Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Siz yemek felan yapıypr musunuz evde nasıl geçiriyorsunuz zaman
Sabah 8de kalkıyorum. Kendime bir kahvaltı hazırlıyorum. Yumurtalı felan. 9 da ilacım var onu içiyorum. Sonra 1 lt su icerek eşliğinde evin içinde yürüyorum. Sonra 1 avuç badem yiyorum yine 1 lt su bitene kadar yürüyorum. Sonra 1 -2 saat yatiyorum. Oglen yemeği için kalkıyorum. Yemek yiyorum yine ilaçlarımı içiyorum peşinden 1 avuç kabak çekirdeği yiyorum. Sonra yine 1 lt su ve 1 saat yürüyüş.
Kesinlikle iş yapmıyorum ama hep te yatmıyorum hareket ediyorum kendimi yormadan

Evet bende sabırsızlıkla bekliyorum test günü gelmeden zaten yapacağım gebelik testi sipariş verdim
Bana güleceksin ama 6 gün erken gebelik testi yaptım ilaçlarla çıkarmı çizgi diye ve çok ince tlf feneriyle 2 dk bir çizgi çıktı fotoğraf çektim belli olmuyor pazar günü o çizgi çıkarsa ilaç ve iğnelerin etkisi diyerek teste inanmayacağım

Bana güleceksin ama 6 gün erken gebelik testi yaptım ilaçlarla çıkarmı çizgi diye ve çok ince tlf feneriyle 2 dk bir çizgi çıktı fotoğraf çektim belli olmuyor pazar günü o çizgi çıkarsa ilaç ve iğnelerin etkisi diyerek teste inanmayacağım
Taze transferse çizgi çıkar taze miydi sizin

Back
X