- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 35
İnsallahBugün zaten 12. Güninşallah pozitifi görürüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallahBugün zaten 12. Güninşallah pozitifi görürüm
Transfer öncesinde başladım ben hala devam ediyorum canımkızlar transfer sonrası oksapar mı kullanıyorsunuz?
evetkızlar transfer sonrası oksapar mı kullanıyorsunuz?
Benim transfer sonrası 3.haftada oldu heralde daha yeni geçen haftaydı. Sizin erken olmuş daha sonuç öğrenmeden heraldeTransferin kaçıncı gününden itibaren şişliği farkettiniz. Benim ya 7 ya da 8. Gunumde hissettim.
bana ikisi de verildi pıhtılaşma sorunum yok canım.. test verdim sonuç çıkmadı yarın çıkıcakpıhtılaşma ile alakalı test yaptırmadım ben bana dırek oksapar verildi,,eğer pıhtılaşma sorunum yoksa coraspirin ile devam edebilriz dediler şimdi velevki gebeliğimiz devam ediyor hangisi ile devam edicez? Z zeynokoloji siz test yaptıracaktınız yaptırdınz mı?
Zaten tahmin ediyordun cnm evet çok üzücü gerçekten hayırlısı tahmin etsen bile negatif olması üzücüÖyle tabi hayırlısı. Dondurulmuş 2 tane kaldı. Kanser geçmişim olduğu için tekrar yumurta geliştirici tedavi göremembu yüzden transfer sonrası benim için çok önemli
Kızlar moralim çok bozuk. Malesef kan sonucum negatif çıktı... Boğazım düğüm düğüm![]()
Ah canim yaa inan ben de paylasiyorum uzuntunuKızlar moralim çok bozuk. Malesef kan sonucum negatif çıktı... Boğazım düğüm düğüm![]()
Bu 3 yada 5 gün embriyosu be demek acaba açıklayabilir misiniz bana5nci gün embriyosu bile 12nci gün güzel değerler de çıkıyor 3ncü gün embriyosu sizinki sanırım 10ncu gününüz 12nci gün 50 14 gün 100 olursa değer gayet normaldir merak etmeyin Rabbim en güzelini versin inşallah
Yumurta ve spermi birleştirdikten sonra geldikleri 3. Günde yada 5. Günde transfer ederler. 5.güne gelen embriyolar gelişimini daha fazla tamamlamış olduğu için bölünmesi daha çok olduğu için test süreci daha erken gelir. Ama 3.gün olan rahme yerleştirildikten sonra da 5nci güne kadar bölünmesini tamamlar ve devam eder 2 günlük fark var yani arada. İkisi de bebiş ama birinin gelişimi dışarda daha tamamlanmış oluyoBu 3 yada 5 gün embriyosu be demek acaba açıklayabilir misiniz bana
Çok teşekkür ediyorumYumurta ve spermi birleştirdikten sonra geldikleri 3. Günde yada 5. Günde transfer ederler. 5.güne gelen embriyolar gelişimini daha fazla tamamlamış olduğu için bölünmesi daha çok olduğu için test süreci daha erken gelir. Ama 3.gün olan rahme yerleştirildikten sonra da 5nci güne kadar bölünmesini tamamlar ve devam eder 2 günlük fark var yani arada. İkisi de bebiş ama birinin gelişimi dışarda daha tamamlanmış oluyo![]()
Kaçıncı gününüz 3.gün embriyosumuÇok teşekkür ediyorumbenimde adete 2 gün kala 26 çıktı da değerim endişeliyim biraz
Bilmiyorum ki hiç anlamıyorumKaçıncı gününüz 3.gün embriyosumu
Çatlatma iğnesi oldunuz mı transferden önceSelam kızlar. Bugun transferimiz 5.gunu insan duramıyor biliyorsunuz evde test yaptım silik cıktı boyle olanlar deneyenler oldu mu acaba
Bende diyorum nasıl yani transfer olupta embriyosunu bilmeyenHayır ben çok yanlış yerdeyim sanırım![]()
Ayyy kusura bakmayın teşekkür ederimBende diyorum nasıl yani transfer olupta embriyosunu bilmeyensizde 3 5 yok herşey içerde oluyo bilemeyiz
ama 26 çıkmışsa adet geciktiğinde de test yaptırın tabi