Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Peki sislikle pozitifin arasındaki ilişkiyi çok merak ettim 😃 ne kadarlık hamilesiniz
Ben düşük yaptım ama düşüğümün tabiki onla bi alakası yok 😊 valla bi ilişki araştırmadm ama rahim içi kalınlaşıp genişlediği için olabilir. Bazı arkadaşlar doktorlarına danışmış fitik tahrişi olabilir demişler ama bilmiyorm

Arkadaşlar 30 ağustos transfer tarihim sorum şu çok sık idrara ckiyorum özellikle geceleri sürekli sıkışıklık hissi ile uyanıp wcye koşuyorum sonra tekrar vs.. bu durumu yaşayan var mi? Birde fitili koyarken önceleri yoktu smdi bariz elime şişlik geliyo iç tarafta üstten zor ittiriyorum bu tarz bişey yaşayan var mı ele gelen şişlik?
Merhaba, ben de ilk tüp bebek tecrübemi yaşıyorum, dilerim Allah'ım 'dan herkesin kucağına evladını vermeyi nasip etsin🙏 Benim de transferim 31 Ağustos 'ta yapıldı ve 3. Gün embriyosu Allah'ım nasip ederse 13 eylülde öğreneceğiz. Bu bahsettigin tüm sıkıntıları ben de yaşıyorum. Umarım her şey güzel sonuçlanır.🙏🤲 Allah'ım evlat isteyen herkese nasip etsin🙏🌹

Kızlar bugün transferimin 11. günü, kan testi verdim beta HCG 25 çıktı. Sizce normal mi değerim? hamile miyim
Doktorunla görüştün mü? 2 gün sonra tekrarlaman daha sağlıklı olcaktır ama şu an bebiş görünüyor. 😇 İnşallah sağlıcakla ilerler 💕🤲🏼

Benim de erken gebelik negatif kaset test silik çıktı
Kan verin mutlaka. Bana da şimdi beta değerim düşük gelmeye başladı. Doktorum değerin iyi yazdı ama millet 11. günde 200-300lü değerler yakalamış kafam karıştı

Kan verin mutlaka. Bana da şimdi beta değerim düşük gelmeye başladı. Doktorum değerin iyi yazdı ama millet 11. günde 200-300lü değerler yakalamış kafam karıştı
Rahat ol stres yapma. Geç tutunmuş bebisin 😍 kaç tane transfer yapildi

2 tane yapılmıştı ama belli ki biri kalmış kalmışsa o da tabi :KK43:
5nci gün embriyosu bile 12nci gün güzel değerler de çıkıyor 3ncü gün embriyosu sizinki sanırım 10ncu gününüz 12nci gün 50 14 gün 100 olursa değer gayet normaldir merak etmeyin Rabbim en güzelini versin inşallah

Ben düşük yaptım ama düşüğümün tabiki onla bi alakası yok 😊 valla bi ilişki araştırmadm ama rahim içi kalınlaşıp genişlediği için olabilir. Bazı arkadaşlar doktorlarına danışmış fitik tahrişi olabilir demişler ama bilmiyorm
Geçmiş olsun inşallah kısa zaman da tekrar sağlıklı bir şekilde pozitifi görürsünüz.

Back
X