Ağustos/Eylül2025 Gebelik planlayanlar 💖👼

eylul1218

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
332
231
53
Adet günümü bekliyorum bu ay ovulasyon testi ile deneyeceğim. Bu ay gebelik düşünenler birbirimize destek olalım. Sizleri bekliyorum

Ne kullanıyorsunuz takviye olarak ben prowoman kullandım 1 ay şimdi proceive f içmeye baslicam. Önceki gebelik kolay oluşmuş muydu
Adet günümü bekliyorum bu ay ovulasyon testi ile deneyeceğim. Bu ay gebelik düşünenler birbirimize destek olalım. Sizleri bekliyorum

Merhaba bende bu ay ovülasyon testine başladım. Bat 10 Eylül ama hala çok silik ovü testlerim

Merhaba canım bat aynıymış benim de öyle ya hala silik çıkıyor pozitifi göremedim 2-3 güne olur sanırımmm
Benimde öyleee, ama dün su gibi akıntım başladı 2-3 güne olur gibi. Bundan önceki 2 kere hamilelik geçti başımdan ama hiç çocuğum yok omlarda hep regl bitince gün aşırı yapıyorduk ama çok yorucu oluyordu bu sefer ovülasyon denemek istedim. Siz?

Ben de ocak ayında ilk gebeliğimdi dış gebelik geçirdim şimdi bu ay kendimi yeni toparladım denemek istiyorum inşallah hayırlısıyla sağlıkla olsun canım

Ben de ocak ayında ilk gebeliğimdi dış gebelik geçirdim şimdi bu ay kendimi yeni toparladım denemek istiyorum inşallah hayırlısıyla sağlıkla olsun canım
Canım çok geçmiş olsun, toparlanacağız güçlenip yeniden başlayacağız her şey çok güzel olacak inanıyorum ben

Merhaba kızlar. Benim de bat 6 Eylül. 14-19-22 günlerini değerlendirebildim. Umarım doğru tarihlerdir. Bu ay da olmazsa ovulasyon testi alıp başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…