Prolutex yapınca kasık ağrısı oluyor Mu sizdeDün yaptığım erken gebelikti silik çizgi çıktı bu normalde çıkmadı sabah ilk idrarla hem erken hemde normal yapayım benim içimde tutundu hissi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prolutex yapınca kasık ağrısı oluyor Mu sizdeDün yaptığım erken gebelikti silik çizgi çıktı bu normalde çıkmadı sabah ilk idrarla hem erken hemde normal yapayım benim içimde tutundu hissi var
Hayır olmuyor 7 gündür kullanıyorumProlutex yapınca kasık ağrısı oluyor Mu sizde
Ben bugün yaptıktan sonra aşırı ağrım oldu sanki yumurta geliştirici iğne kullanıyormuşum gibiHayır olmuyor 7 gündür kullanıyorum
Bugün bendede bel ve kasığımda ara ara çok hafif ağrı gibi birşeyler hissediyorum ama psikolojik diyorum bilemedim herşeyden birşey mi çıkartıyorum ben sabah 9 da yapıyorum siz kaç ya yapıyorsunuzBen bugün yaptıktan sonra aşırı ağrım oldu sanki yumurta geliştirici iğne kullanıyormuşum gibi
İnşallah tutunur tutunmazsa doktorum ilaç verdi yumurta geliştirici vitamin gibi birşey negatif olursa başla 2. Adet gel yumurtaların çoğalır dedi iki defa yumurta toplatıp sonra tüp bebek deniyeceğim olmazsa torun severim artık benim eşimde morfoloji ileri hız çok iyi değildi ilaç kullandık 3 ay ileri hız yüzde 70 olmuş tüp bebek esnasında öğrendik şaşırdık hattaBugün bendede bel ve kasığımda ara ara çok hafif ağrı gibi birşeyler hissediyorum ama psikolojik diyorum bilemedim herşeyden birşey mi çıkartıyorum ben sabah 9 da yapıyorum siz kaç ya yapıyorsunuz
Kuruma cizgisi olabilirKızlar test yaptım demiştim ya hani bugün testi atmıştım bir köşeye az önce bir baktım gölge çizgi var![]()
Akşam yedide yapıyorum benBugün bendede bel ve kasığımda ara ara çok hafif ağrı gibi birşeyler hissediyorum ama psikolojik diyorum bilemedim herşeyden birşey mi çıkartıyorum ben sabah 9 da yapıyorum siz kaç ya yapıyorsunuz
Sabah ilk idrarda testlerde görüşmek üzereKuruma cizgisi olabilir
İki testim de negatif dün hafif baş ağrım vardı gece uykumdan uyandıran sabah ise şiddetli sağ gözüm dışına çıkacak .Sabah ilk idrarda testlerde görüşmek üzere
Zaten çok erken dahaİki testim de negatif
Bilmiyorum ki ne bekliyorum çıkmaz diyorum negatif görünce tutmadı diyorumZaten çok erken daha
Böyle strese girmektense keşke yapmasaydınız. Tutunma 48 saat içerisinde olurmuş fakat beta hcg 5. Günden sonra yükselmeye başlarmış Doktorum söyledi dünBilmiyorum ki ne bekliyorum çıkmaz diyorum negatif görünce tutmadı diyorum
Stres yapmıyorum ben kendimi hazırladım ama allahtan Ümit kesilmez inşallah tutunurlarBöyle strese girmektense keşke yapmasaydınız. Tutunma 48 saat içerisinde olurmuş fakat beta hcg 5. Günden sonra yükselmeye başlarmış Doktorum söyledi dün
Sizde belirti var mıStres yapmıyorum ben kendimi hazırladım ama allahtan Ümit kesilmez inşallah tutunurlar
Arada bir adet olacakmış gibi sanci ve rahatsızlık hissi disinda birsey yok. Bide afedersiniz çok gazim var. Sizde varmi birşeyler ?Sizde belirti var mı
Kaçıncı günün canım bir de kaçıncı gün embriyosuBilmiyorum ki ne bekliyorum çıkmaz diyorum negatif görünce tutmadı diyorum
Benimde adet olacakmışım gibiyim gece yatakta bel ağrım oldu şuan yok göğüslerim dolgun bunlar belirti sayılmaz pozitif görmedenArada bir adet olacakmış gibi sanci ve rahatsızlık hissi disinda birsey yok. Bide afedersiniz çok gazim var. Sizde varmi birşeyler ?
5 gün embriyosu ama 4. Günde kalmışKaçıncı günün canım bir de kaçıncı gün embriyosu
Transferin kaçıncı günü canım5 gün embriyosu ama 4. Günde kalmış