Bence varÜstteki dünkü alttaki bugünkü varmi koyulasma emin değilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence varÜstteki dünkü alttaki bugünkü varmi koyulasma emin değilim
İnşallah öyledir bilemiyorumYerleşme kanaması gibi birsey mi acaba ? Umarım hersey yolunda gider
Ah inş 'ALLAH vardırBence var![]()
Tekrar kan verecek misiniz ?İnşallah öyledir bilemiyorum![]()
Evet yarın vereceğim yine merak ediyorum çünküTekrar kan verecek misiniz ?
Sonucu doktorunuza söylediniz mi ? Tekrar test istedi mi ?Evet yarın vereceğim yine merak ediyorum çünkü
Söyledim 4 gün sonra istedi ama ben yarın yaptıracağım utanmasam şimdi yaptırırım belirti olmasa yok diyorum olsa niye var diyorumSonucu doktorunuza söylediniz mi ? Tekrar test istedi mi ?
2 günde bir artiyormuş beta daha çok kafa karıştırıcı olmasın yarın yaptirincaSöyledim 4 gün sonra istedi ama ben yarın yaptıracağım utanmasam şimdi yaptırırım belirti olmasa yok diyorum olsa niye var diyorum
dün yaptırmıştım yarın ikinci gün Sizin kaçıncı denemenizdi2 günde bir artiyormuş beta daha çok kafa karıştırıcı olmasın yarın yaptirinca
Benim ilk denemedün yaptırmıştım yarın ikinci gün Sizin kaçıncı denemenizdi
Hayırlısı benim çok umudum yoktu ama şaşırdım ilk defa bugün o lekelenme belirtisi ve adet olacak gibi his yaşadım bugün sekizinci günüm adet olacak gibi hissediyorum dün felan hiç birşeyim yoktuBenim ilk deneme
İnş ' ALLAH bebeğin yerleşme kanamasidir o lekelenme. Benimde 8. Günüm bende adet olacak gibiyim ama daha hafif belirtiler ileHayırlısı benim çok umudum yoktu ama şaşırdım ilk defa bugün o lekelenme belirtisi ve adet olacak gibi his yaşadım bugün sekizinci günüm adet olacak gibi hissediyorum dün felan hiç birşeyim yoktu
Siz normalde proluton depox kullanıyor musunuz yoksa sadece lekelenmeden dolayı mı kullandınız?Hayırlısı benim çok umudum yoktu ama şaşırdım ilk defa bugün o lekelenme belirtisi ve adet olacak gibi his yaşadım bugün sekizinci günüm adet olacak gibi hissediyorum dün felan hiç birşeyim yoktu
İnşallahİnş ' ALLAH bebeğin yerleşme kanamasidir o lekelenme. Benimde 8. Günüm bende adet olacak gibiyim ama daha hafif belirtiler ile
Hayır kullanmıyorum sadece lekelenme okursa kullanın dediler birde transfer olduğumda hemşire yapmıştıSiz normalde proluton depox kullanıyor musunuz yoksa sadece lekelenmeden dolayı mı kullandınız?
Benimde 2 embriyoİnşallahBenim iki taneydi belki o yüzden
Ben transferden önce başladım 3 günde 1 kez kullanıyorumHayır kullanmıyorum sadece lekelenme okursa kullanın dediler birde transfer olduğumda hemşire yapmıştı
Herkesin tedavisi farklı ilerliyor bence ben ilkinde hergün kullanıyordumBen transferden önce başladım 3 günde 1 kez kullanıyorum
Sonucumuz güzel olsunda önemli olan oHerkesin tedavisi farklı ilerliyor bence ben ilkinde hergün kullanıyordum