Ağustos Eylül ayında Burun ameliyatı olanlar Paylaşım

atlatırsın canımm ıhlamur ve papatya çayı çok iyi gelir. acil doktorları rapor vermez genelde saglıkcı cok tanıdığım oldugu için biliorum. poliklinikte muayene ol kbb doktoru verir canım.
kbb ye gittm bugun burnuma kamerali demir cubuk soktu biraz korktm cubugu gorunce ama bisey yokmus ekrandan burnumun icine baktm merak ediyodm hep :D ödem attirici sprey verdi antibiyotiklerin yani sira doktoruma sordm 3 gunden fazla olmamak şartıyla kullanabilirsn dedi :)

kbb ye gittm bugun burnuma kamerali demir cubuk soktu biraz korktm cubugu gorunce ama bisey yokmus ekrandan burnumun icine baktm merak ediyodm hep :KK70: ödem attirici sprey verdi antibiyotiklerin yani sira doktoruma sordm 3 gunden fazla olmamak şartıyla kullanabilirsn dedi :)
rapor verdi mi gerçi hastalığın hafiflemiştir şimdiye

kbb ye gittm bugun burnuma kamerali demir cubuk soktu biraz korktm cubugu gorunce ama bisey yokmus ekrandan burnumun icine baktm merak ediyodm hep :KK70: ödem attirici sprey verdi antibiyotiklerin yani sira doktoruma sordm 3 gunden fazla olmamak şartıyla kullanabilirsn dedi :)
canımm benim inşallah raporun iyileşmene yetecek kadardır. o cubuk herşeyi ortaya döküo bana hiç yapılamadı ama cok gördüm yapılırken hehe

Selamm kızlarr alçım buguncıktı foto paylaşiyim sizle de :) uç kısmı baya bir şişik şuan bir de hafif bi çökük var o alçı ve bandajlar baskı yaptığındanmış. Bir de ucunda ödem olduğu için. Masajla ve zamanla geçer dedi doktor. Ameliyattan hemen önce doktorun çektiği eski hali de var.
Yeni yapilmis bir burun icin bence cok guzel gozukuyor. Bu arada deriniz neydi normal ince kalin

Merhaba, başlık altına yazan arkadaşlar son durumlarını paylaşabilirler mi? 3,4 aylık süre içinde nasıl bi değişim oldu ve burunlarınızın son durumlarından memnun musunuz? Benim 5 ay olmasına rağmen burnumdaki hassaslık devam ediyor,şekil olarak da sanki eski haline benzemeye başladı ve ben bunun şişlikle mi yoksa şeklinde çok bi değişme olmayacağıyla mı alakalı oldugunu kestiremedim.Benzer durumda olanlar varsa yada bilen?

Merhaba, başlık altına yazan arkadaşlar son durumlarını paylaşabilirler mi? 3,4 aylık süre içinde nasıl bi değişim oldu ve burunlarınızın son durumlarından memnun musunuz? Benim 5 ay olmasına rağmen burnumdaki hassaslık devam ediyor,şekil olarak da sanki eski haline benzemeye başladı ve ben bunun şişlikle mi yoksa şeklinde çok bi değişme olmayacağıyla mı alakalı oldugunu kestiremedim.Benzer durumda olanlar varsa yada bilen?
Benimde 14 ünde 5 ay olucak tümsek hala duruyor ve küçülmedi artık umudu kestim böyle kalıcak sanırım

Önceki sayfalardan birinde resmini koymuşsun ama tümsek görünmüyor aksine düzgün ve orantılı duruyor
Kalınderili olduğum için küçük bir burnum olmadı tümsek var redimde belki görünmüyo ama var birde çok düz iniyo kavis yok hiç ama alıştım sanırım şuan sıkıntı yapmıyorum artık

Back
X