• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustost ayında tüp bebek yaptıran yada yaptiracak olan varmı gelin beraber bekleyelim ☺️

Melegim elif

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
1.338
1.116
133
Merhaba dün ikinci kez tüp bebek yaptırdım ilki tutmadi öncesinden rahim filmi çekmiştim temiz çıktı ilk tüp bebekten sonra Dr histeroskopi istedi hafif yapışıklık var dedi temizledi patolojiye gönderdi sıkıntı çıkmadı eşimle benim kanlarimizin dnasina bakıldı onlarda da sıkıntı çıkmadı dün 5.gun embriyosu 2adet embriyo yerleştirildi beklemekteyim inşallah tutmuştur 🤲

Merhabalar ben de temmuzun son haftasında rahim hazırlama sürecime başladım salı günü muayenem var inşallah istenilen sonuca ulaşılır ve ağustos ayında transferim gerçekleşir. Rabbim sizlerinde güzel haberler almanızı nasip etsin. 🤲🏻

Rabbim inşallah yüzünüzü güldürür bebisleriniz sımsıkı tutunur sizlere bende geçen sene ağustos ayında yumurta toplama yapılıp Eylül 1 de transfer olmuştum şimdi oğluşum kucağım da uyuyor çok şükür Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah 🤲🤲 o günler aklıma geldi 🥺

Merhabalar ben de temmuzun son haftasında rahim hazırlama sürecime başladım salı günü muayenem var inşallah istenilen sonuca ulaşılır ve ağustos ayında transferim gerçekleşir. Rabbim sizlerinde güzel haberler almanızı nasip etsin. 🤲🏻
Amiiiinnncanim benim insallah ❤️❤️

İnşallah canım.umarim rahmin istenilen seviyeye gelmiştir bebisine kavuşursun🤲

Kizlar merhaba bende yarin transfer olacagim🙈cok heyecanliyim ilk transferim olacak bana dua edin ❤️ birimizin duası hurmetine Rabbim bebegimizi bizlere bagislar umuduyla dua ediyor dua bekliyorum ❤️❤️😍😍
İnşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş birakmasin güzel haberlerle inşallah🤲

Rabbim inşallah yüzünüzü güldürür bebisleriniz sımsıkı tutunur sizlere bende geçen sene ağustos ayında yumurta toplama yapılıp Eylül 1 de transfer olmuştum şimdi oğluşum kucağım da uyuyor çok şükür Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah 🤲🤲 o günler aklıma geldihai
Hayırlı uğurlu olsun rabbim acilarini göstermesin🤲

Merhaba dün ikinci kez tüp bebek yaptırdım ilki tutmadi öncesinden rahim filmi çekmiştim temiz çıktı ilk tüp bebekten sonra Dr histeroskopi istedi hafif yapışıklık var dedi temizledi patolojiye gönderdi sıkıntı çıkmadı eşimle benim kanlarimizin dnasina bakıldı onlarda da sıkıntı çıkmadı dün 5.gun embriyosu 2adet embriyo yerleştirildi beklemekteyim inşallah tutmuştur 🤲
selamlar daha önce rahim filmi çekilmiş miydi? kan dna’sına nasıl bakıldı?
ben de birkaç gün önce ilk tüp bebek denememin olumsuz olduğunu öğrendim 😭

Back
X