- 21 Eylül 2020
- 620
- 269
- 53
Benim fitil den dolayı akıntımGünlerde geçmiyor pazar gelseydi
Ne zaman yapacaksınızEvet bende sabırsızlıkla bekliyorum test günü gelmeden zaten yapacağım gebelik testi sipariş verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim fitil den dolayı akıntımGünlerde geçmiyor pazar gelseydi
Ne zaman yapacaksınızEvet bende sabırsızlıkla bekliyorum test günü gelmeden zaten yapacağım gebelik testi sipariş verdim
Pazar günü yapacağımBenim fitil den dolayı akıntım
Ne zaman yapacaksınız
3. Günü nasıl sayıyorsunuz transfer gününü de dahil ediyor musunuz3 günde tutunur dedi doktor tutunursa
Hayir sadece kabızlık ve ona bağlı şişkinlik, karin ağrısı vardı. Doktor bir şurup vermişti ondan içtim. Tuvalete çıkabildim. Ya hiç belirti yok sanki bu beni biraz üzüyorİnşallah sizde var mı değişiklik
Transfer günü sayılmıyormuş.doktorumun dediğini söylüyorum 3günde tutunur herşey güzel giderse dedi3. Günü nasıl sayıyorsunuz transfer gününü de dahil ediyor musunuz
O zaman benim daha 2 gün olmuş nasıl geçecek bilmiyorum yaaTransfer günü sayılmıyormuş.doktorumun dediğini söylüyorum 3günde tutunur herşey güzel giderse dedi
Hiç belli olmaz hayırlısı inşallah pozitif olur testlerimizHayir sadece kabızlık ve ona bağlı şişkinlik, karin ağrısı vardı. Doktor bir şurup vermişti ondan içtim. Tuvalete çıkabildim. Ya hiç belirti yok sanki bu beni biraz üzüyor![]()
Ah inş ' ALLAHHiç belli olmaz hayırlısı inşallah pozitif olur testlerimiz![]()
Akışına bırakıcaz güzel haberleri duymak için tevekkül edeceğizO zaman benim daha 2 gün olmuş nasıl geçecek bilmiyorum yaa
Sizlerde belirti varmi ?Akışına bırakıcaz güzel haberleri duymak için tevekkül edeceğiz
Ah inş ' ALLAH![]()
Siz yemek felan yapıypr musunuz evde nasıl geçiriyorsunuz zamanAh inş ' ALLAH![]()
Hayır hiç belirtim yok sadece göğüs uçlarım bastırdığımda açıyor oda ilaçlardan kaynaklı düye düşünüyorum.belirtiyi tutunursa pazara yaşamaya başlarız belki .Sizlerde belirti varmi ?
Sabah 8de kalkıyorum. Kendime bir kahvaltı hazırlıyorum. Yumurtalı felan. 9 da ilacım var onu içiyorum. Sonra 1 lt su icerek eşliğinde evin içinde yürüyorum. Sonra 1 avuç badem yiyorum yine 1 lt su bitene kadar yürüyorum. Sonra 1 -2 saat yatiyorum. Oglen yemeği için kalkıyorum. Yemek yiyorum yine ilaçlarımı içiyorum peşinden 1 avuç kabak çekirdeği yiyorum. Sonra yine 1 lt su ve 1 saat yürüyüş.Siz yemek felan yapıypr musunuz evde nasıl geçiriyorsunuz zaman
Kacinci günü pazar ?Hayır hiç belirtim yok sadece göğüs uçlarım bastırdığımda açıyor oda ilaçlardan kaynaklı düye düşünüyorum.belirtiyi tutunursa pazara yaşamaya başlarız belki .
5.günüm transferden sonraKacinci günü pazar ?
Bana güleceksin ama 6 gün erken gebelik testi yaptım ilaçlarla çıkarmı çizgi diye ve çok ince tlf feneriyle 2 dk bir çizgi çıktı fotoğraf çektim belli olmuyor pazar günü o çizgi çıkarsa ilaç ve iğnelerin etkisi diyerek teste inanmayacağımEvet bende sabırsızlıkla bekliyorum test günü gelmeden zaten yapacağım gebelik testi sipariş verdim
Bilmiyorum doktor veriyor yap diye neden niçin diye sormadan yapıyoruzAcaba vurduğumuz iğneler de rahim kasılması yapar mı
Taze transferse çizgi çıkar taze miydi sizinBana güleceksin ama 6 gün erken gebelik testi yaptım ilaçlarla çıkarmı çizgi diye ve çok ince tlf feneriyle 2 dk bir çizgi çıktı fotoğraf çektim belli olmuyor pazar günü o çizgi çıkarsa ilaç ve iğnelerin etkisi diyerek teste inanmayacağım
Evet taze transfer çatlatma iğnesinin etkisi olabilir o testi saklayacağım pazar günü yaptığım test ile karşılaştıracağım aynı çizgi çıkarsa ilaçların etkisi hala devam ediyor demektir Pazartesi kan veririmTaze transferse çizgi çıkar taze miydi sizin