Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Insallah hepimizin melekleri sizinle olur kizlar sadece size bir dua söyleyeceğim ismi azam onun için yorum yapıyorum internetten duayı arastirirsaniz zaten göreceksiniz önemini size önerimdir bol bol okuyun 3 ihlas 3 fatiha 1 ayetel kürsü ve ismi azam

Insallah hepimizin melekleri sizinle olur kizlar sadece size bir dua söyleyeceğim ismi azam onun için yorum yapıyorum internetten duayı arastirirsaniz zaten göreceksiniz önemini size önerimdir bol bol okuyun 3 ihlas 3 fatiha 1 ayetel kürsü ve ismi azam
Günde kaç tane okumalıyız

Günde kaç tane okumalıyız
Ben 3 ihlas 3 fatiha 1 ayetel kürsü 3 ismi azam 1 yasin okuyorum günlük ama tabi kaç tane okumak isterseniz beni ki tavsiye sadece kendinizi kötü içinizi sıkkın hissedersiniz de kenzulars turkcesini okuyun yada açın internetten meal şeklinden dinleyin

Merhaba kızlar ben de dün transfer oldum tek yumurta 8 hücreli…Bugün sanki adet olucakmışım gibi bi his var kasıklarımda siz de de oldu mu öyle hafif ağrı adet sancısı gibi? düşünmemeye çalışıyorum ama insan ister istemez düşünüyor kafasına takıyor…

Mesela bende de belirti yok. Bugün adet sancısı gibi sancim oldu. Ve çok tecrubesizim ilk transferim bu. Test günüme de çok var. Sürekli bir ipucu bulmaya çalışıyorum vücudumda ama yok
Ben de de oluyo adet sancısı gibi ağrı benim dün yapıldı transferim tek yumurta…Hayırlı haberler alalım inşallah🤲🏻

Merhaba kızlar ben de dün transfer oldum tek yumurta 8 hücreli…Bugün sanki adet olucakmışım gibi bi his var kasıklarımda siz de de oldu mu öyle hafif ağrı adet sancısı gibi? düşünmemeye çalışıyorum ama insan ister istemez düşünüyor kafasına takıyor…
Merhaba,
İlk gün benimde aynı şekilde ağrım oldu. Ama maalesef yaşadığımız şeylerin hiçbirini kesin belirti olarak kabul edemiyoruz

İnsan her belirtiyi dinliyo daha dün transfer oldum ama gün bile geçmiyo sanki :) hepimiz güzel haberler alalım inşallah🤲🏻
Sizi çok iyi anlıyorum. Bende aynı durumdayım 🤭 Sürecin en zor kısmı sanırım transfer sonrasi test gününe kadar olan zamanı beklemek. İnş ' ALLAH bu hasretle bekleyişin sonucu sevinç olur 🤲

Ben 7 ağustosta transfer oldum sanırım 6. gün oluyor
Öncelikle hayırlı olsun, inş 'ALLAH pozitif sonuç alırsınız 🤲
Bende 9 ağustosta transfer oldum.
Dondurulmuş transfer mi oldunuz? Kacinci gün embriyosu ? 1 mi 2 tane mi ? Belirtileriniz var mı?
(Ay biliyorum fazla sordum ama birlikte beklerken belki konuşarak daha çabuk vakit geçirebiliriz)

Back
X