Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Benimde dondurulmuş transfer. İnş 'ALLAH güzel sonuçlar alırız olumlu düşünelim olumlu olsun inş 'ALLAH 🤲
Benim bugün adet sancısı gibi sancılarim başladı. Bide kabızlık var o da bugün başladı. Kendimi zorlamaya da korkuyorum .
Kabız bende de oldu iki kayısı ye arkasından soğuk su iç bana iyi geldi sanada şifa olur umarım

Göbekten iğne yapıyormusunuz ben yumurta toplamadan sonra başladım 21 Ağustosa kadar hergün göbekten iğneme devam edeceğimi söyledi doktor.benim çok umudum yok .çünkü 5.güne giderken 4.günde kalması.5. Gün tek embriyo transferi ve 3 cc (3 cc anlamını bile bilmiyorum)tutmazsa 2 defa yumurta toplatıp dondurmak sonra en kalitelerini seçmek yaşımdan dolayı 5 tane toplandı 4 tanesi işleme konuldu 1 tanesi 4.günde kaldı

Göbekten iğne yapıyormusunuz ben yumurta toplamadan sonra başladım 21 Ağustosa kadar hergün göbekten iğneme devam edeceğimi söyledi doktor.benim çok umudum yok .çünkü 5.güne giderken 4.günde kalması.5. Gün tek embriyo transferi ve 3 cc (3 cc anlamını bile bilmiyorum)tutmazsa 2 defa yumurta toplatıp dondurmak sonra en kalitelerini seçmek yaşımdan dolayı 5 tane toplandı 4 tanesi işleme konuldu 1 tanesi 4.günde kaldı
Kan sulandirici yapıyorum.
Ben bu işin biraz nasip işi olduğuna inanıyorum. Çünkü çok kaliteli embriyolar tutmazken daha geriden gelen embriyolarin tuttuğunu gördüm çevremde. O yüzden dua dua dua bu süreçte

Back
X