Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Merhabalar, dün transferim oldu da transfer sırasında kateter kısa geldi iki sefer değişim embriyolarım aktarıldı falan biraz tantana yaşandı. Sonra transferin zor oldu dikkat et dediler. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda. Daha önce tecrübe edip sonucu nasıl oldu cevap yazarsanız sevinirim arkadaşlar 🥺
Ben öyle bir şey yaşamadım ama embriyolar sağlıklıysa her zorluğu atlatırlar😌

Merhaba tabii ki haberleşelim. İnşallah en az 1 tanesi sağlam gelir sizinde .. ben hep 1 tane gelsin razıyım çoğunda gözüm yok dedim hepsi sağlam geldi:))) benim pgt sonucum bir haftada geldi. İspanya'daki şirket İstanbul' da da laboratuvar açmış şansımıza:)
Mrb, bende göndereceğim size fiyat kac denildi acaba

Bence 10. Güne kadar tekrarlayın zaten olsa çıkıyor günden güne koyuluğun artması gerek ben yarın yaptıracağım test
Ben de sabah ilk işim kandan test yaptırmak ben daha öncede hamilelik yaşadım pozitif görmek kalp atışını duymak sağlıklı ilerlemesi ben 8+5 kürtaj oldum

Bence 10. Güne kadar tekrarlayın zaten olsa çıkıyor günden güne koyuluğun artması gerek ben yarın yaptıracağım test
Yarın kandan baktırırım çıkmazsa Cumartesi doktorum çağırmıştı kan vermem için tekrar o zaman veririm bir daha test almayı düşünmüyorum varsa var yoksa yok

Öncelikle hayırlı olsun, inş 'ALLAH pozitif sonuç alırsınız 🤲
Bende 9 ağustosta transfer oldum.
Dondurulmuş transfer mi oldunuz? Kacinci gün embriyosu ? 1 mi 2 tane mi ? Belirtileriniz var mı?
(Ay biliyorum fazla sordum ama birlikte beklerken belki konuşarak daha çabuk vakit geçirebiliriz)
7agustos 3. Gün karın agrım devam ediyor

Back
X