Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Merhaba herkese,
Yarın 16.00 da kan testi vercem. Kendim evde hiç test yapmadım. Çok heycanlıyım. Dünden beri biraz olumsuza alıştırdım kendimi içine öyle doğdu son zamanlarda. Orta kalitedeydi zaten tek embriyom. (diğeri büyüme olmadığı için dondurmamışlar). Biraz düşününce doktorun söylediklerini şimdi anlıyorum çok ümitli değil gibiydi.Geçen sene kendiğilimden hamile kalmıştım ama düşük olmuştu. Doktor bana kalitesiz Bi embriyoymuş ki düşmüş demişti. Şimdi bu embriyomda orta kalite olunca pek heveslenemedim.

Bakalım ben hep hayırlsı olsun. Hayırlı Bi anne, iyi Bi anne olacaksam VE çocukda hayırlı, sağlıklı olacaksa Allah nasip etsin diye dua ettim.
Yarın hayırlı ve sağlıklı haberler almam dileğiyle. Dua ederseniz sevinirim 🤗🥰

Kan testi pozitif çıkanlara da topluca hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla büyürler ve doğum yaparsınız.
Rabbim hayırla olumlu haberler aldırsın yüzünü güldürsün inşallah 🤲🤲

Bol şans diliyorum.inşallah güzel haberi bize verirsiniz. Pozitif düşünmek lazım bence bazen çok iyi dedikleri embriyo tutunamıyor. benim de orta kaliteydi keseyi gördüm inşallah Allah’ım sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder.Herşey olucağına varıyor sizin için de hayırlısı olsun bugün
Teşekkür ederim. İnşallah hayırlı güzel haberler alırım 🥰. Sizede hayırlı olsun.

Merhaba herkese,
Yarın 16.00 da kan testi vercem. Kendim evde hiç test yapmadım. Çok heycanlıyım. Dünden beri biraz olumsuza alıştırdım kendimi içine öyle doğdu son zamanlarda. Orta kalitedeydi zaten tek embriyom. (diğeri büyüme olmadığı için dondurmamışlar). Biraz düşününce doktorun söylediklerini şimdi anlıyorum çok ümitli değil gibiydi.Geçen sene kendiğilimden hamile kalmıştım ama düşük olmuştu. Doktor bana kalitesiz Bi embriyoymuş ki düşmüş demişti. Şimdi bu embriyomda orta kalite olunca pek heveslenemedim.

Bakalım ben hep hayırlsı olsun. Hayırlı Bi anne, iyi Bi anne olacaksam VE çocukda hayırlı, sağlıklı olacaksa Allah nasip etsin diye dua ettim.
Yarın hayırlı ve sağlıklı haberler almam dileğiyle. Dua ederseniz sevinirim 🤗🥰

Kan testi pozitif çıkanlara da topluca hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla büyürler ve doğum yaparsınız.
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz:dua: Benimde 10. günüm bugün hep olumsuz düşünüyorum yine olmadı diye düşünüyorum malum 2 negatif tedavi yaşayınca. Hakkımızda hayırlısı inşallah

İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz:dua: Benimde 10. günüm bugün hep olumsuz düşünüyorum yine olmadı diye düşünüyorum malum 2 negatif tedavi yaşayınca. Hakkımızda hayırlısı inşallah
aslında test yapabilirsiniz kanda da çıkar var mı herhangi bir belirtiniz

aslında test yapabilirsiniz kanda da çıkar var mı herhangi bir belirtiniz
evet ama korkuyorum, belirtim yok aslında sadece bugün adet olacakmışım gibi kasığımda böyle bir gerilemeler hafif sızılar oluyor. Geçen seferde böyle olmuştu adet olacakmışım gibi hissetmiştim negatifti. test günümde 30 Ağustos o günü bekleyip artık neyse sonuç öğreniyim diyorum :( siz ne durumdasınız?

evet ama korkuyorum, belirtim yok aslında sadece bugün adet olacakmışım gibi kasığımda böyle bir gerilemeler hafif sızılar oluyor. Geçen seferde böyle olmuştu adet olacakmışım gibi hissetmiştim negatifti. test günümde 30 Ağustos o günü bekleyip artık neyse sonuç öğreniyim diyorum :KK43: siz ne durumdasınız?
bende de belirti yok desem yeridir bel ağrım oluyor arada kasık ağrım oluyor yarın 8.günüm kan vereceğim korkuyoruz ama mecburuz canım

bende de belirti yok desem yeridir bel ağrım oluyor arada kasık ağrım oluyor yarın 8.günüm kan vereceğim korkuyoruz ama mecburuz canım
Evet mecburuz tabiki, ben bide covid oldum karantinadayım 4 Eylül'de bitiyor. 30 Ağustos'ta arıcam 112 'yi test talep edicem bakalım gelicekler mi bilmiyorum. Gelmezlerse 04 Eylül'de yaptırabilicem

Malesef sonuç negatif. Hissettim son 3 günde ama vermeye giderken olcak ya demiştim. Ama olmadı. Çok üzüldüm. Tekrar deneyelim diyor doktor ama şuan bilemiyorum. Napcam bilmiyorum. Biraz ara versem daha sağlıklı gibi.

Teşekkür ederim herkese

Arkadaşlar akıntılarınız devam ediyor mu? Ben de hafif sarı akıntılar var. Eskiden de çok olurdu akıntım ama rengi bunun bir tık sarı gibi acaba progesteron fitilden mi?

Malesef sonuç negatif. Hissettim son 3 günde ama vermeye giderken olcak ya demiştim. Ama olmadı. Çok üzüldüm. Tekrar deneyelim diyor doktor ama şuan bilemiyorum. Napcam bilmiyorum. Biraz ara versem daha sağlıklı gibi.

Teşekkür ederim herkese
Canım çok üzüldüm 😔😔 öncelikle psikolojimizin iyi olması gerek bunu biliyorsun. Kendine zaman tanı. Sevdiğin şeylere yönel rahatlayınca daha güzel olacak Allah’ın izniyle. Kaçıncı denemen bilmiyorum ama buradan okuduğum kadarıyla tutmama durumlarında ek test ve işlemler yapılıyormuş oranı artırmak için. Bilgili arkadaşlar daha iyi anlatacaktır

Canım çok üzüldüm 😔😔 öncelikle psikolojimizin iyi olması gerek bunu biliyorsun. Kendine zaman tanı. Sevdiğin şeylere yönel rahatlayınca daha güzel olacak Allah’ın izniyle. Kaçıncı denemen bilmiyorum ama buradan okuduğum kadarıyla tutmama durumlarında ek test ve işlemler yapılıyormuş oranı artırmak için. Bilgili arkadaşlar daha iyi anlatacaktır
Teşekkür ederim. Evet önemli olan psikoloji şuanda. Hafta içi gidip görüşcem Bi doktorla bakalım neler diyecek. İlk denememdi tüp bebek.

Çok üzüldüm canım gerçekten ne desek boş ama sakın ümidini kırma doktorunla görüş mutlaka bir sonraki tedavin için başka bir yöntem uygulayacaktır, bazen de ne yapsan da hiç bir sorun olmasa da nasip, hayırlısını dile, İnşallah hayırlı zamanda gelecektir buna inan

Back
X