Selamm kızlar bu ay regliyle transfer hazırlığına başlicak olanlar var mı kaçıncı gün embriyosu kaçıncı deneme paylaşabilirmisiniz
merhabalar, ben de ağustos ayında olacağım transferi reglimi bekliyorum histeroskopi olmuştum geçen ay polip alındı, 2 tane 4 Aa 2 tane de 4ab embriyom donduruldu. Nasipse 1. Denemem olacak hepimize Allah kolaylık nasip etsinSelamm kızlar bu ay regliyle transfer hazırlığına başlicak olanlar var mı kaçıncı gün embriyosu kaçıncı deneme paylaşabilirmisiniz
Ben başladım cumartesi günü transfer olacağım ilk denemem 5. Gün embriyosu
Bende regl olmayı bekliyorum, reglden kaç gün sonra transfer oluyor acaba?Ben başladım cumartesi günü transfer olacağım ilk denemem 5. Gün embriyosu
20. Günü olacak benimBende regl olmayı bekliyorum, reglden kaç gün sonra transfer oluyor acaba?
Yaa çoktan sürecin sonuna gelmişsin hayırşısıyla tutunsun bebişinBen başladım cumartesi günü transfer olacağım ilk denemem 5. Gün embriyosu
Androloji onayı nedirAndroloji onayını aldım dosyama bakılıp karar verilecek sanirim
İnşallah öyle olur inşallah sonunda o mutlu olurumYaa çoktan sürecin sonuna gelmişsin hayırşısıyla tutunsun bebişinbende yeni regl oldum yarın kontrole gidicem
Erkek faktörü varmı Yok mu
Sperm onayı yani
Geçirdiğim süreci o ne diye sormamErkek faktörü varmı Yok mu
Sperm onayı yani
Ben devlette rapor çıkaramadım 2 milyon sperm sayısına rağmen o yüzden orda da 100 bin küsür tutmuştu geçen sene kasım ayı ilaçlar dahil eğer özelde o ay yaptırmış olsaydım 150 tutcakmış eğer raporlu gidersen de raporu özelde de kullanabiliyosun diye biliyorumMaalesef halende sürdürüyorum
Özelde gücümüz yok
Özelde nasıl oluyor ya bazen şeytan diyor git burdan ama maddi açıdan duruyorum
Çok geçmiş olsun dokrorunuz taze transfer mi öneriyorBende bu ay başladım. 3. Denemem bu suan yumurta toplama sürecindeyim. Açıklanamayan infertilite diyorlarda neden olmuyor inanın bilmiyorum. Bu süreci girdiğimden beri stresten amh değerim 1 in altına düştü. Bir sene içinde 2.71 den 0.94 de düştü. Benim en büyük tavsiyem stres yapmayın elinizden geldiğince.. haftaya opu olacağım herhalde yarın doktor kontrolüm var
Bol bol sağlıklı yumurtalarınız olur inşallahMerhaba ben de yumurta büyütme sürecindeyim
Süreci burda paylaş merak ederimİnşallah öyle olur inşallah sonunda o mutlu olurum
Ben ilk imi transferimde dondurulmuş yapıldığını söyledim rahim dinleniyormuş doktor onun daha iyi olduğunu söyledi dedim suan ki doktoruma. Oda son yapılan araştırmalar gösteriyor ki taze transfer ile dondurulmuş transfer arasında bir fark yok dedi. Eğer ohss olmazsa kist olmazsa değerlerde normalse taze transfer yapılabilir dedi.Çok geçmiş olsun dokrorunuz taze transfer mi öneriyor
PaylaşırımSüreci burda paylaş merak ederim