Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

kızlar selam benim ilk transferim olucak 2 eylülde 5.gün emriyolarım var ama tek çift koydurma olayını doktor bize bıraktı tek koydurup hamile kalan varmı

Bende öyle vardi da bugün ki biraz rengi değişikti ne kahve ne beyaz arasi birsey ara ara kramlar da tekrar olmaya başladı sizde de varmi bu durumlar ins tutunuyorlardir kuzucuklar🤲
Kramp hep var bende de ama rahatsiz etmiyor, hafif hafif. Sizin transfer hangi gun olmustu, kacinci gun embriyosuydu?

Bu gun test gunumdu. 13. Gun. 2 adet 3. Gun donmuş embriyo transfer edilmişti. Sonuç <2 yani 2 bile değil. Tup bebek merkezi ilaclarimi ignelerimi kesmemi soyledi. Inşallah sizinki pozitif olur.
Çok üzüldüm gerçekten Allah inşallah tez zamanda kucağınızı doldurmayı nasip etsin🙏🙏 benimde negatif oldu maalesef karantinada olduğum için kan testi yapamıyorım idrar testi yaptım dün akşam ve bu sabah negatif çıktı merkezim ilaçları bırakmamamı söyledi yarın sabah tekrar idrar testi yapıcam sonuca göre doktor bırak derse bırakıcam ilaçları ama olsa çıkardı zaten😔😔

Çok üzüldüm gerçekten Allah inşallah tez zamanda kucağınızı doldurmayı nasip etsin🙏🙏 benimde negatif oldu maalesef karantinada olduğum için kan testi yapamıyorım idrar testi yaptım dün akşam ve bu sabah negatif çıktı merkezim ilaçları bırakmamamı söyledi yarın sabah tekrar idrar testi yapıcam sonuca göre doktor bırak derse bırakıcam ilaçları ama olsa çıkardı zaten😔😔
Kanda gorene kadar birakmayin. Bana birak demelerine ragmen birakmakta zorlandim. Idrara daha geç geçiyor. Inşallah vardir.

Kızlar bugün transferimin 6. günü ben işbaşı yaptım. Benim gibi böyle erken işe başlayan var mı? Oturarak çalışıyorum ama yine de korkuyorum bişey olacak diye

Gunaydin kizceler benimde 6.günü cok şükür hersey yolunda gibi hala ara ara bel ve kasik agrisi oluyor birde fazla duygusal ve gergin oldum arada esime patliyorum ☺ sonrada siz etkilenmeyin diyorum kuzulara ins tutunmuslardir ben dayanamayip idrar testo yaptim dün 2.cizgi cok ama.cok silik çıktı belli belirsin ee tabi cok erken oldu aslinda embriliyogum 7.gün kanda baktirabilirsiniz demisti ama bakalim belki yarin baktiririm yada bugün 😀

Bugün transferimizin 7. günü. Nasıl gidiyor kızlar belirtilerde bir değişiklik oldu mu sizde?
Efolis ben sizinde 26si diye aklimda kalmis sizin ayni günü de mi sayıyorlar bizim transfer günü sayılmadı ertesi gün 1dediler geçen de yazmistim ama bugun 6.günümüz bizim o yuzden ama sanırım sizin farkli dediler hep bir gün önceden gidiyrsunuz😊

Efolis ben sizinde 26si diye aklimda kalmis sizin ayni günü de mi sayıyorlar bizim transfer günü sayılmadı ertesi gün 1dediler geçen de yazmistim ama bugun 6.günümüz bizim o yuzden ama sanırım sizin farkli dediler hep bir gün önceden gidiyrsunuz
Aaa evet hatırlıyorum :D Evet aynen perşembe 1 gibi düşünüyorum burdakiler de hep öyle hesap ediyolar ya ondan etkilenmiş olabiliriz sizin mantık daha doğru aslında :) Transferin 7. günü tutunma oluyormuş 3.gün embriyolarında diye duymuştum. Tutunduğunda da kahverengi lekelenme filan oluyormuş ama bende yok :( Test yapmaya şuan asla yüreğim yetmez helal olsun valla size :)

Back
X