Ovitrelle ismi.İğnenin ismi neydi?
Bende transferin 4. Günü yaptım iğneyi acaba onun etkisi mi diye sevinemedim bi türlü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovitrelle ismi.İğnenin ismi neydi?
Bende transferin 4. Günü yaptım iğneyi acaba onun etkisi mi diye sevinemedim bi türlü
Bende gonapeptyl yapmıştım.Ovitrelle ismi.
Aralarında çok fark olduğunu sanmıyorum. Bir arkadaş daha vardı sonuç bekleyen ondan henüz haber yok sanırımBende gonapeptyl yapmıştım.
Test sonucu çıktı mıAynen bakın sizin ne güzel çocuğunuz da var annesiniz inşallah bizde o duyguları tadarız
Hayır bekliyorum ben bir sorun çıkmış hastane sistemindekiTest sonucu çıktı mı
Güzel haberler inşallahHayır bekliyorum ben bir sorun çıkmış hastane sistemindeki
İnşallah ya iyice stres oldum testi de bir türlü yaptıramadık aile hekimliğime gittik kapalı iki yere gittik em son hastaneye gittik Bursa’da işte sistem gitti normalde hemen çıkıyorduGüzel haberler inşallah
Stresi çok kötüİnşallah ya iyice stres oldum testi de bir türlü yaptıramadık aile hekimliğime gittik kapalı iki yere gittik em son hastaneye gittik Bursa’da işte sistem gitti normalde hemen çıkıyordu
İnşallah güzel haberler verirsinizHayır bekliyorum ben bir sorun çıkmış hastane sistemindeki
Bir şans diyorsun yaniBenim bir arkadaşım 8. Gün kanda çıkmadı. 14. Gün kan verdi hamile çıktı. O sebeple söyledim.
RABBIM inş ' ALLAH bu yolda çırpınan herkese nasip etsin. Ben 3 gündür idrar testi yapıyorum pozitif ama ilaçlardan diye düşünüyorum kan vermeden sevinmiyorum.
Aynen öyle diyorum. Çünkü örneği çokBir şans diyorsun yani
Hadi gözün aydınDeğerim 52 çıkmış
7. Günümdü bugün Allahım inşallah devam ederHadi gözün aydın
Ümidimi kesmiştim tekrar bir Ümit ama şunu anlıyorum tüp bebekte idrar testine inanmıyorumAynen öyle diyorum. Çünkü örneği çok
Hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah çok sevindim senin adınaDeğerim 52 çıkmış
Tebrik ederim inşallah artarak devam ederDeğerim 52 çıkmış
Aminnnn7. Günümdü bugün Allahım inşallah devam eder
İnşallah artarak devam eder sizinki de benim gibiydi inşallah pozitif çıkarAminnnn
Ah inş 'ALLAHİnşallah artarak devam eder sizinki de benim gibiydi inşallah pozitif çıkar![]()