Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Böyle strese girmektense keşke yapmasaydınız. Tutunma 48 saat içerisinde olurmuş fakat beta hcg 5. Günden sonra yükselmeye başlarmış Doktorum söyledi
Pazartesi kan veririm zaten belirtim yok pek ilaçlardan var varsada memlekete gideceğim eğer belirgin ağrılarım felan olsaydı bekleyecektim
Bende Pazartesi kan vericem negatif çıkarsa .ikinci adetimde yumurta toplatacağım iki ay üst üste .tekrar başlayacağım işlemlere. bu defa taze değil dondurmuş düşünüyorum .bu ilk tüp bebek denemesi acemi oldu biraz . yurtdışında yaşadığım için zor olucak ama değer (inşallah bunlara gerek kalmaz ) hiç belirtim yok dün belim hafif ağrıdı bugün birşey yok negatifim galiba

Bende Pazartesi kan vericem negatif çıkarsa .ikinci adetimde yumurta toplatacağım iki ay üst üste .tekrar başlayacağım işlemlere. bu defa taze değil dondurmuş düşünüyorum .bu ilk tüp bebek denemesi acemi oldu biraz . yurtdışında yaşadığım için zor olucak ama değer (inşallah bunlara gerek kalmaz ) hiç belirtim yok dün belim hafif ağrıdı bugün birşey yok negatifim galiba
Benim ikinciydi nasıl geldiniz peki yumurta toplama sürecinde baya kalmanız gerekir

Back
X