Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar çok şükür 2 adet kese gördük haftaya kalp atışı için randevumuz var umarım görebiliriz
Verebilecegim tek tavsiye, gercekten evde test yapmayin. 3 senede onlarca, belki de yuzlerce test yapmis biri olarak soyluyorum. Ovulasyon testi, gebelik testi, yok erken yok gec cok yipratici oluyor. Bu kez totem yaptim, tuttum kendimi, hic yapmadim. Yapmayin hemsirelerimBenim dondurulmuş yumurtam yok adet bekli
İkinci çizgim böyle ama kanda negatif ilaçlardan böyle çıkıyor ikinci tüp bebek denememde test yapmıyacağım çünkü beni çok yanılttı
Bence de…Ama çok zor tutuyorum kendimi 8. Gün bugün şeytan diyo git yapVerebilecegim tek tavsiye, gercekten evde test yapmayin. 3 senede onlarca, belki de yuzlerce test yapmis biri olarak soyluyorum. Ovulasyon testi, gebelik testi, yok erken yok gec cok yipratici oluyor. Bu kez totem yaptim, tuttum kendimi, hic yapmadim. Yapmayin hemsirelerim
Evet bende de oluyordu.Pozitif çıkan arkadaşlar bugün 10. Gün adet ağrısı var sadece sizde de oluyor mu
Siz kan verdiniz miEvet bende de oluyordu.
Verdim bugünSiz kan verdiniz mi
Hayırlısı inşallah sonucunuz iyi olurVerdim bugün
Amin teşekkür ederim.Hayırlısı inşallah sonucunuz iyi olur
Kaç çıktı sonucunuz sevindimAmin teşekkür ederim.
Sonucum çıktı şükürler olsun pozitif![]()
838 çıktıKaç çıktı sonucunuz sevindim
Baya yüksek çıkmış ne güzel838 çıktı
RABBIM isteyen herkese nasip eylesin inş ' ALLAHBaya yüksek çıkmış ne güzel
Eğer silik çizgi çöküyorsa genelde pozitif oluyor kaçıncı gün embriyosuArkadaşlar merhaba transferimin 10.gunu iki gündür sabahları idrar testi yapıyorum silik çizgiyi görüyorum biraz bekleyince baya koyu oluyor hatta. İlk idrarimdan 3 saat sonra bi de erken gebelik testi yaptım ama onda çıkmadı sizce durum nedir
5.gun embriyosuEğer silik çizgi çöküyorsa genelde pozitif oluyor kaçıncı gün embriyosu
Hayırlı olsun İkiz galiba sizin838 çıktı
Ay çok sevindim sizin adınıza allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklaAmin teşekkür ederim.
Sonucum çıktı şükürler olsun pozitif![]()
Erken gebelik testi yanıltıcı olabiliyor normal kaset test daha doğru sonuç veriyor5.gun embriyosu