Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Merhaba dondurulmuş embriyonun şansı yüzde 10 daha fazlaymış tazeden.. rahminiz dinlenip, vücudunuz aldığınız hormonlardan arındığı için... tazeyi önermiyor çoğu doktor..
Benm dojtorda tam tersini söyledi dondurulunca sonra cozulunce hasara ugrayabiliyormus bende havuz sistemi uygulansın istiyorum ama bizim düşüncemizi önemsemiyor bzm doktor zaten yumurtam çok az yaşdan dolayı bu üçüncü deneme olacak 3)4 aydır yumurtam oluşmuyor du bu ay iki tane oldu toplansın istirum

Benim de amh 0.01
Bu ikinci denemem ilkinde 1 yumurta toplanabilmişti ve döllenme bile olmamıştı çok kalitesizdi yumurta. Şimdi 2 tane oldu çok şükür
Bnmde öyle oldu ilk toplamada bir yumurta oldu döllenmeden bozulmuş şimdi iki yumurta göründü Cedrodite kullanıyorum ikinci toplamada ücret alınıyor mu

Bende 16 sında oldum 3.gün embriyosu. Her hangi Bi belirti varmı? Benim daha belli olmaz yaa. Cuma gebelik kan testi için randebu verdiler ama heycandan nasıl geçecek.
9.günüm benim İnanın ne karın ne kasık ağrısı var hiç hissetmiyodum inanamadım zaten dün. Sizin daha da erken belirtiye takılmayın 🤗 kendine dikkat et yeter🤗 beklemek çok zor evet ama belirti falan arayıp durduğumuzdan biraz da😅 takmayıp keyfime baksam daha iyiymiş ben modum düşük bekledim hep. Açın film falan izleyin

9.günüm benim İnanın ne karın ne kasık ağrısı var hiç hissetmiyodum inanamadım zaten dün. Sizin daha da erken belirtiye takılmayın 🤗 kendine dikkat et yeter🤗 beklemek çok zor evet ama belirti falan arayıp durduğumuzdan biraz da😅 takmayıp keyfime baksam daha iyiymiş ben modum düşük bekledim hep. Açın film falan izleyin
Bende çok fazla takmıyorum artık biraz alıştım gibi. Cuma gününü düşünmemeye çalışıyorum. Düşündükçe heycan basıyor 😊. Kitap, dizi, film, voleybol maçları, arasında dönüp duruyorum. 🥰
Sizin adınıza da çok sevindim İnş hep güzel haberler alırsınız.

Benimde bugün 6. Günüm ve covid oldum:KK43:( inşallah gelişimine tutunmasına bi etkisi olmaz:KK43:( bende de belirti yok işk bi kaç gün kasık batması oldu şimdi de sadece sol kasığıma bastırınca doluluk hissettim hafif ağrı gibi de nedir acaba?🤷‍♀️ Hayırlısıyla tutunmuş olsunlar inşallah🙏🙏

kızlar belirtileriniz var mı ne durumdasınız benim 4.günüm ama ara ara kasık ağrısı dışında hiçbir belirtim yok
4. Ve 5. Gün bende de kasık ağrısı oldu üşüme birde ağustosun ortasında üzerime bişey almadan duramadım. İnşllh tutunuyordur 🌺

Merhabalar,
Ben doğal (naturel) transfer oldum. İlaçsız derken hiç ilaç kullanmadım değil elbette kullandım.
Adet oldum adet bittikten sonra yumurta takibine gittim. Yumurtalar belli bir büyüklüğe geldiğinde Doktorum lh e2 progesteron tahlili istedi 3 gün boyunca. 3. Gunun sonunda catlatma ignesi oldum. İğne olduğum gün;
Progestan fitil ( Günde 6 tane)
Monodoks
Prednol
Duphaston kullandım.
Transfer gününden 2 gün önce fitili bıraktım proluton depox iğneye geçtim.
Bu arada naturel transferde rahim kalınlığının adet sonrası doğal yoldan olmasını sağlıyorlar.
Transfer günü ilaclarimdan duphaston ve prednolü içtim. Transferim oldu. Transferin 4. Günü gonopeptyl iğne vuruldum. Transfer sonrası da ;
Prednol ve monodoks u bıraktım.
Enox kan sulandirici iğne
Corasprin
Folibol folik asit
Duphaston kullandım.
Bugün transferimin 10. Günü kan verdim pozitif sonuç aldım.
Naturel transferde şans daha yüksek oluyor yani en azından Doktorum ilaçlı transfere göre tutunma şansının daha yüksek olduğunu söyledi.
Ayrıntılı anlattım fakat aklınıza takılan birsey olursa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.
Kan sulandırıcı iğne yaptırmanızın özel bir sebebi var mıydı acaba? Bana vermedi mesela doktorum, sizde pıhtılaşma değerlerinde birşey mi gördü acaba

Kan sulandırıcı iğne yaptırmanızın özel bir sebebi var mıydı acaba? Bana vermedi mesela doktorum, sizde pıhtılaşma değerlerinde birşey mi gördü acaba
Hayır özel bir sebebi yok doktorum transfer sonrası herkese reçete edilen rutin bir ilaç olduğunu söylemişti

kızlar belirtileriniz var mı ne durumdasınız benim 4.günüm ama ara ara kasık ağrısı dışında hiçbir belirtim yok
Transfer yapılalı 1 hafta oldu. Ara ara bel ağrısı oldu. Ama galiba yatmaktan oda. Ni ara bacaklarım da garip Bi ağrım oldu 5.gün damarlarım patlayacak gibi. Bazen de sol kasığıma ince Bi sızı giriyor çıkıyor gibi başka da Bi belirti yok şuanda.

Transfer yapılalı 1 hafta oldu. Ara ara bel ağrısı oldu. Ama galiba yatmaktan oda. Ni ara bacaklarım da garip Bi ağrım oldu 5.gün damarlarım patlayacak gibi. Bazen de sol kasığıma ince Bi sızı giriyor çıkıyor gibi başka da Bi belirti yok şuanda.
bendede benzerişeyler var canım ğöğüs hassasiyeti falan var mı sizlerde

Back
X