- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.857
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynı saatte yapılması gerekiyor ben öyle yapıyorumkızlar bu progestan iğneler her gün aynı saatte mi yapılacak
saat kaçta yapıyorsun peki hemşire bana geçe bırakma 15.00 gibi gel dedi geç gitmiştimEvet aynı saatte yapılması gerekiyor ben öyle yapıyorum
Benim iki tane yaptığım iğne var bir oksopar onu saat 15;20 gibi diğeri prolutex onu da saat 7 de yapıyorumsaat kaçta yapıyorsun peki hemşire bana geçe bırakma 15.00 gibi gel dedi geç gitmiştim
Ayy inşallah güzel haberi verebilirimGüzel haberlerını alınca beni de etıketlersen sevınırım benım de eylulde transferim olacak bu ayayrıca iki doz biontech de korumaya yetmiyor anlaşılan Allah korusun hepımızı
ay seninki iyiymiş ya canım göbekten olsa ben de yaparım alıştık göbekten vurmaya valla :)Benim iki tane yaptığım iğne var bir oksopar onu saat 15;20 gibi diğeri prolutex onu da saat 7 de yapıyorumikiside göbekten
Evet o iğneyi baya zor bulduk eğer o olmasaydı kalçadan progesteron alacaktık bulduk meysekiay seninki iyiymiş ya canım göbekten olsa ben de yaparım alıştık göbekten vurmaya valla :)
ben de dr sorayım bakalım yarın bu durumuEvet o iğneyi baya zor bulduk eğer o olmasaydı kalçadan progesteron alacaktık bulduk meyseki![]()
Bence her doktor farklı ilaç veriyor çünkü ilk transferde her gün kalçadan iğne yapıyordukben de dr sorayım bakalım yarın bu durumu
8. Gün çıktı5. Gun embriyosunda bile daha geç çıkabiliyor.
4 gun surekli yattim. Sadece tuvalete kalktim. Ne yemek ne de temizlik yaptim. Kayinvalidem yanimdaydi. Sonrasindaki gunler de, 12.gune kadar ara ara kalkip evde dolastim. Yurudum. Arabaya binmedim ama cok sallar diye. 3 ayi atlatana kadar cok da is yapmayi dusunmuyorum ben. Imkaniniz varsa, yapmayin. Iciniz rahat etsin. Asilamalardan sonra hemen ayaga kalktim dolandim ama hicbir faydasini goremedim. Bu sefer anam-babam usulü yattim. Doktorlar cok da yatmayi onermiyo. Dengelemeye calistim evin icinde, yavas hareketlerle:) ne güzel naptın transferden sonra sürekli yattın mı peki gezdin mi ara ara yemeği ne yaptın
4 gün sürekli yattım derken evde yürüyüş yapıp yapıp dinlendiniz dimi canım kan akışı olsun diyorlar ya ben de iş falan yapmıcam sadece yemek yaparım mecbur kaldıkça o da4 gun surekli yattim. Sadece tuvalete kalktim. Ne yemek ne de temizlik yaptim. Kayinvalidem yanimdaydi. Sonrasindaki gunler de, 12.gune kadar ara ara kalkip evde dolastim. Yurudum. Arabaya binmedim ama cok sallar diye. 3 ayi atlatana kadar cok da is yapmayi dusunmuyorum ben. Imkaniniz varsa, yapmayin. Iciniz rahat etsin. Asilamalardan sonra hemen ayaga kalktim dolandim ama hicbir faydasini goremedim. Bu sefer anam-babam usulü yattim. Doktorlar cok da yatmayi onermiyo. Dengelemeye calistim evin icinde, yavas hareketlerle
4 gun min. Hareket. Zaten ilk gun ve gece merkezde gecti. Sonra da evin icinde yurudum saatte bir kalkip. Yavas yavas ama. Yavas hareketlerle hep.4 gün sürekli yattım derken evde yürüyüş yapıp yapıp dinlendiniz dimi canım kan akışı olsun diyorlar ya ben de iş falan yapmıcam sadece yemek yaparım mecbur kaldıkça o da
anladım canım benim iğnelerim var onları yaptırmaya gidicem hep mecbur4 gun min. Hareket. Zaten ilk gun ve gece merkezde gecti. Sonra da evin icinde yurudum saatte bir kalkip. Yavas yavas ama. Yavas hareketlerle hep.
Bol şans diliyorum.inşallah güzel haberi bize verirsiniz. Pozitif düşünmek lazım bence bazen çok iyi dedikleri embriyo tutunamıyor. benim de orta kaliteydi keseyi gördüm inşallah Allah’ım sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder.Herşey olucağına varıyor sizin için de hayırlısı olsun bugünMerhaba herkese,
Yarın 16.00 da kan testi vercem. Kendim evde hiç test yapmadım. Çok heycanlıyım. Dünden beri biraz olumsuza alıştırdım kendimi içine öyle doğdu son zamanlarda. Orta kalitedeydi zaten tek embriyom. (diğeri büyüme olmadığı için dondurmamışlar). Biraz düşününce doktorun söylediklerini şimdi anlıyorum çok ümitli değil gibiydi.Geçen sene kendiğilimden hamile kalmıştım ama düşük olmuştu. Doktor bana kalitesiz Bi embriyoymuş ki düşmüş demişti. Şimdi bu embriyomda orta kalite olunca pek heveslenemedim.
Bakalım ben hep hayırlsı olsun. Hayırlı Bi anne, iyi Bi anne olacaksam VE çocukda hayırlı, sağlıklı olacaksa Allah nasip etsin diye dua ettim.
Yarın hayırlı ve sağlıklı haberler almam dileğiyle. Dua ederseniz sevinirim
Kan testi pozitif çıkanlara da topluca hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla büyürler ve doğum yaparsınız.