çift embriyo konuldu. transfer günün neydi? bir de tek mi koyuldu çift mi ?Canım benim de 3. Gün embriyosu. Tek mi koyuldu çift mi embriyo?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çift embriyo konuldu. transfer günün neydi? bir de tek mi koyuldu çift mi ?Canım benim de 3. Gün embriyosu. Tek mi koyuldu çift mi embriyo?
Aynen benim 3. gün embriyosu. 2 tane transfer edildi. Ay bilmiyorum ya çok korkuyorum test yapmaya yapanların cesaretine hayran kalıyorumsenin 3. gün embriyosu muydu? karıştırdım sanırım demin yazdığımda seninki 5. gün gibi yazdım. 3. günse senin 8. gün yapman gerekiyor. benim 7. gün yapmam gerekiyor. ben bugün 6. gün yaptım çift embriyo belki çıkar diye. yarın sabah yeniden denemeyi düşünüyorum..
ben de çok korka korka yaptım. resmen elim ayağım titredi ya çıkarsa diye. ama yapmadan önce çıkmayacak daha erken diyip duruyordum. o yüzden pek de etkilenmedim sanki :)Aynen benim 3. gün embriyosu. 2 tane transfer edildi. Ay bilmiyorum ya çok korkuyorum test yapmaya yapanların cesaretine hayran kalıyorum
26 ağustos transfer günümdü. Çift embriyo koyulduçift embriyo konuldu. transfer günün neydi? bir de tek mi koyuldu çift mi ?
o halde bugün test yapsan belki çıkabilir :) toplamı 11 gün ediyor :)26 ağustos transfer günümdü. Çift embriyo koyuldu![]()
6. Gun kandan test yapmıştım 0.1 çıkmıştı çok canim sıkılmıştı o yüzden de korkuyorumo halde bugün test yapsan belki çıkabilir :) toplamı 11 gün ediyor :)
3. günü 11 e tamamlamak için 8. gün olması gerekiyor en erken. o yüzden canın sıkılmasın. kan testi vermek daha stresli ben 2 tane kaset test, 1 tane de prediktor almıştım. 1 kaset testimi bu sabah kullandım, ama çıkmazsa üzülmeyeceğim demiştim ki çıkmayacağını da biliyordum aslında ovitrellenin(yani çatlatma iğnesinin) etkisi geçti mi diye bakmak istedim birazda..çünkü benimki taze transfer. diğerini yarın sabah kullanıcam. çıkmazsa prediktorü de pazar günü yapıcam. zaten sonrasında salı günü test günüm olduğu için en geç pazar günü çıkması gerektiğini düşünüyorum..6. Gun kandan test yapmıştım 0.1 çıkmıştı çok canim sıkılmıştı o yüzden de korkuyorum
Predictor'ın erken testinde çıkar bence yarın. adet gününden 6 gün öncesine kadar tespit edebiliyomuş3. günü 11 e tamamlamak için 8. gün olması gerekiyor en erken. o yüzden canın sıkılmasın. kan testi vermek daha stresli ben 2 tane kaset test, 1 tane de prediktor almıştım. 1 kaset testimi bu sabah kullandım, ama çıkmazsa üzülmeyeceğim demiştim ki çıkmayacağını da biliyordum aslında ovitrellenin(yani çatlatma iğnesinin) etkisi geçti mi diye bakmak istedim birazda..çünkü benimki taze transfer. diğerini yarın sabah kullanıcam. çıkmazsa prediktorü de pazar günü yapıcam. zaten sonrasında salı günü test günüm olduğu için en geç pazar günü çıkması gerektiğini düşünüyorum..
Prediktor beta hcg 5 olunca ve 5in üstünü gösteriyor. Kaset testler için beta hcg 20 iken gösterir diyorlar ama ben önceki gebeliğimde beta hcg 6 iken hem kaset testte silik çizgi hem de prediktor de silik çizgi görmüştüm. Bence çok da farkları yokPredictor'ın erken testinde çıkar bence yarın. adet gününden 6 gün öncesine kadar tespit edebiliyomuş
Duymadık sadece ekranda gördük. 6.haftadayimCanım senin için sevindim Rabbim sağlıkla devam ettirsinKaçıntı kaftada ve gündesin kalp atışı duyuldu deyince merak ettim
![]()
Bugün kaset test yapsam çıkar mı ya da yarın sabah mi yapayim sizce3. günü 11 e tamamlamak için 8. gün olması gerekiyor en erken. o yüzden canın sıkılmasın. kan testi vermek daha stresli ben 2 tane kaset test, 1 tane de prediktor almıştım. 1 kaset testimi bu sabah kullandım, ama çıkmazsa üzülmeyeceğim demiştim ki çıkmayacağını da biliyordum aslında ovitrellenin(yani çatlatma iğnesinin) etkisi geçti mi diye bakmak istedim birazda..çünkü benimki taze transfer. diğerini yarın sabah kullanıcam. çıkmazsa prediktorü de pazar günü yapıcam. zaten sonrasında salı günü test günüm olduğu için en geç pazar günü çıkması gerektiğini düşünüyorum..
bence yarın sabah ilk idrarla deneyin :)Bugün kaset test yapsam çıkar mı ya da yarın sabah mi yapayim sizce
Bence yarin sabah. Ama kaset degil erken gebelik testinde cikar ciksa ciksaBugün kaset test yapsam çıkar mı ya da yarın sabah mi yapayim sizce
Kaset test regl gunu geciktikten sonra sonuc verir ancak. Regl gununuz ne zamanBugün kaset test yapsam çıkar mı ya da yarın sabah mi yapayim sizce
12 ağustosKaset test regl gunu geciktikten sonra sonuc verir ancak. Regl gununuz ne zaman
Yok yani bu onumuzdeki regl gununuz anlaminda sordum12 ağustos
Canım ben endometrium kanseri tedavisi gördüm. Bu tedavi de geçici menapoza giriyorsun. Ben 2 senedir doğru dürüst regl olmadım. Transfer öncesi de ağustosun 12 sinde sadece leke şeklinde kan geldi ve doktorum tedaviye basladiYok yani bu onumuzdeki regl gununuz anlaminda sordum
Yaa cok gecmis olsunCanım ben endometrium kanseri tedavisi gördüm. Bu tedavi de geçici menapoza giriyorsun. Ben 2 senedir doğru dürüst regl olmadım. Transfer öncesi de ağustosun 12 sinde sadece leke şeklinde kan geldi ve doktorum tedaviye basladi
Amin canim. Rabbim hepimize evladı nasip etsin inşallahYaa cok gecmis olsunAllah emeklerinizin karsiliginizi verir insallah