Sanırım rahim için kalınlaşmasıHayır o ne ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım rahim için kalınlaşmasıHayır o ne ki
Ben naturel transfer oldum. Proluton depox corasprin enox kan sulandirici iğne duphaston ve folik asit kullanıyorum.Sanırım rahim için kalınlaşması
Bende taze transfer oldum hayırlısı yapabilirsinBen naturel transfer oldum. Proluton depox corasprin enox kan sulandirici iğne duphaston ve folik asit kullanıyorum.
Gece bir ağrı beni uykumdan uyandırdı bu arada. Başka bir belirtim yok. Erken gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum
Hayır o ne ki
Prolutex gebe kalmamıza ve gebeliğinizin korunmasına yardımcı oluyor.ben kullanıyorum hergün göbekten deri altına yapıyorumHayır o ne ki
Naturel transfer nedirBen naturel transfer oldum. Proluton depox corasprin enox kan sulandirici iğne duphaston ve folik asit kullanıyorum.
Gece bir ağrı beni uykumdan uyandırdı bu arada. Başka bir belirtim yok. Erken gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum
Yani ilaçsız transfer diyelim. Adet gördüm yumurta iğne ile çatlatıldi. Rahimin adet sonrası doğal kalinlasmasi beklendi. Tahliller ile takip edildi. Ve normal transfere göre az ilaç kullanarak transferim gerçekleştiNaturel transfer nedir
9 ağustosta transfer oldum ne zaman yapabilirim testi en erkenBende taze transfer oldum hayırlısı yapabilirsin
Anladım inşallah güzel sonuçlar alırızYani ilaçsız transfer diyelim. Adet gördüm yumurta iğne ile çatlatıldi. Rahimin adet sonrası doğal kalinlasmasi beklendi. Tahliller ile takip edildi. Ve normal transfere göre az ilaç kullanarak transferim gerçekleşti
3.günün bugün yapmak istersen yap çok erken gibi ama insan duramıyor ben dün yaptım ilaçların etkisi olduğunu bile bile9 ağustosta transfer oldum ne zaman yapabilirim testi en erken
Bende 9 unda oldum çatlatma iğnesinden sonra en az 10 12 gün geçmesi gerekir diye düşünüyorum9 ağustosta transfer oldum ne zaman yapabilirim testi en erken
Benim bugün çatlatma iğnsiniden sonraki 9.günüm(3 Ağustos saat22:00 yaptım) pazara kadar tamamen etkisi geçer diye düşünüyorumBende 9 unda oldum çatlatma iğnesinden sonra en az 10 12 gün geçmesi gerekir diye düşünüyorum
İnşallah kaçıncı gün embriyosu7 ağustosta transfer oldum ben de. Hiçbir belirtim yok umarım bebişlerim tutunabilmişlerdir![]()
3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Birinci kalite dedi embriyolog ama bakalım inşallah diyorumİnşallah kaçıncı gün embriyosu
İnş ' ALLAHAnladım inşallah güzel sonuçlar alırız
2 ağustosta çatlama iğnesi oldum ben. Etkisi kalmamıştır diye düşündüm ve erken olmasına rağmen test yaptım tek çizgi çıktı maalesefBende taze transfer oldum hayırlısı yapabilirsin
İnş ' ALLAH7 ağustosta transfer oldum ben de. Hiçbir belirtim yok umarım bebişlerim tutunabilmişlerdir![]()
Hiçbir belirtim yok ama kanama lekelenme filan da olmadıİnş ' ALLAH
Belirtiniz varmi
İnşallah olur canım benim geçen denemede 3 tane 3. Gün embriyosuydu tutmadı bu sefer iki tane bakalım3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Birinci kalite dedi embriyolog ama bakalım inşallah diyorum