Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Olmadi malesef 2 katina cikmamis degerim 😢 Sizin ne durumda?
Bana 11 Eylül cumartesi dediler test tarihi bekliyoruz ama regl olacak gibi hissediyorum regl ağrısına benzer ağrım var (reglimin beklenen günü 10 eylüldü) moralim çok bozuk ağlamamak için zor tutuyorum

Benim de kimyasal sanirim. 2 gun once 24tu bugun 30 olmus. Cok uzgunum coktor cuma tekrar bakalim degere dedi ama hic umudum yok
sen hemen umudunu kesme bazen yavaş başlayıp hızlı artışa dönebiliyor benimki 25 di 9 a düştü ben o yüzden bıraktım ilaçları dr bırak dedi çünkü embriyo sağlıksızmış

sen hemen umudunu kesme bazen yavaş başlayıp hızlı artışa dönebiliyor benimki 25 di 9 a düştü ben o yüzden bıraktım ilaçları dr bırak dedi çünkü embriyo sağlıksızmış
Hic zannetmiyorum ya saglikli gebelik olsaydi duzgun artardi 😔 Simdi en azindan kimyasal olsun da dıs gebelik olmasin diye dua ediyorum

Hic zannetmiyorum ya saglikli gebelik olsaydi duzgun artardi 😔 Simdi en azindan kimyasal olsun da dıs gebelik olmasin diye dua ediyorum
sen nerde yaptırdın kuzum ben çoktan merkez arayışına başladım..ben de senin gibi olaya iyi tarafından bakıyorum kürtaj vs olmaması daha az yıpratıcı sonuçta

Allah razi olsun canim benim kalp atisini duydum ben cok sukur darisi basina ve tum isteyenlerin basina insaallahh🥰
İnşallah canım ya valla korkuyorum leke şeklinde hala akıntım devam ediyor yarın test yapıp öğrenmek istiyorum sonuca göre hareket ederim en azından 😞Adetimede 2 gün var

Arkadaşlar 9 Ağustos ta transfer oldum normalde pazartesi kalp atışı için gidecektik yarın gitmek zorunda kaldık duyulur mu
Benimde transferim 8 Ağustostu geçen hafta cuma günü duyduk çok şükür 🙏🏻 Zaten doktor da çok kısa dinletiyor rahatsız etmemek için.bu cuma tekrar çağırdı inşallah sizde duyar biraz daha rahatlarsınız ☺️

sen nerde yaptırdın kuzum ben çoktan merkez arayışına başladım..ben de senin gibi olaya iyi tarafından bakıyorum kürtaj vs olmaması daha az yıpratıcı sonuçta
Ankarada oldugum icin HRS Kadin hastanesinde yaptirmistim. Doktorumdan embriyologumdan cok memnundum hersey cok yolunda gitmisti 😔 Simdi gercekler cok acitiyor ama biraz daha buyuyup oyle kaybetseydik daha buyuk yikim olacakti. Buna da sukur napalim

Ankarada oldugum icin HRS Kadin hastanesinde yaptirmistim. Doktorumdan embriyologumdan cok memnundum hersey cok yolunda gitmisti 😔 Simdi gercekler cok acitiyor ama biraz daha buyuyup oyle kaybetseydik daha buyuk yikim olacakti. Buna da sukur napalim
aynen kuzum nasip

Öncelikle geçmiş olsun benimde 3.denemem inşallah Allah tez zamanda pozitif haber almayı sizede nasip eder.Alanya’da ki doktorum Ankara başkentte Prof.Hulusi hocaya gitmemi tavsiye etmişti. Hatta negatif düşünüp randevuyu bile almıştım olmasaydı gidicektim. Kendimde araştırdım Ankara’da ki arkadaşlara tavsiye ederim bi araştırmalarını çok iyi diyorlar

Benimde transferim 8 Ağustostu geçen hafta cuma günü duyduk çok şükür 🙏🏻 Zaten doktor da çok kısa dinletiyor rahatsız etmemek için.bu cuma tekrar çağırdı inşallah sizde duyar biraz daha rahatlarsınız ☺️
İnşallah 🙏mecburen erken gitmek zorunda kaldım yarın çok heyecanlı olacak

Öncelikle geçmiş olsun benimde 3.denemem inşallah Allah tez zamanda pozitif haber almayı sizede nasip eder.Alanya’da ki doktorum Ankara başkentte Prof.Hulusi hocaya gitmemi tavsiye etmişti. Hatta negatif düşünüp randevuyu bile almıştım olmasaydı gidicektim. Kendimde araştırdım Ankara’da ki arkadaşlara tavsiye ederim bi araştırmalarını çok iyi diyorlar
Evet Hulusi Zeyneloğlunu ben de çok duydum. Şu sürecim sonlanınca ben de ona gitmeyi düşünüyordum çok teşekkür ederim

Böyle bir örnek hiç gördünüz mü ya da duydunuz mu yavaş başlayıp sonradan artan?

burda okumuştum evet bir kez daha ölçtürün isterseniz onda belli olur nereye doğru gittiği
Tabi tabi zaten yarın kesin ölçtür dedi doktorum. Progestanla birlikte ölçtür dedi. Dış gebelik olup olmadığı progestandan anlaşılıyormuş sanırım inşallah dış gebelik değildir :(

Tabi tabi zaten yarın kesin ölçtür dedi doktorum. Progestanla birlikte ölçtür dedi. Dış gebelik olup olmadığı progestandan anlaşılıyormuş sanırım inşallah dış gebelik değildir :KK43:
inşallah değildir kuzum dış gebeliktense kimyasal daha iyidir

Back
X