- 9 Nisan 2021
- 2.944
- 7.382
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım umarım güzel haberler veririm umut olurum ilk denemem olduğu için hiç bişey hissetmiyorum ama bakalım nasip
İnsalşah cnm güzel dusunelım güzel olsun .benım de ilk denemem olacaktı ama ertelendi kısmet diyelım ,kendımı de bu aya hazırlamıştımHakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım umarım güzel haberler veririm umut olurum ilk denemem olduğu için hiç bişey hissetmiyorum ama bakalım nasip
Selam bugün nasılsın ?var mı ufaktan belirtiler ?benım transfer sonraki aya kaldıBenim hastanem o konuda yardımcı oldu ben dedim uzun tutamam zorlanıyorum diye hastaneye gidice şu içmeye başladım 10 dakikada bir ultrason aletiyle gelip kotrol ettiler mesane dolar dolmaz hemen transfere aldılar ondan zorlanmadım hiç. Çıkınca da zaten sordular sürgü ister misin getirelim münciye evet dedim ama yatakta yapamadım dedim dayanırım yarim saat bekledim sonra tuvalete kalktım sonra bir saat daha falan yattım.
GuZel sonuçlarla dolsun bu başlık .güzel haberlerınızı beklıyoruz arkadaşlarBenim de dün transferim yapıldı. 3. günde 2 tane embriyo transfer edildi. Kalitelerini bilmiyorum. 2. denemem ilkinde döllenme olmamıştı. Şimdi heyecanla bekliyorum bakalım dua edin bana![]()
Aaa neden kaldı? Valla pek belirtim yok kasik ağrısı falan zaten yok sadce biraz göğüs hassasiyetim var ama alt düzeydeSelam bugün nasılsın ?var mı ufaktan belirtiler ?benım transfer sonraki aya kaldı
Sizin adınıza çok sevindim inanın.. embriyo genetikten geçti rahime de bakıldı mı ohhh miss :)) garanti ilerlemek iyidir her zaman. Geç olsun güç olmasın :)Her şey güzel olsun .bizimle sonucunuzu paylaşın lütfenben dün transfer ıcın adetımın 3.
günü gittim ama histeroskopi ve çizik atılmasına karar veroldı bu ay .Eylül e kaldı
İnanın şansınız %10 daha katlanacak :))Her şey güzel olsun .bizimle sonucunuzu paylaşın lütfenben dün transfer ıcın adetımın 3.
günü gittim ama histeroskopi ve çizik atılmasına karar veroldı bu ay .Eylül e kaldı
salı günü opu yapılacak cumartesi hastanedeydimAradılar mı sizi kaç tane ilerliyor
Umarim cok tesekkur ederimZorlu bi bekleyıs umarım hepsi sapasağlam gelır![]()
Kaliteleri harf olarak demediler de bana 2si birinci kalite biri orta kalite dediler. Pgt ile ilk deneme benim aynen canım bakalım ne olacak çok heycanlıyım.Çok teşekkür ederim haberi aldığım gün sevincimi tarif edemem. Allah size de aynı sevinci yaşatsın inşallah. Ve daha fazlasını hepimize tabii:) evet en iyi kalite bile olsa genetiği bozuk olabilir ya da kötü dediğimiz sağlam gelip tutunur belli olmaz dedi bana hoca... 5aa ya da 5bb idi benimkilerin kalitesi tam hatırlayamadım şimdi ama 5 ti ona eminim. Sizinkilerin kalitesi ne? İlk deneme mi pgt ile?
İnsallah cok cok sağ olun .Cok sabırsızlanıyorum ama evet geç olsun güç olmasın dedık bizde .bu arada aşımı da aradan çıkartırım diye düşündümSizin adınıza çok sevindim inanın.. embriyo genetikten geçti rahime de bakıldı mı ohhh miss :)) garanti ilerlemek iyidir her zaman. Geç olsun güç olmasın :)
Çok iyi düşünmüşsün hayırlı olsun şimdiden:)İnsallah cok cok sağ olun .Cok sabırsızlanıyorum ama evet geç olsun güç olmasın dedık bizde .bu arada aşımı da aradan çıkartırım diye düşündüm
İnşallah güzel haberler alacaksın sen de :) beni de haberdar et lütfenKaliteleri harf olarak demediler de bana 2si birinci kalite biri orta kalite dediler. Pgt ile ilk deneme benim aynen canım bakalım ne olacak çok heycanlıyım.![]()
Insallah canim Aminİnşallah güzel haberler alacaksın sen de :) beni de haberdar et lütfen
Ben bu ay ki reglimle başlıyorum transfer hazırlığına... Bir sorun olmazsa bu ayın sonunda transfer olmuş olurum inşallahInsallah canim AminSen hangi aşamadasın şu an ne yapacaksın transfer ne zaman
Benim transfer buhün öğlen aradılarAntalya Memorial hastanesinde yaptırdım
Beni henüz arayan olmadı heyecanla bekliyorum işlem sonrası beni bilgilendirirsen sevinirimBenim transfer buhün öğlen aradılar
Beni de biraz önce aradılar 3 embriyo da 1 tane güzel 2 tanesi 1 gün geriden geliyor dedi yarın transfer yapalım dediler size siz 4.gün yapılsın mı dedinizBenim transfer buhün öğlen aradılar
Yok ben demedim aradılarSizi
Beni de biraz önce aradılar 3 embriyo da 1 tane güzel 2 tanesi 1 gün geriden geliyor dedi yarın transfer yapalım dediler size siz 4.gün yapılsın mı dediniz