Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Bende Pazartesi kan vericem negatif çıkarsa .ikinci adetimde yumurta toplatacağım iki ay üst üste .tekrar başlayacağım işlemlere. bu defa taze değil dondurmuş düşünüyorum .bu ilk tüp bebek denemesi acemi oldu biraz . yurtdışında yaşadığım için zor olucak ama değer (inşallah bunlara gerek kalmaz ) hiç belirtim yok dün belim hafif ağrıdı bugün birşey yok negatifim galiba
Yurtdisindan turkiyeye mi geldiniz yaptirmak icin canim ? Yoksa yurtdisinda mi yaptiriyorsun

Eklentiler

• 20210815_180414.webp
    20210815_180414.webp
    26 KB · Görüntüleme: 95
Bence olsa çıkıyor ya ama sizin bugün 5. Gününüz değil mi hiç birsey mi çıkmadı
Bu kadar olumsuz dusunmeyin ya neler neler oluyor ne mucizeler cikmamasi cok normal suan da normal olmasa doktorlar o tarihleri verirdi test yapilmasi icin. Moralinizi bozmayin

Arkadaşlar şuan bende idrar erken idrar testi yaptım ikinci çizgim hafif çıktı acaba hamile olabilirmiyim fotoğraf çeksem görebilirmisiniz bilmiyorum eşimde gördü
Ben de yurtdisindan geldim tedaviye baslayacagiz insallah. Yurtdisindan gelip yaptirmak daha zorlayici oluyor kisitli suremiz oldugu icin kucuk bir aksilikte ertelenme ihtimalininde varligi ekstra stres..
Insallah sizin tutmustur testiniz pozitifmis 😍

Back
X