi doktor. Acaba şu anda özelde aşılama fiyatları ne civarda?
Ben de urfadayım sonucu yazar mısınızBen Şanlıurfa özel akademia da yaptım bu gün 3 günüm ilaçlarla birlikte 7 bin tl tutu mikrocip uygulandı
Şu 5 günümdeyim. 5 son test yapıcam çıkan sonucu paylaşırımBen de urfadayım sonucu yazar mısınız
CANIM BENDE BURSADA YAŞIYORUM AŞILAMA DÜŞÜNÜUORUM SEN HANGİ DOKTORA YAPTIRDIN BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUN LÜTFENBen 10 bin TL ye yaptircam çarşamba günü elimde 1 kutu ganol f 450 var bursa da olup isteyen varsa ücretsiz verebilirim
Sonucunuz nedir acaba ?Manisa yeni daha 21 ağustosta yapıldı