Kaçıncı gün embriyosuKızlar bir arkadaşın da 7. Günü transferde. İdrar testi bayağı pozitif. Yanılma payı varmi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün embriyosuKızlar bir arkadaşın da 7. Günü transferde. İdrar testi bayağı pozitif. Yanılma payı varmi ?
5. Gün 2 embriyoKaçıncı gün embriyosu
Yurtdisindan turkiyeye mi geldiniz yaptirmak icin canim ? Yoksa yurtdisinda mi yaptiriyorsunBende Pazartesi kan vericem negatif çıkarsa .ikinci adetimde yumurta toplatacağım iki ay üst üste .tekrar başlayacağım işlemlere. bu defa taze değil dondurmuş düşünüyorum .bu ilk tüp bebek denemesi acemi oldu biraz . yurtdışında yaşadığım için zor olucak ama değer (inşallah bunlara gerek kalmaz ) hiç belirtim yok dün belim hafif ağrıdı bugün birşey yok negatifim galiba
Ben yanılma payı olduğunu düşünmüyorum siz yaptınız mı test5. Gün 2 embriyo
Yurtdışından Türkiye ye geldimYurtdisindan turkiyeye mi geldiniz yaptirmak icin canim ? Yoksa yurtdisinda mi yaptiriyorsun
Evet bende yaptım bugün. Test yapanlar heveslendirdiBen yanılma payı olduğunu düşünmüyorum siz yaptınız mı test
Ne çıktıEvet bende yaptım bugün. Test yapanlar heveslendirdi
Yurtdisindan turkiyeye mi geldiniz yaptirmak icin canim ? Yoksa yurtdisinda mi yaptiriyorsun
erken idrar testi yaptım hafif silik çıktı yanılma payı varmıştır acaba
Bende hamileyim galiba inşallah yanılmıyorumdurKaçıncı gün embriyosu
İnşallah hamilesinizdirBende hamileyim galiba inşallah yanılmıyorumdur
Sonuç bu şekilde çıktı.Ne çıktı
Çıkmış baya hayırlısı olsunSonuç bu şekilde çıktı.
Bu kadar olumsuz dusunmeyin ya neler neler oluyor ne mucizeler cikmamasi cok normal suan da normal olmasa doktorlar o tarihleri verirdi test yapilmasi icin. Moralinizi bozmayinBence olsa çıkıyor ya ama sizin bugün 5. Gününüz değil mi hiç birsey mi çıkmadı
Amin teşekkür ederim ama bakalım doğru mu? İlaçlardan mi ? Sevinemedim kiÇıkmış baya hayırlısı olsun![]()
Ben de yurtdisindan geldim tedaviye baslayacagiz insallah. Yurtdisindan gelip yaptirmak daha zorlayici oluyor kisitli suremiz oldugu icin kucuk bir aksilikte ertelenme ihtimalininde varligi ekstra stres..Arkadaşlar şuan bende idrar erken idrar testi yaptım ikinci çizgim hafif çıktı acaba hamile olabilirmiyim fotoğraf çeksem görebilirmisiniz bilmiyorum eşimde gördü
Fotoğraf ta net çıkmıyor inşallah hamileyimdir yarın kan verice net belli olur silik pembe 3 dk çıktı çok heyecanlandım ama bilmiyorumResim atar mısınız bakayim
Evet gölge gibi görünüyor dikkatli bakınca. İnş 'ALLAH hamilesinizdir gönlünüze göre olsun dilerimFotoğraf ta net çıkmıyor inşallah hamileyimdir yarın kan verice
Sende hamilesin net belli inşallah hepimizin yüzü gülsünKızlar tekrar yaptım su da içmiştim ne diyorsunuz ya var mı
Ya inşallah elim felan titriyor 4 yıldan beri uğraşıyoruzSende hamilesin net belli inşallah hepimizin yüzü gülsün