İnşallah canımBenim testim bugün böyle bat 7 eylül civarı inşallah pozitif görürüz hepimiz
İnşallah canım dua edelim bol bolAğustos olmadı . 4 Eylül u beklıyorum
Adet günümü bekliyorum bu ay ovulasyon testi ile deneyeceğim. Bu ay gebelik düşünenler birbirimize destek olalım. Sizleri bekliyorum
Merhaba canım bat aynıymış benim de öyle ya hala silik çıkıyor pozitifi göremedim 2-3 güne olur sanırımmmMerhaba bende bu ay ovülasyon testine başladım. Bat 10 Eylül ama hala çok silik ovü testlerim
Benimde öyleee, ama dün su gibi akıntım başladı 2-3 güne olur gibi. Bundan önceki 2 kere hamilelik geçti başımdan ama hiç çocuğum yokMerhaba canım bat aynıymış benim de öyle ya hala silik çıkıyor pozitifi göremedim 2-3 güne olur sanırımmm
Canım daha olmamış laboquick mi bu ben de bundan kullanıyorum daha önceki denemelerde pik olduğunda baya koyu kırmızı oluyo 1-2 güne olur büyük ihtimalleKızlar olmuş mu sizce yoksa yarın mı?
Ben de ocak ayında ilk gebeliğimdi dış gebelik geçirdim şimdi bu ay kendimi yeni toparladım denemek istiyorum inşallah hayırlısıyla sağlıkla olsun canımBenimde öyleee, ama dün su gibi akıntım başladı 2-3 güne olur gibi. Bundan önceki 2 kere hamilelik geçti başımdan ama hiç çocuğum yokomlarda hep regl bitince gün aşırı yapıyorduk ama çok yorucu oluyordu bu sefer ovülasyon denemek istedim. Siz?
Evet canım laboquick. Bencede 1-2 var daha. Bugünleri değerlendirmeli miyim sence?Canım daha olmamış laboquick mi bu ben de bundan kullanıyorum daha önceki denemelerde pik olduğunda baya koyu kırmızı oluyo 1-2 güne olur büyük ihtimalle
Canım çok geçmiş olsun, toparlanacağız güçlenip yeniden başlayacağız her şey çok güzel olacak inanıyorum benBen de ocak ayında ilk gebeliğimdi dış gebelik geçirdim şimdi bu ay kendimi yeni toparladım denemek istiyorum inşallah hayırlısıyla sağlıkla olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?