Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Evet taze transfer çatlatma iğnesinin etkisi olabilir o testi saklayacağım pazar günü yaptığım test ile karşılaştıracağım aynı çizgi çıkarsa ilaçların etkisi hala devam ediyor demektir Pazartesi kan veririm
Çatlatma iğnesinin etkisi 12 gün felan devam ediyor inşallah vardır tabi

Çatlatma iğnesinde beta var onun etkisi bence 10 gün sürer diye duyum almıştım pazar günü test veya kan testi ile belli olur
Doktor bana 13 ağustosta gonopeptyl vurulmam gerektiğini söyledi. Acaba bu ignede de beta hcg varmi ? Bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

Hayır hiç bir his yok ben normal hayatıma döndüm dışarı çıktım markete gittim yürüyüş yaptım hızlı değil ama yarından itibaren normal hayata geçebilirsin dedi bana doktor rabbim ol dediyse olur zaten
Evet zaten araştırmalarda dinlenenler ve normal hayatına dönenler arasında tutunma açısından fark görülmemiş

Hayır hiç bir his yok ben normal hayatıma döndüm dışarı çıktım markete gittim yürüyüş yaptım hızlı değil ama yarından itibaren normal hayata geçebilirsin dedi bana doktor rabbim ol dediyse olur zaten
Benim aşırı baş dönmem başladı ama ilaçlardan sanırım kan sulandırıcı baş dönmesi yapıyor

Back
X